Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 17 Haziran Cuma Günü İçin Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 17 Haziran Cuma Günü İçin Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne izlesem?' diye kara kara düşünüyorsan ve bir türlü izleyecek kaliteli bir film bulamıyorsan doğru yere geldin! Korku filmlerinden bilim kurgu ve fantastik filmlere, komedi filmlerinden suç filmlerine kadar her kategoriden film önerisiyle karşına geldik.

Bu filmlere başlamadan önce sıradan bir film izleyeceğini düşünebilirsin ama film bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

O zaman hazırsan 17 Haziran Cuma günü için yüksek puanlı film listemize geçelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Secretary (2002)

Secretary (2002)

IMDb: 6.9

Özet: Yakın bir zamanda akıl hastanesinden taburcu edilen genç bir kadın, bir süre sonra yeni işine başlar. Aradan çok geçmeden patronuyla yakın bir ilişki içine girer. Ancak bu bağın sadomazoşist bir ilişkiye dönüşmesi çok da uzun sürmeyecektir.

Oyuncular: James Spader, Maggie Gyllenhaal, Jeremy Davies

Yönetmen: Steven Shainberg

Dronningen (2019)

Dronningen (2019)

IMDb: 7.1

Özet: İşinde son derece başarılı olan bir avukat, tüm kariyerini tehlikeye atar ve pek tasvip edilmeyen bir ilişki yaşamaya başlar. Bu ilişkiden sonra ailesi paramparça olacaktır.

Oyuncular: Trine Dyrholm, Gustav Lindh, Magnus Krepper

Yönetmen: May el-Toukhy

Hustle (2022)

Hustle (2022)

IMDb: 7.4

Özet: Haksız yere işinden kovulan bir basketbol oyuncusu, İspanya'dayken olağanüstü yetenekli bir basketbolcu keşfeder. Böylece hem kendisinin hem de yeni keşfettiği yeteneğin NBA’de başarılı olabileceğini kanıtlamak için onu ABD'ye getirmeye karar verir.

Oyuncular: Adam Sandler, Queen Latifah, Juancho Hernangomez

Yönetmen: Jeremiah Zagar

La Pianiste (2001)

La Pianiste (2001)

IMDb: 7.5

Özet: Haneke'nin en iyi filmlerinden biriyle devam ediyoruz. Fazlasıyla idealist ve otoriter bir öğretmen olan Erika Kohut'ın, dışarıdan görünen sıradan karakterinin aksine, cinsel arzularını asla bastıramadığı ikincil bir kişiliği vardır. Öğrencilerinden birinin kendisine yoğun bir ilgi duyması, Erika'nın kapalı kişiliğinin açılmasında önemli bir rol oynayacaktır.

Oyuncular: Isabelle Huppert, Annie Girardot, Benoît Magimel

Yönetmen: Michael Haneke

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Taking of Deborah Logan (2014)

The Taking of Deborah Logan (2014)

IMDb: 6.0

Özet: Filmde, alzheimer hastalığıyla mücadele eden yaşlı bir kadın, bir film ekibinin durumunu belgelemesine izin verir. Ancak ekibin keşfettiği şeyler, çok daha uğursuz bir varlığa işaret eder.

Oyuncular: Jill Larson, Anne Ramsay, Michelle Ang

Yönetmen: Adam Robitel

The House That Jack Built (2018)

The House That Jack Built (2018)

IMDb: 6.8

Özet: Bu suç filminin hikayesi, son derece zeki bir seri katil olan Jack'i on iki yıl boyunca takip eder. Jack, içindeki çılgın, kana susamış katili geliştirmek için cinayetler işler.

Oyuncular: Matt Dillon, Bruno Ganz, Uma Thurman

Yönetmen: Lars von Trier

The Man Who Sleeps (1974)

The Man Who Sleeps (1974)

IMDb: 8.0

Özet: Paris'te yaşayan 25 yaşında bir öğrenci, gün geçtikçe çevresindeki dünyaya kayıtsız hâle gelir. Film seyirciyi genç adamın zihnine bir yolculuğa davet ederken onun katlanarak çoğalan yabancılaşma ve umutsuzluk gibi duygularını çekincesiz yansıtıyor.

Oyuncular: Jacques Spiesser, Ludmila Mikaël

Yönetmen: Bernard Queysanne

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nine Days (2020)

Nine Days (2020)

IMDb: 6.8

Özet: Henüz doğmamış ruhlarla görüşebilecek bit güce sahip olan Will, inzivaya çekilmiş yalnız bir adamdır. Bu adam, ruhları birçok teste tabii tutarak onların doğuma uygun olup olmadıklarına karar vermektedir. Bir gün Will, Emma adında bir ruhla tanışması üzerine hayatı beklemediği bir yöne sürüklenir. Hayatında tanıdığı hiçbir ruha benzemeyen Emma, onun kendi varoluşuna bir yolculuk gerçekleştirmesine neden olacaktır.

Oyuncular: Winston Duke, Zazie Beetz, Bill Skarsgård

Yönetmen: Edson Oda

A Series of Unfortunate Events (2004)

A Series of Unfortunate Events (2004)

IMDb: 6.8

Özet: Violet, Klaus ve Sunny çok zengin bir ailenin 3 çocuğudur. Ancak bu çocuklar, anne ve babalarının yangında ölmeleri ile yetim kalmışlardır. Kalan miras ise yaşları dolayısı ile onlara verilmemektedir. Çocukların bu mirası alabilmesinin tek yolu, en büyük kardeşlerinin uygun bir yaşa gelmesidir. Beklemekten başka çaresi olmayan çocukların hayatı, Count Olaf adındaki uzak akrabalarının yanına gidişleri ile değişmeye başlayacaktır. Bu kötü kalpli adamın asıl amacı, çocukların mirasını kendi zimmetine geçirerek zengin olabilmektir. Akrabalarının niyetini çok geçmeden anlayan çocukların bazı alışkanlıkları, başlarına gelecek durumlarda işlerine yarayacak mıdır?

Oyuncular: Jim Carrey, Meryl Streep, Jude Law

Yönetmen: Brad Silberling

Bridge to Terabithia (2007)

Bridge to Terabithia (2007)

IMDb: 7.2

Özet: Okuldaki diğer çocuklardan çok farklı olan Jesse, sınıfına yeni gelen arkadaşı Leslie'nin de kendisi gibi tuhaf ve hayal gücü yüksek biri olduğunu anlar. Evlerinin yakınında bir ormanda, hayal güçlerinin sınırsızlığıyla birlikte Terabithia adında bir dünya yaratırlar. İçinde devler, periler, cinler gibi bir sürü gizemli karakterin bulunduğu bu dünyaya Jesse ve Leslie, Kral ve Kraliçelik yapmaktadır.

Oyuncular: Josh Hutcherson, AnnaSophia Robb, Zooey Deschanel

Yönetmen: Gabor Csupo

Ghostbusters: Afterlife (2021)

Ghostbusters: Afterlife (2021)

IMDb: 7.1

Özet: Büyük bir tehlike altında olan kasabayı kurtarmaya çalışan gençlerin konu edinildiği bir filmdir. Trevor ve Phoebe babaları vefat ettiği için dededen kalma eski bir eve taşınırlar. Burada dedelerinin eski bir hayalet avcısı olduğunu öğrenmeleriyle birlikte tehlikenin gelmesine neden olurlar. 

Oyuncular: Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace

Yönetmen: Jason Reitman

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Suicide Squad (2021)

The Suicide Squad (2021)

IMDb: 7.2

Özet: Dünyanın en tehlikeli kötülerinin tutulduğu bir hapishanede kötülerin çıkabilmesi için bir ihtimal vardır. Mahkumlar bu hapishaneden kurtulmak için her türlü teklife açıktır. İntihar Timi, teknolojik silahlarla birlikte Corto Maltese adasına bırakılır. Burada düşmanlarla ve yeni teknolojik silahlarıyla zorlu bir maceraya atılırlar. 

Oyuncular: Margot Robbie, Idris Elba, John Cena

Yönetmen: James Gunn

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

IMDb: 7.3

Özet: Doktor Strange, eski bir müttefik yardımıyla sonu bilinmeyen bir yolculuğa çıkar ve hiç beklenmedik olaylar ile karşı karşıya kalır. Bu film Sherlock dizisindeki dedektif rolünden kurgulanmış bir macera filmidir. 

Oyuncular: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor

Yönetmen: Sam Raimi

Peppermint (2005)

Peppermint (2005)

IMDb: 7.5

Özet: İntikam Meleği; on üç yıl haksız yere hapsedildikten ve çocuğu elinden alındıktan sonra, bir kadın giderek daha acımasız yollarla intikam almak istemesinin ve intikam planı yapan bir kadının hikayesinin konu edinildiği filmdir. Lee, hücre arkadaşlarının yardımıyla hazırladığı intikam planı sayesinde kendisinin haksız yere hapis yatmasına neden olan kişiyi bulup ondan intikam almayı hedefler. 

Oyuncular: Yeong-ae Lee, Min-sik Choi, Shi-hoo Kim

Yönetmen: Chan-Wook Park

Amores Perros (2000)

Amores Perros (2000)

IMDb: 8.1

Özet: Meksika'da farklı hayatları yaşayan üç insanın köpek dövüşünde yollarının kesişmesini konu alan bir filmdir. Octivo genç ve yengesine aşık bir gençken El Chiavo ise suçlu ve kendisinden büyük bir kadına aşıktır. Film; korkunç bir kaza ile birlikte her biri pişmanlık ve aşklarıyla uğraşan, yolları köpek dövüşü sayesinde kesişen üç kişinin hayatını konu ediniyor. 

Oyuncular: Goya Toledo, Alvaro Guerrero, Jorge Salinas

Yönetmen: Alejandro González Iñárritu

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın