Görüş Bildir
Haberler
Ailecek Keyifli Vakit Geçirmek İçin Hep Birlikte İzleyebileceğiniz 10 Animasyon Film

Ailecek Keyifli Vakit Geçirmek İçin Hep Birlikte İzleyebileceğiniz 10 Animasyon Film

Ma Belle
16.08.2022 - 17:05

Ailecek yapılabilecek en güzel aktivitelerden biri de patlamış mısır eşliğinde hiçbir ev ahalisinin eksik olmadığı bir günde film izlemek! Hele ki yediden yetmişe herkesin izlerken keyif alabileceği bir animasyon filmi izlemenin tadı bir başka. Bu yüzden hep beraber izleyebileceğiniz animasyon filmlerini sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ugly Dolls (2019)

IMDb: 5.0

Günleri Uglyville kasabasında hep mutlu geçen Uglydolls halkından Moxy, özgür ruhlu biridir. Çok neşeli günler geçiriyor olsa da meraklı kişiliğinden dolayı yaşadığı kasabadaki dağın diğer tarafında ne olduğunu deli gibi merak eder. Orada neler olduğunu öğrenmek için arkadaşlarıyla beraber bir maceraya atılır.

2. Ploey: You Never Fly Alone - Puloi: Asla Yalnız Uçmayacaksın (2018)

IMDb: 5.3

Henüz uçmayı öğrenememiş bir yavru kuş olan Puloi, ailesi Güney'e göç edince kutuplarda yalnız başına kalmak zorundadır. Bu durumu fırsat bilip yeni arkadaşlar edinen Puloi, kutuptaki düşmanlara karşı yaşam mücadelesi vermeye çalışır.

3. Spycies - Süper Ajanlar (2019)

3. Spycies - Süper Ajanlar (2019)

IMDb: 5.4

Tam anlamıyla iki zıt karakter olan gizli ajan Vladimir ve Hector, karşılaştıkları zorlu bir görev için dünyayı kurtarmak adına eğlenceli ama bir o kadar da güç bir maceraya girişirler.

4. Khumba - Cesur Zebra (2013)

IMDb: 5.6

Yarısı siyah ve beyaz çizgili, diğer yarısı ise bembeyaz olan genç zebra Khumba, sürüsü tarafından lanetli olduğuna inandırılır ve bu yüzden kendisini suçlu hisseder. Kuraklık baş gösterdiği için kendisini kanıtlama ihtiyacı duyar ve sürüsünü suya kavuşturmak için amansız bir yolculuğa baş koyar.

5. Latte & the Magic Waterstone - Kirpi Latte ve Büyülü Taş (2019)

5. Latte & the Magic Waterstone - Kirpi Latte ve Büyülü Taş (2019)

IMDb: 5.6

Yaramaz ve sevimli bir kirpi olan Latte, çok enerjik ve meraklı olduğu için sürekli başına iş açmaktadır. Yaşadığı ormanda kuraklık baş göstermeye başladığı zaman sincap arkadaşı ile beraber ormana su getirebilmek için heyecan dolu bir maceraya atılırlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Wonder Park - Mucizeler Parkı (2019)

6. Wonder Park - Mucizeler Parkı (2019)

IMDb: 5.8

Naif ve hayalperest bir kız çocuğu olan June, ormanda büyülü bir gezintiye çıkar. Ormanın içinde hiç görmediği bir eğlence parkı keşfeder fakat ona çok tanıdık gelir. Bir süre sonra fark eder ki bu eğlence parkı onun hayal gücüyle oluşturduğu bir yerdir. Yalnız bu eğlence parkı tehlike altında olduğu için orayı kurtarmak ister ve sevimli dostları ile bir araya gelir.

7. The Stolen Princess - Kayıp Prenses (2018)

7. The Stolen Princess - Kayıp Prenses (2018)

IMDb: 6.0

Prenseslerin, büyücülerin ve şövalyelerin zamanında geçen bu hikayede Ruslan, şövalye olma hayali kurar. Ruslan, Mila ile tanışıp ona aşık olur ama kralın kızı olduğu gerçeğinden haberdar değildir. Büyücü Kornomor, onları ayırmak için Mila'yı kaçırır ve şövalye Ruslan bu büyücünün peşine düşer.

8. Red Shoes and the Seven Dwarfs - Kırmızı Pabuçlar ve Yedi Cüceler (2019)

IMDb: 6.4

Pamuk Prenses, babasını kötü kalpli cadı kraliçenin elinden kurtarmaya çalışır. Bu esnada bir çift parlak ve kırmızı ayakkabı bulur. Bu ayakkabı sayesinde güzelliğine güzellik katar ve kendilerine yapılan büyüyü bozmak için çabalayan yedi cüce ile yolları kesişir. Böylelikle kendilerini tahmin edemedikleri maceralarda bulurlar.

9. Sonic The Hedgehog - Kirpi Sonic (2020)

IMDb: 6.5

Hükümet, insan biçiminde olan ve gören herkesi şaşkına uğratan Sonic'in peşine düşer. Herkes Sonic'i aramaya koyulur fakat Sonic o esnada Dr. Eggman'ın ele geçirdiği yüzükleri ondan geri almaya çalışmaktadır ama sandığı kadar kolay olmayacaktır!

10. Cloudy with a Chance of Meatballs - Köfte Yağmuru (2009)

IMDb: 6.9

Deli dolu bir mucit olan Flint Lockwood'un icat ettiği hiçbir şey bir işe yaramaz. Annesi tarafından hep destek görür fakat annesi öldükten sonra babası onu ikinci plana atar. Tek başına yeni bir şeyler icat etmeye çalışırken suyu yiyeceğe dönüştürmek ister fakat bir aksilik sonucu icat ettiği cihaz atmosfere çıkar ve yağmur yerine yiyecek yağmaya başlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
45
29
11
10
10
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahmet Yuşa Kaplan

Başlık yanlış olmuş, doğrusu: "Onlarca Harika Animasyon Varken Ailenize İzletmek İsteyeceğiniz Birbirinden Saçma Animasyonlar" (Sırf bu yorumu yazmak için he... Devamını Gör

victor shole

Yuşa ismini görünce çok mutlu oluyorum. :) Oğlumun adı da Yuşa Ayaz.