Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Girl From Nowhere'den The Morning Show'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Girl From Nowhere'den The Morning Show'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

claude cahun
14.09.2022 - 10:17

Birbirinden sağlam dizi önerilerini sıraladığımız listenin bu yenisinde yine bilim kurgudan komediye, dramdan romantizme farklı türlerden yapımlara yer veriyoruz.

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Eğer hazırsan detaylara ışınlanıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dopesick (2021)

Dopesick (2021)

Özet: Dopesick, bu yılki Emmy Ödülleri'ne En İyi Mini Dizi dalında aday gösterildi. Dizide bir şirketin Amerikan tarihindeki en kötü uyuşturucu salgınını nasıl tetiklediği anlatılıyor. 

Oyuncular: Michael Keaton, Peter Sarsgaard, Michael Stuhlbarg

Yaratıcı: Danny Strong

The Morning Show (2019-)

The Morning Show (2019-)

Özet: The Morning Show, hepimizin güne başlarken karşılaştığı sabah programlarında görev alan kadın ve erkeklerin yaşamına ve işte çektikleri zorluklara bakış atıyor. Birkaç yıl önce yaşanan #MeToo skandalı dizi ile birlikte yeniden gündeme gelen dizide New York'taki bir televizyon kanalı, cesur bir gazeteci olan Bradley Jackson'ı sunucu olarak işe alır. Programın diğer sunucusu Alex Levy ise acemi birinin yanına alınmış olmasından mutsuzdur. Yaşanan yeni olayları, kendi kariyerini güçlendirmek amacıyla kullanmayı hedefler ve Bradley ile müttefik olma kararı alır.

Oyuncular: Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Steve Carell

Yaratıcı: Kerry Ehrin

Bir Jigolonun Günlüğü (Diario de un Gigoló / 2022 )

Bir Jigolonun Günlüğü (Diario de un Gigoló / 2022 )

Özet: Dizide bir jigolonun hayatına tanık oluyoruz. Onun yaşamı, müşterilerinden birinin aile meselelerine bulaşması ve mesleğinin en net kuralını, yani âşık olmayı çiğnemesiyle tümden değişiyor.

Oyuncular: Jesús Castro, Victoria White, Fabiola Campomanes

Yaratıcı: Sebastián Ortega

The Lady and the Dale (2021)

The Lady and the Dale (2021)

Özet: Dizi, 1970'lerdeki gaz krizi sırasında yakıt tasarruflu bir araç üreten Elizabeth Carmichael'ın hikâyesini anlatıyor.

Oyuncular: Gerry McGuinness, Candi Michael, Evan Michael Lee

Yönetmenler: Nick Cammilleri, Zackary Drucker

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Night Manager (2016)

The Night Manager (2016)

Özet: Lüks bir otelde çalışmaya başlayan İngiliz asker Jonathan Pine'ı takip eden dizi John le Carré'nin aynı adlı kitabından uyarlandı. Otelde Jonathan’ın yolu Sophie adında Arap asıllı bir Fransız ile kesişir ve kız ona karaborsa silah tüccarı Richard Onslow Roper hakkında bazı bilgiler verir. Jonathan bu bilgileri İngiliz istihbaratına paylaştıktan kısa bir süre sonra Sophie ölü bulunur. Genç adam gizli servise katılmaya ve intikam almaya karar verecektir.

Oyuncular: Tom Hiddleston, Hugh Laurie, Olivia Colman

Yaratıcı: David Farr

Girl From Nowhere (2018-)

Girl From Nowhere (2018-)

Özet: Girl From Nowhere, Nanno adlı gizemli bir genç kızı ve eylemlerini odağına alıyor. Nanno, kendisini öğrencilerin ve eğitmenlerin gizli yüzlerini ortaya çıkarmaya adayan genç bir kızdır. Farklı okullara transfer olan Nanno, koridorlarda gezerek öğretmenlerin ve öğrencilerin yalanlarını, yaptıkları kötü muameleleri ve haksızlıkları ortaya çıkarmaya çalışır.

Oyuncular:  Kitty Chicha, Tris Ren, Naomi Amante

Yaratıcı: Kongdej Jaturanrasamee

Dirk Gently’s Holistic Detective Agency (2016-2017)

Dirk Gently’s Holistic Detective Agency (2016-2017)

Özet: Amatör dedektif Dirk ve onun gönülsüz asistanı Todd'ı takip eden dizi doğaüstü fenomenlerden de beslenen bir polisiye komedisi. Sıradan bir hayatı olan Todd Brotzman için artık her şey çok farklı olacaktır. Bir otelde belboy olarak çalışan Todd, otelin çatı katındaki odada kalan milyoner Patrick Spring’in cesedini bulur. İş adamı öldürülmüştür ve bu korkunç olay Todd’un hayatını tahmin edemeyeceği kadar çok değiştirecektir. O artık bir işsiz aynı zamanda da cinayetin çözümüyle ilgilenen bir adamdır. Cinayet hakkında soruşturma başlatan amatör dedektif Dirk Gently, Todd ile tanıştığında onun bu cinayeti çözmekle sorumlu olduğunu inanır. Todd pek gönüllü olmasa da dedektif ile birlikte çalışmaya ikna olur. İkili artık karmaşık ve tehlikeli bir dünya ile karşı karşıyadır.

Oyuncular: Samuel Barnett, Elijah Wood, Hannah Marks

Yaratıcı: Max Landis

White Collar (2009-2014)

White Collar (2009-2014)

Özet: Sevilen polisiye dizilerden White Collar, yer yer komik olaylara da ev sahipliği yapıyor. Dizinin konusu ise şöyle: Peşindeki FBI ajanı Peter Burke, nitelikli dolandırıcı Neal Caffrey'yi yakalayınca; onlar da dahil herkes, bu işin bittiğini sanar. Oysa ki macera yeni başlıyordur. Neal ve Peter bir iş birliği yapmak üzere bir araya gelirler. Neal özgürlüğü karşılığında, Peter'a suçluları yakalama konusunda yardımcı olmayı teklif eder. Neal'ın teklifi kabul edilir edilmesine de, işler her iki tarafın da umduğu kadar kolay olmayacaktır. Macera başlar, kozlar oynanır.

Oyuncular: Matt Bomer, Tim DeKay, Tiffani Thiessen

Yaratıcı: Jeff Eastin

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Imperfects (2022-)

The Imperfects (2022-)

Özet: Yirmili yaşlardaki üç genç, deneysel bir gen terapisi kendilerini canavara dönüştürdükten sonra bu durumdan sorumlu olan bilim insanının peşine düşer. Peki eski hâllerine kavuşmak mümkün müdür?

Oyuncular: Italia Ricci, Morgan Taylor Campbell, Rhianna Jagpal

Yaratıcılar: Shelley Eriksen, Dennis Heaton

Abbott Elementary (2021-)

Abbott Elementary (2021-)

Özet: Bir grup öğretmen, sadece öğretmeye olan aşklarından dolayı ülkedeki en kötü okullardan birinde bir araya gelir. Kendilerini mesleklerine adayan, tutkulu öğretmenler, Philadelphia devlet okulu sistemini zorluklarıyla mücadele etmeye çalışır. Türlü zorluklarla karşılaşan öğretmenler, her şeye rağmen öğrencilerinin başarılı olması için ellerinden gelen her şeyi yapar.

Oyuncular: Quinta Brunson, Tyler James Williams, Janelle James

Yaratıcı: Quinta Brunson

The Flight Attendant (2020-2022)

The Flight Attendant (2020-2022)

Özet: Alkolizm sorunu olan pervasız bir uçuş görevlisi olan Cassandra, bir sabah bir otel odasında uyanır. Oraya nasıl geldiğini anımsamayan Cassandra'nın yanında ise bir ceset vardır. Peki Cassandra basit bir kurban mı, yoksa katil midir?

Oyuncular: Kaley Cuoco, Zosia Mamet, T.R. Knight

Yaratıcı: Steve Yockey

İçeriğin Devamı Aşağıda

Our Flag Means Death (2022-)

Our Flag Means Death (2022-)

Özet: Yıl 1717. Zengin toprak sahibi Stede Bonnet, yaşadığı bir orta yaş krizi sonrası korsan olmaya karar verir. Dizide rahat hayatını geride bırakan Bonnet'nin eğlenceli macerasına tanık oluyoruz.

Oyuncular: Rhys Darby, Joel Fry, Samson Kayo 

Yaratıcı: David Jenkins

Bir önceki dizi önerileri için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ferdi Çelik

Açma gömleğinin önünü döşunu üşütürsün. Bakışa bak sen buna da düşmeyende artık

Ferdi Çelik

Bana bırak bakışı atmış. Ben terbiyesiz oldum galiba bügün affet