Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Terim'den Dünyayla Benim Aramda'ya Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Terim'den Dünyayla Benim Aramda'ya Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

claude cahun
28.09.2022 - 10:16

Diziyi arayışınıza noktayı koyuyoruz. Hazırladığımız dizi önerileri listesinde komediden drama, aksiyondan fantastiğe pek çok türden yapımla karşılaşacaksın.

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Eğer hazırsan, seni detaylara ışınlıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burn Notice (2007-2013)

Burn Notice (2007-2013)

Özet: Burn Notice, CIA ajanı Michael Westen'i odağına alıyor. Michael Westen CIA'de ajanlık yaparken bir anda görevden uzaklaştırılır, tüm parasına el konulur, dosyası silinmiş hatta şehir dışına çıkması bile yasaklanmıştır. Miami'de sıkışıp kalan Michael, eski görevine dönebilmek ve uzaklaştırılmasının altında yatanları öğrenebilmek için araştırmaya başlar. Diğer taraftan para da kazanması gerekince, çevresinde yardıma ihtiyacı olan, dolandırılmış, mafyaya bulaşmış kişilerle çalışmaya başlar.

Oyuncular: Jeffrey Donovan, Gabrielle Anwar, Bruce Campbell

Yaratıcı: Matt Nix

Bones (2005-2017)

Bones (2005-2017)

Özet: Bones, FBI ile Adli Bilim Departmanı’nın işbirliği yaparak cinayet vakalarını çözdüğü bir dizi. Antropolog olan ve Washington DC Jeffersonian Enstitüsü’nde çalışan Dr. Temprance Brennan, tanınmaz hale gelen kurban cesetlerini incelemektedir. FBI çalışanı olan Seeley Booth, cinayetleri çözmeye çalışırken kimlik belirlemede yetersiz kaldıklarında Brennan’dan yardım ister. İkili bir süre sonra FBI ile Adli Bilim Departmanı’nın suçlulara karşı ortak yürüttüğü bir çalışmada birlikte çalışmaya başlar. Brennan daima gerçekler ve delillerle mantıklı yaklaşırken Booth ise daha çok içgüdülerine güvenir. Birbirlerinin zıttı kişiliklere sahip ve kendi alanlarında yetenekli olan ikili bir araya gelerek cinayetleri çözmek için türlü maceralara atılır.

Oyuncular: Emily Deschanel, David Boreanaz, T.J. Thyne

Yaratıcılar: Hart Hanson, Stephen Nathan

Midsomer Murders (1997-)

Midsomer Murders (1997-)

Özet: Midsommer Murders'ta deneyimli bir dedektif başmüfettiş, genç bir çavuşla birlikte Midsomer County'nin bölgesel topluluğu etrafındaki cinayetleri araştırıyor.

Oyuncular: Neil Dudgeon, Gwilym Lee, Amanda Burton

Yaratıcı: Caroline Graham

The Missing (2014-2016)

The Missing (2014-2016)

Özet: The Missing, bir kayıp vakası etrafında şekillenen olayları anlatıyor. Fransa'daki bir tatil esnasında beş yaşındaki oğlu Oliver ortadan kaybolan Tony, yıllarca evladının izini sürer. Çocuğunun ölmüş olabileceğini kabul edemeyen baba, zamanla eşi Emily ile de sorunlar yaşamaya başlar. Davayı inceleyen Dedektif Julien günümüzde emekli olsa da, aileye bu arayışta yardımcı olmaya çalışır. Oliver’a ne olmuştur?

Oyuncular: Tchéky Karyo, Keeley Hawes, Laura Fraser

Yaratıcılar: Harry Williams, Jack Williams

İçeriğin Devamı Aşağıda

Law & Order (1990-)

Law & Order (1990-)

Özet: Bir suç ve mahkeme draması olan Law & Order, NBC'nin en uzun süre ekranda kalan dizileri arasında yer alıyor. İlk olarak 13 Eylül 1990'da ekrana geldi. New York'taki bir grup savcı ve polisin meslek yaşamını konu alan dizinin başarısının ardından Law & Order: Special Victims Unit, Law & Order: Criminal Intent, Crime & Punishment, Law & Order: Trial by Jury gibi yan diziler yaratılmıştır. Dizide çeşitli suç vakaları üzerinde duruluyor.

Oyuncular: Sam Waterston, S. Epatha Merkerson, Jeremy Sisto

Yaratıcı: Dick Wolf

Shadow and Bone (2021-)

Shadow and Bone (2021-)

Özet: Leigh Bardugo'nun kaleme aldığı eserden diziye uyarlanan Shadow and Bone'un odağından yetim bir haritacı olan Alina Starkov var. Alina, savaşın kırıp geçtiği dünyanın akıbetini değiştirebilecek bir gücü açığa çıkarır ve kendisini karanlık güçlere karşı bir mücadelenin içinde bulur.

Oyuncular: Jessie Mei Li, Archie Renaux, Ben Barnes

Yaratıcı: Eric Heisserer

Warrior Nun (2020-)

Warrior Nun (2020-)

Özet: Yetim bir genç kadın gözlerini morgda açtıktan sonra esrarengiz güçleri olduğunu keşfeder. İblis avcısı rahibelerden oluşan gizli bir tarikata seçilen genç kadın, kendisini karanlık güçlere karşı verilen amansız bir mücadelenin tam ortasında bulur.

Oyuncular: Alba Baptista, Toya Turner, Lorena Andrea

Yaratıcı: Simon Barry

Fate: The Winx Saga (2021-)

Fate: The Winx Saga (2021-)

Özet: Nickelodeon'ın ilk sezonu 2004'te yayımlanan ve tam 8 sezon süren dizisinin bu yeni uyarlaması Bloom'u odağına alıyor. Bloom'un tehlikeli büyülü güçlerini kontrol etmeyi öğrenmesi gerekirken Öteki Dünya'daki hayata uyum sağlama çabası da anlatılıyor.

Oyuncular: Abigail Cowen, Hannah van der Westhuysen, Precious Mustapha

Yaratıcılar: Brian Young, Brian Young, Iginio Straffi

İçeriğin Devamı Aşağıda

Terim (2022-)

Terim (2022-)

Özet: Terim belgesel dizisi, Türk futbol tarihinin önemli figürlerinden Fatih Terim'in hayatını tüm yönleriyle ele alıyor.

Oyuncular: Fatih Terim

Yaratıcı: Burak Aksoy

Dünyayla Benim Aramda (2022-)

Dünyayla Benim Aramda (2022-)

Özet: Uzaklaştığı sevgilisiyle olan ilişkisini yeniden canlandırmaya çalışan bir kadını odağına alan dizinin başrollerini Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy paylaşıyor. İçindeki boşluğu aşkla doldurmaya çalışan kadın, zaman geçtikçe sevgilisinden uzaklaşır. İlişkisini ayakta tutmak isteyen kadın, bunun için sevgilisine sosyal medya üzerinden oyunlar oynamaya başlar.

Oyuncular: Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan

Yaratıcı: Hülya Gezer

The Fosters (2013-2018)

The Fosters (2013-2018)

Özet: Lezbiyen bir çiftin kurduğu bir aileye odağına alan The Fosters, yer yer romantik yönüyle de ağır basan bir LGBTİ draması.

Oyuncular: Teri Polo, Sherri Saum, Jake T. Austin

Yaratıcılar: Peter Paige, Bradley Bredeweg

İçeriğin Devamı Aşağıda

I Am Not Okay with This (2020)

I Am Not Okay with This (2020)

Özet: Dizi, telekinetik güçlere sahip olan 15 yaşındaki Sydney'i merkezine alıyor.  Lise öğrencisi olan Sydney, bir yandan yeni yeni ortaya çıkan güçlerini keşfetmeye çalışırken bir yandan da hayatını yoluna koymak için çabalar. Lise hayatının, alevli ilişkilerin ve cinselliğin zorlu yollarında ilerleyen Sydney, bu süreçte birbirinden farklı maceralara sürüklenir.

Oyuncular: Sophia Lillis, Wyatt Oleff, Sofia Bryant

Yaratıcılar: Jonathan Entwistle, Christy Hall

Bir önceki dizi önerileri için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?