Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 8 Haziran Çarşamba Günü İçin Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 8 Haziran Çarşamba Günü İçin Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne izlesem?' diye kara kara düşünüyorsan ve bir türlü izleyecek kaliteli bir film bulamıyorsan doğru yere geldin! Korku filmlerinden bilim kurgu ve fantastik filmlere, komedi filmlerinden suç filmlerine kadar her kategoriden film önerisiyle karşına geldik.

Bu filmlere başlamadan önce sıradan bir film izleyeceğini düşünebilirsin ama film bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

O zaman hazırsan 8 Haziran Çarşamba günü için yüksek puanlı film listemize geçelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Irishman (2019)

The Irishman (2019)

IMDb: 7.8

Özet: Kadrosu tam bir yıldızlar geçidi olan bir filmle başlıyoruz! The Irishman, mafya tetikçisi olan Frank Sheeran’ın hayatını konu ediniyor. II. Dünya Savaşı'nda görev almış eski bir asker olan Frank Sheeran, yıllar boyu Bufalino suç örgütü için çalışmıştır. Birçok ünlü isim için dolandırıcılık, tetikçilik yapan ve ‘İrlandalı’ lakabı ile anılan Sheeran, aynı zamanda işçi sendikası memurudur. Frank Sheeran’ın hayatından kesitlerin sunulduğu filmde, Amerikan tarihinin en gizemli suç olaylarından biri olan işçi lideri Jimmy Hoffa'nın ortadan kayboluşuna da değiniliyor.

Oyuncular: Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci

Yönetmen: Martin Scorsese

Snatch (2000)

Snatch (2000)

IMDb: 8.3

Özet: Snatch, Londra’nın suçla örülü yeraltı dünyasında vuku bulan iki farklı hikayeyi ele alıyor. Bir tarafta çalınan bir elmasın peşinden gidenler, diğer yanda ise boks dünyasının arka sokaklarında dönen illegal işlerden birine karışan Turkish ve başına açılan belada mücadele etmek zorunda kaldığı acımasız ganster Brick Top. Bu birbirinden bağımsız görünen iki hikaye ortak bir noktada buluştuğunda işler iyiden iyiye karışacaktır.

Oyuncular: Jason Statham, Brad Pitt, Stephen Graham

Yönetmen: Guy Ritchie

Benedetta (2022)

Benedetta (2022)

IMDb: 6,8

Özet: Bu biyografik dönem dramasında, İtalya'nın 17. yüzyılında bir rahibe, dini ve erotik vizyonlar sunuyor. İki kadın arasındaki arkadaş ilişkisi romantik bir aşk ilişkisine dönüşüyor.

Oyuncular: Virginie Efira, Charlotte Rampling, Daphne Patakia

Yönetmen: Paul Verhoeven

İçeriğin Devamı Aşağıda

Firebird (2022)

Firebird (2022)

IMDb: 7,2

Özet: Bir başka eşcinsel dönem draması olan Firebird, karizmatik bir savaş pilotuyla gizlice ilişkiye giren yakışıklı, duygulu genç bir askeri konu alıyor. Soğuk Savaş'ın zirvede olduğu sırada sorunlu bir asker olan Sergey, askerlik hizmetinin bitmesi için gün sayar. Onun hayatı, cesur bir savaş pilotu olan Roman'ın üsse gelmesiyle alt üst olur. Sergey ve Roman aşk ve dostluk arasındaki tehlikeli çizgide ilerlerken, bu sırada kendilerini yasak bir aşk üçgeni içinde bulurlar.

Oyuncular: Tom Prior, Oleg Zagorodnii, Diana Pozharskaya

Yönetmen: Peeter Rebane

Downton Abbey: A New Era (2022)

Downton Abbey: A New Era (2022)

IMDb: 7,7

Özet: Crawley ailesi ve Downton çalışanlarının Büyük Britanya Kralı ve Kraliçesi tarafından ziyaret daveti aldığı 2019 yapımının devamı niteliğindeki A New Era'da, hayranların favorisi uşak Thomas Barrow, film yıldızı Guy Dexter ile göz alıcı bir romantizm yaşıyor.

Oyuncular: Hugh Bonneville, Jim Carter, Michelle Dockery

Yönetmen: Simon Curtis

Ex Machina (2014)

Ex Machina (2014)

IMDb: 7.7

Özet: Bilim kurgunun sınırlarını zorlayan bir yapımla devam ediyoruz. Caleb, dünyanın önde gelen internet şirketlerinden birinde çalışan bir yazılımcıdır. Günün birinde şirket içi bir yarışmayı kazanır. Ödül olarak ise şirketin herkesten uzak, dağlarda yalnız yaşayan CEO'su Nathan'ın orman içindeki evine bir hafta misafir olacaktır. Ancak Caleb'in bilmediği bir şey daha vardır: Bu misafirlik sırasında dünyanın ilk tamamlanmış yapay zekalı robotu olan Ava ile ilişki kurma deneyine katılması gerekecektir.

Oyuncular: Alicia Vikander, Domhnall Gleeson, Oscar Isaac

Yönetmen: Alex Garland

Arrival (2016)

Arrival (2016)

IMDb: 7,9

Özet: Ordu dilbilimcisi Dr. Louise Banks’in hikayesini anlatan bu filmde Dünya’ya iniş yapan ve indiğinde Dünya’yı adeta sarsan birden çok uzay gemisi vardır. Uzaylıların amaçlarının ne olduğu bilinmese de onlarla iletişim kurmanın yolları aranır. Bu noktada uzaylılarla iletişim kurması için Dr. Louise Banks görevlendirilir. Doktorun yardımcısı ise Fizikçi Ian Donnelly seçilir. Artık bu ikilinin en önemli görevi, uzaylıların isteğinin barış mı yoksa savaş mı olduğunu belirlemektir.  

Oyuncular: Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker

Yönetmen: Denis Villeneuve

İçeriğin Devamı Aşağıda

Skyfall (2012)

Skyfall (2012)

IMDb: 7.8

Özet: Kurumun değerleri temelden sarsılan MI6 ciddi bir saldırıya uğramıştır. James Bond ise çok ağır kişisel bedeller ödese bile M'e karşı sadakatini kanıtlamak adına tehdit oluşturanları bulup icabına bakmak zorundadır. Silva adındaki gizemli adam ise MI6'yı ciddi bir riske sürükleyerek tehdit oluşturan isimlerden biridir.

Oyuncular: Daniel Craig, Judi Dench, Javier Bardem

Yönetmen: Sam Mendes

Guardians of the Galaxy (2014)

Guardians of the Galaxy (2014)

IMDb: 8.1

Özet: Evreni yönetebilmek adına büyük bir çaba gösterenleri durdurmaya çalışan bir grup suçlunun hikayesini konu alan yapım, izleyenler tarafından oldukça beğenilen yapımlardan biri. Star-Lord, Roket, Groot, Gammora ve Drax adındaki beşli, evren için oldukça büyük bir tehdit oluşturan esrarengiz küre ve peşlerindeki düşmanlar ile başa çıkabilecekler midir?

Oyuncular:  Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista

Yönetmen: James Gunn

Everything, Everywhere, All At Once (2022)

Everything, Everywhere, All At Once (2022)

IMDb: 8,4

Özet: Eleştirmenlerce büyük beğeni toplayan bu başyapıt, çoklu evrenin en gülünç ve en derinlerini keşfediyor. Film, yoğun hareketlilik içinde, Çinli Amerikalı bir göçmen ile lezbiyen kızı arasındaki gergin ilişkiyi de aktarmayı başarıyor. 

Oyuncular: Michelle Yeoh, Stephanie Hsu, Ke Huy Quan

Yönetmen: Dan Kwan, Daniel Scheinert

İçeriğin Devamı Aşağıda

West Side Story (2021)

West Side Story (2021)

IMDb: 7.2

Özet: Kült bir müzikal haline gelen bu filmde Rome ve Juliet'in hikayesinin modern zamana göre uyarlandığını görebiliriz. İki çete arasında geçen, kavuşulamayan bir romantik müzikaldir.

Oyuncular: Natalie Wood, Richard Beymer, George Chakiris

Yönetmen: Robert Wise, Jerome Robbins

Blue Jay (2016)

Blue Jay (2016)

IMDb: 7.2

Özet: Jim ve Amanda sonu yarım kalan bir aşka sahip olan lise aşklarıdır. Jim annesinin cenazesi Amanda ise kardeşini görmek için tekrardan kasabaya dönmüştür. Siyah-beyaz çekilen bu filmde iki eski sevgilinin sık sık geriye, anılarına dönüşlerine yer verilmiştir. 

Oyuncular: Mark Duplass, Sarah Paulson, Clu Gulager

Yönetmen: Alex Lehmann

The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society (2018)

The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society (2018)

IMDb: 7.3

Özet: Başarılı yazar Juliet, Londra'nın savaşın etkilerinden kurtulmaya çalıştığı bir zamanda yeni bir kitap yazmak ister ancak ne yazacağını bulamaz. Juliet bir gün adadan gelen bir mektup alır. Mektuptaki kişi Juliet'e Guernsey Edebiyat ve Patates Turtası Derneği'nden bahseder. Bu derneği merak eden Juliet, yeni kitabı için iyi olacağını düşündüğünden Guernsey adasına gider ve burada dernekteki insanlarla arasında bir bağ oluşur. 

Oyuncular: Lily James, Michiel Huisman, Matthew Goode

Yönetmen: Mike Newell

Saint Maud (2019)

Saint Maud (2019)

IMDb: 6.7

Özet: Bir bakımevinde hemşire olan Maud, ölmekte olan bir hastasının ruhunu kurtarmak ister. Ancak uğursuz güçler ve kendisinin günahkar geçmişi buna engel olacaktır.

Oyuncular: Morfydd Clark, Caoilfhionn Dunne, Jennifer Ehle

Yönetmen: Rose Glass

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Invisible Man (2020)

The Invisible Man (2020)

IMDb: 7.1

Özet: Kontrolcü ve baskıcı olan erkek arkadaşına daha fazla dayanamayan Cecilia, bir gün evden kaçar ve yaşadığı kabustan olabildiğince uzaklaşmaya karar verir. Eski sevgilisinin kendisini bulacağından endişe edip saklanan genç kadının hayatı kabusa dönecektir. 

Oyuncular: Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Harriet Dyer

Yönetmen: Leigh Whannell

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın