Görüş Bildir
Haberler
Tekrar Tekrar İzlenmesine Rağmen Asla Eskimeyen Unutulmaz Filmler

Tekrar Tekrar İzlenmesine Rağmen Asla Eskimeyen Unutulmaz Filmler

Bazı filmler o kadar sevilir ki üzerinden yıllar geçmesine rağmen sürekli izlense de asla eskimez ve ilk günkü heyecanla tekrar tekrar açılır. Eğer siz de bu tarz filmlerden hoşlanıyorsanız, işte izle izle bıkmayacağınız unutulmaz filmler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Dirty Dancing (1987)

1. Dirty Dancing (1987)

Özet: Yaz mevsimini ailesiyle birlikte bir tatil kampında geçiren Frances “Baby” Houseman, kampın dans eğitmeni Johnny Castle'a aşık olur. Fakat bu aşk, sosyal statüler nedeniyle mutlu sonu bulabilecek midir?

Oyuncular: Patrick Swayze, Jennifer Grey

Yönetmen: Emile Ardolino

2. Ghostbusters (1984)

2. Ghostbusters (1984)

Özet: Üç işsiz parapsikoloji profesörü, benzersiz bir hayalet temizleme hizmeti olarak iş kurar. Başta çok ünlü olsalar da çevre korumanın tepkisi ve New York'u saran hayaletler işlerini epey zorlaştırır.

Oyuncular: Bill Murray, Dan Aykroyd

Yönetmen: Ivan Reitman

3. Terminator 2: Judgment Day (1991)

3. Terminator 2: Judgment Day (1991)

Özet: Sarah Connor'ı öldürmeyi başaramayanla aynı olan bir cyborg, şimdi on yaşındaki oğlu John'u daha gelişmiş ve güçlü bir cyborg'dan korumalıdır. Terminatör 2, her açıdan en iyi devam filmlerinden biri...

Oyuncular: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton

Yönetmen: James Cameron

4. 13 Going on 30 (2004)

4. 13 Going on 30 (2004)

Özet: 13 yaşında bir kız çocuğu 13. doğum gününde oyun oynarken yanlış bir dilek tutar ve ertesi gün 30 yaşında bir kadın olarak uyanır.

Oyuncular: Jennifer Garner, Mark Ruffalo

Yönetmen: Gary Winick

5. Grease (1978)

5. Grease (1978)

Özet: Sandy ve Danny yaz boyunca sevgili olurlar. Ama şimdi aynı lisede olduklarını beklenmedik bir şekilde keşfettiklerinde, aşklarını yeniden alevlendirebilecekler midir?

Oyuncular: John Travolta, Olivia Newton-John

Yönetmen: Randal Kleiser

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Alien (1979)

6. Alien (1979)

Özet: Ticari bir uzay aracının mürettebatı, bilinmeyen bir iletimi araştırdıktan sonra ölümcül bir yaşam formuyla karşılaşır. Tüm mürettebat teker teker bu yaratık tarafından ele geçirilirken, eve daha çok vardır.

Oyuncular: Sigourney Weaver, Tom Skerritt

Yönetmen: Ridley Scott

7. WALL-E (2008)

7. WALL-E (2008)

Özet: Uzak bir gelecekte, küçük bir atık toplama robotu, istemeden insanlığın kaderini belirleyecek bir uzay yolculuğuna çıkar. Geçmişle ilgili gerçekleri öğrenen robot, ayrıca modern bir robota aşık olur.

Oyuncular: Ben Burtt, Jeff Garlin

Yönetmen: Andrew Stanton

8. Beetlejuice (1988)

8. Beetlejuice (1988)

Özet: Ölen bir çiftin ruhları, evlerine taşınan dayanılmaz bir aile tarafından taciz edilir. Onları kovmak için kötü niyetli bir ruh tutan yeni ölen çift, başlarını kurtulamayacakları bir belaya sokarlar.

Oyuncular: Alec Baldwin, Winona Ryder

Yönetmen: Tim Burton

9. Clueless (1995)

9. Clueless (1995)

Özet: Zengin bir lise öğrencisi, yeni bir öğrencinin popülaritesini artırmaya çalışır, ancak kendi popülerliği aynı hızla düşerken, bir yandan da aşk konusunda bazı çekinceleri vardır.

Oyuncular: Alicia Silverstone, Brittany Murphy

Yönetmen: Amy Heckerling

10. Back to the Future (1985)

10. Back to the Future (1985)

Özet: 17 yaşındaki bir lise öğrencisi olan Marty McFly, yakın arkadaşı başına buyruk bilim adamı Dr. Brown tarafından icat edilen bir zaman yolculuğu aracı olan DeLorean'da yanlışlıkla 30 yıl öncesine gönderilir. Burada anne ve babasıyla karşılaşarak kaderini değiştiren Marty, şimdi her şeyi düzeltmek zorundadır.

Oyuncular: Michael J. Fox, Christopher Lloyd

Yönetmen: Robert Zemeckis

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Notebook (2004)

11. The Notebook (2004)

Özet: Fakir ve tutkulu bir genç adam, zengin bir genç kadına aşık olur ve ona özgürlük duygusu verir. Fakat kısa süre sonra sosyal farklılıkları nedeniyle ayrılırlar. Aşk tam ikisi için de bitti derken, yıllar sonra tekrardan karşılaşırlar.

Oyuncular: Rachel McAdams, Ryan Gosling

Yönetmen: Nick Cassavetes

12. Father of the Bride (1991)

12. Father of the Bride (1991)

Özet: En büyük kızının düğünü yaklaşırken bir baba, kızının evden gitmesine izin verme konusunda isteksizdir. Bu yüzden sürekli damat adayının eksi yönlerini aramaya başlar.

Oyuncular: Steve Martin, Diane Keaton

Yönetmen: Charles Shyer

13. Mrs. Doubtfire (1993)

13. Mrs. Doubtfire (1993)

Özet: Acı bir boşanmadan sonra, bir aktör velayeti eski karısına verilen çocuklarıyla vakit geçirmek için kadın hizmetçi kılığına girer. Tabii bu esnada eski eşinin aşk hayatına da burnunu sokar!

Oyuncular: Robin Williams, Sally Field

Yönetmen: Chris Columbus

14. Saving Private Ryan (1998)

14. Saving Private Ryan (1998)

Özet: Normandiya Çıkarması'nın ardından, bir grup ABD askeri, kardeşleri çatışmada öldürülen bir paraşütçüyü almak için düşman hatlarının arkasına gider.

Oyuncular: Tom Hanks, Matt Damon

Yönetmen: Steven Spielberg

15. Gran Torino (2008)

15. Gran Torino (2008)

Özet: Hoşnutsuz Kore Savaşı gazisi Walt Kowalski, değerli mülkünü çalmaya çalışan genç komşusunu dize getirmeye çalışır ve 1972 Gran Torino'sunu korumaya başlar.

Oyuncular: Clint Eastwood, Christopher Carley

Yönetmen: Clint Eastwood

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. The Boy in the Striped Pyjamas (2008)

16. The Boy in the Striped Pyjamas (2008)

Özet: İkinci Dünya Savaşı sırasında, bir toplama kampındaki komutanın sekiz yaşındaki oğlu Bruno'nun masum gözlerinden görülen ve kamp çitinin diğer tarafında bir Yahudi çocukla yasak arkadaşlığı şaşırtıcı ve beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan bir hikaye ile sonuçlanır.

Oyuncular: Asa Butterfield, David Thewlis

Yönetmen: Mark Herman

17. Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001)

17. Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001)

Özet: Teyzesi ve amcasının aşırı ihmalinden kurtarılan bir çocuk, büyük bir kaderi olduğunu keşfeder ve Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'na devam ederken kendini kanıtlamaya başlar. Hayatı aslında çok daha farklı bir boyutta olan Harry Potter, kendini büyücü ve sihirbazların arasında bulur.

Oyuncular: Daniel Radcliffe, Rupert Grint

Yönetmen: Chris Columbus

18. The Goonies (1985)

18. The Goonies (1985)

Özet: Evlerini hacizden kurtarmak için bir grup uyumsuz arkadaş, bir korsanın eski hazinesini bulmak için yola çıkar. Tabii bu maceraları pek de istedikleri gibi gitmez ve arkadaşlıkları bir sınavdan geçer.

Oyuncular: Sean Astin, Josh Brolin

Yönetmen: Richard Donner

19. Braveheart (1995)

19. Braveheart (1995)

Özet: Karısı kendisine tecavüz etmeye çalışan bir İngiliz askerine saldırdığı için idam edildiğinde, William Wallace bir isyan başlatır ve İskoç savaşçılarını İskoçya'yı demir yumrukla yöneten zalim İngiliz tirana karşı yönetir.

Oyuncular: Mel Gibson, Sophie Marceau

Yönetmen: Mel Gibson

20. The Princess Bride (1987)

20. The Princess Bride (1987)

Özet: Evde hasta yatağındayken, genç bir çocuğun büyükbabası ona Prenses Gelin adlı bir hikaye okur. Birbirinden fantastik karakterlerin yer aldığı bu hikaye, daha önce dinlediğiniz hiçbir hikayeye benzemiyor.

Oyuncular: Robin Wright, Cary Elwes

Yönetmen: Rob Reiner

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
5
4
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın