Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Family Guy'dan Alchemy of Souls'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Family Guy'dan Alchemy of Souls'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

claude cahun
17.09.2022 - 10:27

Kaliteli bir dizi izlemek istiyorsun ancak ne izleyeceğine bir türlü karar veremiyor musun? Hiç merak etme, senin için hazırladığımız listede pek çok türden dizi önerileri yer alıyor. Korkudan bilim kurguya, komediden aksiyona uzanan listemizde kendine uygun bir yapım bulacağına eminiz.

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Eğer hazırsan, seni detaylara ışınlıyoruz;

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fakes (2022-)

Fakes (2022-)

Özet: Fakes, Zoe ve Becce adlı iki yakın arkadaşın kazara Kuzey Amerika'daki en büyük sahte kimlik imparatorluklarından birini kurmasını takip ediyor. İşler tahmin ettiklerinden de farklı gelişince gençler kendilerini suç dolu bir hayatın içinde bulur.

Oyuncular: Richard Harmon, Jennifer Tong, Emilija Baranac

Yaratıcı: David Turko

Ghosts (2021-)

Ghosts (2021-)

Özet: Ghosts, fantastik öğelerle birleşen, şahane bir komedi dizisi. Konusu ise şöyle: Genç bir çiftin hayalleri, kendilerine bir kır evi miras kaldığında sonunda gerçekleşir. Ancak çift, yeni evlerine vardıklarında, evin ölen eski sakinlerinin hala evde yaşadığını keşfeder.

Oyuncular: Rose McIver, Utkarsh Ambudkar, Brandon Scott Jones

Yaratıcılar: Joe Port, Joe Wiseman

Workin' Moms (2017-2023)

Workin' Moms (2017-2023)

Özet: 2023'te final yapacak olan Workin' Moms, otuzlu yaşlarında olan birbirinden çok farklı dört anneyi odağına alıyor. Çalışan anneler Kate, Frankie ve Anne, bebekli hayata alışmaya çalışırken, sorunlar durduğu yerde durmuyor, çığ gibi büyüyordu. Lohusalığın arkasına sığınmak mı yoksa hayata karşı durup yumruğunu havaya kaldırmak mı?

Oyuncular: Catherine Reitman, Dani Kind, Juno Rinaldi

Yaratıcı: Catherine Reitman

Living with Yourself (2019)

Living with Yourself (2019)

Özet: Living with Yourself, Miles adlı bir adamın ilginç bir tedaviden sonra başından geçenleri anlatan varoluşsal bir komedi dizisi. Miles (Paul Rudd) hayatta mücadele içerisinde olan bir adamdır. Gizemli bir tedavi sürecine başlar ve sonrasında eski benliğinin kendisinin daha iyi bir versiyonuyla değiştirilmiş olduğunu keşfeder. Aldığı kararların sonuçları ortaya çıktığındaysa eşi (Aisling Bea), kariyeri ve kendisi için savaşması gerektiğini anlayacaktır.

Oyuncular: Paul Rudd, Aisling Bea

Yaratıcı: Timothy Greenberg

İçeriğin Devamı Aşağıda

Devilman: Crybaby (2018)

Devilman: Crybaby (2018)

Özet: İblislerin yeniden uyanıp insanlığın kargaşa içinde kaldığı bir dönemdeyiz. Akira Fudo, en yakın arkadaşı Ryo Asuka’dan iblislerin tekrar dirilip dünyayı insanlardan almak için geri döndüğünü öğrenir. Dünyayı iblislerin istilasından kurtarmanın tek yolu ise onların doğaüstü güçlerini kullanmaktır. Ryo, Akira’ya onlarla iş birliği yapmayı önerir. Akira kötülüğe karşı savaşmak için bir iblisle birleşir ve kendisini bir Devilman’e dönüştürür. Akira artık iblis bedenine ve bir insan kalbine sahiptir. Kuralsız bir savaş onu beklemektedir. Dizi,Go Nagai’nin Devilman adlı mangasından uyarlandı.

Oyuncular: Ayumu Murase, Kōki Uchiyama, Megumi Han

Yaratıcı: Ichiro Okouchi

Family Guy (1999-)

Family Guy (1999-)

Özet: Pek çok kez Emmy ödüllerine aday gösterilen ve yarışmadan ödüllerle ayrılan Family Guy, tüm zamanların en iyi animasyon komedilerinden. Dizide sıra dışı bir ailenin, Griffinlerin maceralarına izliyoruz. Zaman zaman The Simpsons efsanesine benzetilen çizgisi ile yıllardır geniş bir hayran kitlesi yaratan dizi, başı dertten kurtulmayan baba Peter Griffin, fedakar ama hafif bela paratoneri olan anne Louis ve onların üç çocuğu, ne yapsa yaramayan “loser” Meg, fil çocuk Chris, dünyayı ele geçirmeyi kafaya koyan bebek Stewieve tabii ki ailenin yegane üyesi entelektüel köpek Brian’ın çılgın maceralarını konu alıyor. Seth MacFarlane imzasını taşıyan dizi, ki kendisi aynı zamanda baba Peter Griffin’e sesiyle hayat veriyor, Amerikan toplumuna yaptığı güncel göndermeleri, zeki esprileri, konuk ünlüleri ve müzikleriyle son on yılın en sevilen animasyon komedileri arasında yer alıyor.

Oyuncular: Seth MacFarlane, Alex Borstein, Seth Green

Yaratıcı: Seth MacFarlane

Alchemy of Souls (2022-)

Alchemy of Souls (2022-)

Özet: Fantastik öğelerle bezenen aynı zamanda romantik sahneleriyle de dikkat çeken Alchemy of Souls kurgusal bir diyarda geçiyor. Hayatını kör bir kadının bedeninde sürdüren bir büyücü, kaderinin değişmesi için kendisinden yardım isteyen adamla işbirliğine gidecek midir?

Oyuncular: Jae-Wook Lee, Jung So-Min, Min-Hyun Hwang

Yaratıcı: -

İçeriğin Devamı Aşağıda

Talihsiz Serüvenler Dizisi (A Series of Unfortunate Events / 2017-2019)

Talihsiz Serüvenler Dizisi (A Series of Unfortunate Events / 2017-2019)

Özet: Çok sevilen kitap serisinden filme uyarlandığında büyük ses getiren Talihsiz Serüvenler Dizisi şimdi de dizi olarak karşımızda. Kendini Lemony Snicket olarak tanıtan yazarın, okuyucuyu her kitapta okumaktan vazgeçirmeye çalışmasıyla merak uyandıran seri, üç küçük kardeşin macera dolu yolculuklarına bizi de ortak ediyor.

Oyuncular: Neil Patrick Harris, Patrick Warburton, Malina Weissman

Yaratıcılar: Daniel Handler, Barry Sonnenfeld

Suburra (2017-2020)

Suburra (2017-2020)

Özet: Roma yakınlarında bulunan Ostia adlı sahil kasabasının nasıl kumar ve suç dünyasının kalesi hâline geldiğini anlatan dizi gerçek olaylardan ilham alıyor. asaba; toprak üzerine yapılan kavga, organize suç, yozlaşmış politikacılar ve Vatikan arasında ölümcül bir savaş alanı hâline dönüşüyor.

Oyuncular: Alessandro Borghi, Giacomo Ferrara, Eduardo Valdarnini

Yaratıcılar: Daniele Cesarano, Barbara Petronio

Prodigal Son (2019-2021)

Prodigal Son (2019-2021)

Özet: Doktor Martin Whitly'nin psikolog oğlu Malcolm Bright'ın aslında ülke tarihin en sıra dışı katillerinden biri olduğu gerçeğiyle yüzleşiyoruz Prodigal Son'da. NYPD polisleriyle işbirliği yapan Malcolm Bright, onlara en zorlu davaları çözmede yardımcı olmaktadır. Ancak bu esnada her biri sorunlu karakterler olan aile fertleriyle de uğraşmak zorunda kalacaktır. Dizinin başrolünde Michael Sheen boy gösteriyor.

Oyuncular: Tom Payne, Michael Sheen, Bellamy Young

Yaratıcılar: Chris Fedak, Sam Sklaver

Unforgotten (2015-)

Unforgotten (2015-)

Özet: Gizem ve gerilimin yüksek tempoda seyrettiği Unforgotten'da Londralı dedektifler geçmişten gelen suçları araştırıyor, yıllarca gömülü kalmış sırları bir bir çözüyor.

Oyuncular: Sanjeev Bhaskar, Jordan Long, Nicola Walker

Yaratıcı: Chris Lang

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tell Me Lies (2022-)

Tell Me Lies (2022-)

Özet: Tell Me Lies, yakışıklı ve kairzmatik bir adamı ciddi takıntı hâline getiren bir kadını odağına alıyor. Lucy Albright ve Stephen DeMarco üniversitede tanıştıklarında, görünüşte sıradan seçimlerin geri dönüşü olmayan sonuçlara yol açtığı o biçimlendirici çağdalar. İlişkileri tipik bir kampüs romantizmi gibi başlasa da, hızla sadece kendi hayatlarını değil, çevrelerindeki herkesin hayatını da kalıcı olarak değiştirecek bağımlılık yaratan bir karmaşaya düşerler.

Oyuncular: Grace Van Patten, Jackson White, Sonia Mena

Yaratıcı: Meaghan Oppenheimer

Bir önceki dizi önerileri için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın