Görüş Bildir
Haberler
Hak Ettiği Üne Kavuşmasa da IMDb Puanına Bakmadan İzleyebileceğiniz 26 Romantik Komedi

Hak Ettiği Üne Kavuşmasa da IMDb Puanına Bakmadan İzleyebileceğiniz 26 Romantik Komedi

Sıcak yaz akşamlarında ya da yağmurlu gecelerde, kafa dağıtmak için birebirdir romantik komediler... Sizler için BuzzFeed'den derlediğimiz bu filmler eğlenceli birer aşk öyküsü kadar basit ve mutlu sonlu!

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/jennaguillau...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aşka Yolculuk - Imdb 6.5

1. Aşka Yolculuk - Imdb 6.5

Anna Brady, İrlanda'ya erkek arkadaşına tam da 29 Şubat günü evlenme teklif etmeye gidecektir. Çünkü İrlanda'da bu tarihte evlenme teklifi alan herkes kabul etmek zorundandır.

2. Zamanda Aşk - Imdb 7.8

2. Zamanda Aşk - Imdb 7.8

Tim 21 yaşına geldiğinde, zamanda yolculuk yapabildiğini ve kendi hayatında olan şeyleri değiştirebildiğini fark eder. Bir kız arkadaşı bulup dünyayı daha güzel bir yer haline getirme fikri ise sandığı kadar kolay olmayacaktır.

3. Gözler ve Sözler - Imdb 6.3

3. Gözler ve Sözler - Imdb 6.3

Başarılır veteriner ve radyo programcısı kahramanımızın öz güveni oldukça düşüktür. İşte bu yüzden tanıştığı yakışıklı adam ile buluşması için modellik yapan arkadaşını gönderir.

4. Imagine Me & You - Imdb 6.8

4. Imagine Me & You - Imdb 6.8

Yeni evli bir gelin, başka bir kadın ona cinsel tercihini sorunca çılgına döner ve gelinin ailesi ve arkadaşları arasında cümbüş çıkar.

5. Kaçan Kovalanır - Imdb 6.0

5. Kaçan Kovalanır - Imdb 6.0

Karşılıksız aşkı bir adamı kendi tecrübelerini kaleme almaya iter...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Vazgeçmem Senden - Imdb 6.6

6. Vazgeçmem Senden - Imdb 6.6

Film lise arkadaşlığından dostluğa, oradan erken yaşta evliliğe, boşanmaya ve sonra da dost olmaya giden yolda bir çiftin gelgitlerini anlatıyor.

7. Ya Aşksa - Imdb 6.8

7. Ya Aşksa - Imdb 6.8

Bu romantik komedi post- modern zamanların genç çiftlerinin ilişkiler karmaşasına odaklanıyor. Yaşadığı birçok başarısız ilişki yüzünden yorgun düşmüş Wallace'ın (Daniel Radcliffe) hikâyesini izliyoruz.

8. Sahte Gelin - Imdb 6.2

8. Sahte Gelin - Imdb 6.2

Ünlü yazar James Arber'a paparazziden kaçmak için ayarlanan sahte gelin, ona aşık olma öyküsü ve bir dizi düğün eğlencesi izleyenleri bekliyor.

9. Just Wright - Imdb 5.9

9. Just Wright - Imdb 5.9

Leslie Wright, NBA All-Star oyuncusu Scott McKnight ile çalışan bir fizik terapi uzmanıdır. Her şey yolunda gitmektedir, ta ki Leslie Scott’a aşık olmaya başladığını fark edene kadar...McKnight ise Leslie’nin çocukluk arkadaşı Morgan ile ilgilenmektedir. Leslie en iyi arkadaş rolünü sonuna kadar üstlenebilecek midir yoksa Scott aslında istediği şeyin yanı başında olduğunu görebilecek midir?

10. Başkalarıyla Yatmak - Imdb 6.5

10. Başkalarıyla Yatmak - Imdb 6.5

İlişki komedilerine yönelik işleriyle adından söz ettiren genç yönetmen Leslye Headland'in kamera arkasına geçtiği film; zampara bir adamın yola gelme sürecini ilginç bir öyküyle perdeye aktarıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ahmaklar Acele Eder - 6.0

11. Ahmaklar Acele Eder - 6.0

Bir gecelik tutkulu bir aşk sonucunda hamile kalan Isabel (Salma Hayek), kadere inanan, ateşli bir Meksikalı’dır. Alex (Matthew Perry) ise Manhattan’da yaşayan sıradan bir Amerikalı. Bu olaydan üç ay sonra karşılaşan iki genç evlenmeye karar verirler. Önlerinde Manhattan’dan Las Vegas’a uzun bir yol vardır. Tam bir romantik-komedi olan filmde hem cinsellik hem de romantizm var.

12. Aşka Geri Sayım - Imdb 6.5

12. Aşka Geri Sayım - Imdb 6.5

Eğer bir saat sizin ruh eşinizi bulana kadar geri saymaya başlarsa, ruh eşinizle karşılaşmak ister miydiniz?

13. Cesaretin Var mi Aşka? - Imdb 7.7

13. Cesaretin Var mi Aşka? - Imdb 7.7

Birbirlerinin en iyi arkadaşları olan Julien ve Sophie, çocukken başladıkları tuhaf oyunu, yetişkinlik dönemlerinde de sürdürürler. Korkusuzluk içeren bir tür yarışmadır bu oyun. Cüretkâr hünerlerini ortaya koyarak birbirlerini yenmeye çalışırlar. Sophie’nin Polonya kökenli olduğu için ırk ayrımı yapan çocuklarca tacizi ve Julien’in hasta annesi ve sorunlu babası nedeni ile yaşadıkları, her ikisini birbirlerine daha da fazla yakınlaştırır. Bu oyun aracılığı ile sık sık birbirlerinin acılarını dindirmek için çaba sarf ederler.

14. Aşkta Mutlu Son Yoktur - Imdb 6.3

14. Aşkta Mutlu Son Yoktur - Imdb 6.3

Uzun zamandır bocalayan bir yayımcı, sahip olduğu tek başarılı yazarın tıkandığı bir dönemde olduğunu öğrenince yapabileceği iki şey kalmıştır: ya bu tıkanıklığı giderecek ya da batacaktır. Yeni elde ettiği başarısı, Jane’i çok mutlu kılmıştır ve mutlu olması yazamamasının en büyük sebebidir. Tom ise geleceğini kurtarmak adına Jane’i mutsuz etmek için çabalarken giderek Jane’e aşık olmaya başladığını fark eder.

15. Dans ve Aşk - Imdb 7.2

15. Dans ve Aşk - Imdb 7.2

Scott Hastings, Avustralya Dans Federasyonu’nun düzenlediği geleneksel balo salonu dans yarışmasını kazanmayı hedefleyen hırslı ve atletik bir dansçıdır.

Partneri Liz, Scott’un başına buyrukluğuna kızıp ekibi terk eder. Bunun üzerine yeni partner arayan Scott, Fran adında acemi bir dansçıyla tanışır. Fran’a güvenmeyen Scott, onun İspanyol ailesiyle tanıştığında ve dans üzerine kurulu kültürlerini tanıdığında fikirleri değişir

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Aşkı Yakala - Imdb 6.8

16. Aşkı Yakala - Imdb 6.8

Bir kadının eline hiç beklemediği bir fırsat geçer. Önceden çok merak ettiği biriyle görüşebilecektir fakat bunun içinde başkasının kılığına girerek buluşmaya gider. Fakat aşk ve romantik ilişkiler için fazla yaşlı olduğunu düşünmektedir... Bu karmaşa bambaşka iki inanı aşka sürükleyecektir.

17. Stuck in Love - Imbd 7.3

17. Stuck in Love - Imbd 7.3

Fırtınalı bir yıl geçiren Borges ailesinin hayatına odaklanan filmde Borges ailesinin başına gelen türlü trajikomik durumlara tanık oluyoruz. Başarılı bir yazar olan William Borges, takıntılı olduğu eski karısı Erica ve çocukları Samantha ile Rusty'den oluşan bu aile bir yıl içerisinde aşkın ve duyguların farklı halleriyle karşılaşıyor ve bunun sonucunda çeşitli problemlerle karşılaşıyor.

18. Kağıttan Yürek - Imdb 6.0

18. Kağıttan Yürek - Imdb 6.0

Nick ve Charlyne, aşkın ne olduğunu anlatan bir belgesel hazırlamaya karar verir. Bir uçtan, bir uca Amerika’yı dolaşmaya başlarlar. Evlenmek üzere olan çiftlerden, sanatçılara kadar birçok kişi ile aşk üzerine konuşur, görüntüler alırlar. Kaderin, Charlyne için hiç beklenmedik oyunları vardır

19. Geçmişin Sığınağı - Imdb 6.6

19. Geçmişin Sığınağı - Imdb 6.6

Calvin ve Helen, 1962 yılının o sıra dışı gününden beri hayatlarını, incelemek üzere girip mahsur kaldıkları sığınakta geçirmektedirler. Şimdi 35 yaşında olan oğulları Adam bile burada doğmuştur. Yıllar sonra sığınaktan çıkınca onları beklemedikleri bir dünya karşılar.

20. Penelope - Imdb 6.8

20. Penelope - Imdb 6.8

Günümüzde geçen romantik bir masal olan bu film, Penelope isimli genç kızın ailesiyle ilgili gerçekleri öğrenişi, aşkın gücünü keşfedişi ve kendisini tanımanın yolculuğuna çıkışını anlatır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Cennet Gibi - Imdb 6.7

21. Cennet Gibi - Imdb 6.7

Elizabeth Masterson, San Francisco’da mesleğine kendini adamış bir doktordur ve işinden başka hiçbir şeye vakit bulamaz. İki çocuk sahibi kız kardeşi ile buluşmaya gelirken Elizabeth bir araba kazası geçirir ve komaya girer. Bu sırada eşini yeni kaybetmiş olan David Abbot adındaki bir mimar San Francisco’ya taşınır ve Elizabeth’in dairesini kiralar. O evde yaşarken Elizabeth’in ruhu onu takip etmeye başlar. Genç kadının komadaki bedeni hastanede kalırken ruhu firar etmiştir. Elizabeth kim olduğunu dahil hiçbir şeyi hatırlamamaktadır. Tek emin olduğu, o dairenin kendisine ait olduğudur. Tartışmaya bir son verebilmek için David, onun gerçekte kim olduğunu bulmaya çalışır. Bu işi birlikte yapmaya başladıklarında ise aralarında duygusal şeyler gelişmeye başlar. Aşık oldukları zaman, Elizabeth’in kim olduğunu bulmaları ile aslında kaderin onları bilerek bir araya getirdiğini anlarlar. Dahası Elizabeth halen komadadır.

22. Bazıları Çabuk Bıkar - Imdb 6.1

22. Bazıları Çabuk Bıkar - Imdb 6.1

Bir televizyon talk-show’unda yetenek avcılığı yapan prodüktör Jane Goodale, erkek arkadaşı tarafından terk edildikten sonra, erkekler aleyhine bir gazete köşe yazısı kaleme alır. Çapkın bir yaradılışı olan ev ve iş arkadaşını da bir nevi kobay olarak kullanınca, yazı büyük ilgi görür ve Jane aynı dertten muzdarip kadınlar arasında büyük şöhrete erişir. Fakat özel hayatındaki sorunlar çözülmüş değildir...

23. Bay Doğru - Imdb 6.3

23. Bay Doğru - Imdb 6.3

Acı bir ayrılık yaşayan Martha, kendisi için mükemmel biri gibi gözüken Mr. Right ile tanışır.  Martha, ilişkileri ilerledikçe Mr. Right’ın kiralık katil olduğunu öğrenir. Zamanla birçok düşman edinmiş olan Mr. Right düşmanlarından kaçarak yaşar. Peki, kendisini ve Martha’yı takip eden düşmanları Martha’yı kaçırınca ne olacak?

24. Gönül Avcısı - Imdb 6.8

24. Gönül Avcısı - Imdb 6.8

Onun işi sevgilinizle aranızda kara kedi olmak; yani ilişkinizi bozmak. Hem bunu para karşılığında profesyonel olarak yapıyor! Kızını sevgilisinden ayırmak isteyen ebeveynlerin, eski sevgilisini yeni nişanlısının elinden almak isteyenlerin imdadına koşuyor, sizi beraber olmakta ısrar ettiğiniz 'yanlış' insandan derhal kurtarıyor!

25. Fransız Öpücüğü - Imdb 6.6

25. Fransız Öpücüğü - Imdb 6.6

Charlie, Paris’ten arayıp Fransız güzeli Juliette’e aşık olduğunu itiraf ettiğinde nişanlısı Kate, onu geri kazanmak için uçuş korkusunu yenip Paris’e gelmeye karar verir. Uçakta yanında oturan Luc, her ne kadar gizlemeye çalışsa da aslında bir hırsızdır ve çaldığı mücevherleri Kate’in çantasına saklar. Paris’te mallarını geri almak isteyen Luc, eski nişanlısını tekrar kazanmak isteyen Kate ve belki de Luc’tan hoşlanmaya başlayan Juliette arasında seyre değer bir oyun başlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. Senden Önce - Imdb 6.1

26. Senden Önce - Imdb 6.1

İlişkilerde bir türlü aradığını bulamayan Anna Faris'in yaşadığı tam da bu. 20 farklı adamla çıkan Anna, hiçbirinde tam olarak aradığını bulamadığı için kendisini yapayalnız hisseder. Hem de kız kardeşi evlenmek üzeredir ve o düğüne bir başına gidecektir. İşte o noktada geçmişin tozlu defterlerini açmaya başlar...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
22
8
6
5
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?