Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! How I Met Your Mother'dan Constantine'e Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! How I Met Your Mother'dan Constantine'e Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

claude cahun
24.08.2022 - 10:23

Günün stresini atmak istiyor ama aklını nasıl dağıtacağına bir türlü karar veremiyorsan, sana birbirinden şahane dizi önerileriyle geldik! Sadece stres atmak için değil, 'Ne izlesem?' diye kara kara düşünenler için de amme hizmeti sunuyoruz! Listemizde korku dizileri, bilgi kurgu dizileri, komedi dizileri, aksiyon diziler gibi çeşitli başlıklardan dizi önerileri yer alıyor.

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Hadi listemize geçelim;

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dirk Gently's Holistic Detective Agency (2016-2017)

Dirk Gently's Holistic Detective Agency (2016-2017)

Özet: Todd Brotzman'ın sakin yaşamı tamamen değişmek üzeredir. Bir otelde belboy olarak çalışan Todd, otelin çatı katındaki odada kalan milyoner Patrick Spring’in cesedini bulur. İş adamı öldürülmüştür ve bu korkunç olay Todd’un hayatını tahmin edemeyeceği kadar çok değiştirecektir. O artık bir işsiz aynı zamanda da cinayetin çözümüyle ilgilenen bir adamdır. Cinayet hakkında soruşturma başlatan amatör dedektif Dirk Gently, Todd ile tanıştığında onun bu cinayeti çözmekle sorumlu olduğunu inanır. Todd pek gönüllü olmasa da dedektif ile birlikte çalışmaya ikna olur. İkili artık karmaşık ve tehlikeli bir dünya ile karşı karşıyadır.

Oyuncular: Samuel Barnett, Elijah Wood, Hannah Marks

Yaratıcı: Max Landis

Escape at Dannemora (2018)

Escape at Dannemora (2018)

Özet: Escape at Dannemora, aynı hapishanede kalan ve cinayetten hüküm giymiş Richard Matt ve David Sweat adlı iki mahkûmun kaçış hikâyesini anlatıyor. Richard, hapishaneden kaçmak için büyük bir plan hazırlar. Ancak bu planı tek başına gerçekleştirmesi mümkün değildir. Kendisi ile birlikte firar edecek olan David ile birlikte planı hayata geçirmek için en ince ayrıntısını kadar çalışırlar. Planın kusursuz işlemesi ve onların kaçmasına olanak sağlayan ise hapishane terzisi Patricia Arquette’dir. Artık iki firari olan Richard ve David’ı yakalamak için ülke çapında tam anlamıyla bir insan avı başlar.

Oyuncular: Benicio Del Toro, Patricia Arquette, Paul Dano

Yaratıcı: Brett Johnson, Michael Tolkin

The Staircase (2022)

The Staircase (2022)

Özet: Dizide evlerindeki merdivende ölü bulunan eşi Kathleen'i öldürmekle suçlanan polisiye roman yazarı Michael Peterson'ın gerçek hikâyesi ve ardından gelen 16 yıllık yargı savaşı anlatılıyor

Oyuncular: Colin Firth, Toni Collette, Michael Stuhlbarg

Yaratıcı: Jean-Xavier de Lestrade

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gaslit (2022)

Gaslit (2022)

Özet: Tarihler 17 Haziran 1972'yi, Watergate skandalının yaşandığı günü gösteriyor. Gaslit, Nixon'ın fırsatçı ve beceriksiz astlarından, suçlara yardım ve yataklık eden dengesiz bağnazlara ve sonunda tüm çürümüş girişimi çökerten muhabirlere kadar skandalın anlatılmamış hikâyelerini ve kahramanlarını takip ediyor.

Oyuncular: Julia Roberts, Sean Penn, Dan Stevens

Yaratıcı: Robbie Pickering

Gentleman Jack (2019-2022)

Gentleman Jack (2019-2022)

Özet: Gentleman Jack, Anne Lister'ın şifreli günlüklerini takiben hayatına bakış atıyor.  Dizi, Lister’ın aile yadigarı evin kaderini değiştirmesini ele alırken evde ailesiyle ve çalışanlarıyla olan ilişkilerini de değiniyor.

Oyuncular: Suranne Jones, Sophie Rundle, Gemma Whelan

Yaratıcı: Sally Wainwright

Little America (2020-)

Little America (2020-)

Özet: Little America, Amerika'daki göçmenlerin yaşam öykülerinden ilham alıyor. 8 bölümden oluşan ve her bölümünde bir başka hikayeyi ekrana getiren antoloji serisi, sıcak hikâyeleriyle kalplere dokunuyor.

Oyuncular: Suraj Sharma, Mélanie Laurent, Shaun Toub

Yaratıcılar: Lee Eisenberg, Emily V. Gordon, Kumail Nanjiani

Entourage (2004-2011)

Entourage (2004-2011)

Özet: Entourage, film yıldızı Vince Chase'in yakın arkadaş çevresi ve güvenilir menajeriyle birlikte Los Angeles'ta yaşadıklarını takip ediyor. Vince Chase , genç, seksi ve kariyer basamaklarını hızlı tırmanan bir stardır. Yakın arkadaşları Eric ve Turtle ve üvey kardeşi Johnny, Vince'i Hollywood'un dikenli yollarında yalnız bırakmamaya kararlıdır. Bu eğlenceli dörtlü çıkar ilişkileri, paparaziler, para ve şöhretle bezeli iniş ve çıkışlara beraber göğüs gererler. Dizi Hollywood'un ünlü simalarının hayatlarından da ilham alıyor.

Oyuncular: Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon

Yaratıcı: Doug Ellin

İçeriğin Devamı Aşağıda

How I Met Your Mother (2005-2014)

How I Met Your Mother (2005-2014)

Özet: Sevecen bir baba olan Ted Mosby, çocuklarına anneleriyle tanışma macerasını ve şahane arkadaş ortamını anlatıyor ve tüm zamanların en sevilen sitcomlarından biri işte böyle başlıyor. Ted, 27 yaşında Manhattan'lı bir mimardır. Hukuk fakültesinde okuyan Marshall ise en iyi dostudur ve dokuz yıldır beraber olduğu sevgilisi Lily vardır. Ekibin son üyesi Barney Stenson ise nev-i şahsına münhasır, takım elbise tutkunu bir kadın avcısıdır. Bir gün Marshall Ted’e, Lily’ye evlenme teklif edeceğini söyleyince bekâr kalmak istemeyen Ted’in etekleri tutuşur. Ama evliliğin de herhangi biriyle olmayacağına ve hayatının gerçek aşkını bulacağına inanmaktadır. Tam da bu sırada Robin Scherbatsky ile tanışınca How I Met Your Mother’ın sıkı beşlisi tamamlanır. Kendileri de okul sıralarından arkadaş olan Carter Bays ve Craig Thomas'ın imzasını taşıyan dizi, zamanda gezinişiyle, karakterlerin günlük hayattan yansımaları ve kadın-erkek ilişkilerine bakış açısıyla, yakın dönemin en çok sevilen komedi sitcom yapımlarının başında geliyor.

Oyuncular: Josh Radnor, Jason Segel, Alyson Hannigan

Yaratıcılar: Craig Thomas, Carter Bays

As We See It (2022-)

As We See It (2022-)

Özet: Komik ve eğlenceli olduğu kadar dramatik yanıyla da göz dolduran As We See It, otizm spektrumundan mustarip üç arkadaşı merkezine alıyor. Yirmili yaşlarındaki Jack, Harrison ve Violet, ortak bir daireyi paylaşır. Otizm spektrumlu olan gençler, iş bulup bu işi sürdürmek, arkadaş edinmek, aşık olmak ve onlardan kurtulan bir dünyada gezinmek için büyük çaba harcar. Ailelerinin, yardımcılarının ve hatta bazen birbirlerinin yardımıyla bu oda arkadaşları, kendi bağımsızlık ve kabullenme yollarında kimi zaman aksilikler yaşar ve bazen de zaferlerini kutlar.

Oyuncular: Rick Glassman, Albert Rutecki, Sue Ann Pien

Yaratıcı: Jason Katims

Behind Her Eyes (2021)

Behind Her Eyes (2021)

Özet: Behind Her Eyes, bekar bir anne olan Louise'in çalkantılı hayatını takip ediyor. Genç kadın, geçimlerini sağlayabilmek için bir psikiyatristin ofisinde çalışmaya başlar. Çok geçmeden Louise kendisini patronuyla bir ilişki içinde bulur. Ancak patronu evlidir ve Louise sevgilisinin karısıyla beklenmedik bir arkadaşlık kurar.

Oyuncular: Simona Brown, Tom Bateman, Eve Hewson

Yaratıcı: Steve Lightfoot

İçeriğin Devamı Aşağıda

Constantine (2014-2015)

Constantine (2014-2015)

Özet: Fantastik öğelerle bezeli olan dizinin odağında John Constantine yer alıyor. Hellblazer adlı çizgi romandan uyarlanan dizide dünyada insan görünümünde dolaşan melekleri ve iblisleri tanıma becerisine sahip, Londra’da yaşayan ve karanlık sanatlarda uzman olan John Constantine’in maceraları anlatılıyor.

Oyuncular: Matt Ryan, Harold Perrineau, Charles Halford

Yaratıcılar: David S. Goyer, Daniel Cerone

NOS4A2 (2019-2020)

NOS4A2 (2019-2020)

Özet: Çocukların ruhlarıyla beslenen ve baştan çıkarıcı bir kişiliği olan Charlie Manx, Christmasland adını verdiği yerde yaşayan bir ölümsüzdür. Manx’in hayal dünyasındaki bir kasaba olan Christmasland’in özelliği ise burada her gün Noel’in yaşanması ve mutsuzluk diye bir kavramın olmamasıdır. Vic, olağanüstü bir şekilde Manx’i görebildiğini keşfeder. Şimdi Vic aklını kaybetmeden önce Manx’i alt edip kurbanlarını kurtarmak zorundadır.

Oyuncular: Ashleigh Cummings, Zachary Quinto, Ólafur Darri Ólafsson

Yaratıcı: Jami O'Brien

Bir önceki dizi önerileri için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın