Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 15 Haziran Çarşamba Günü İçin Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 15 Haziran Çarşamba Günü İçin Birbirinden Sağlam Film Önerileri

addictedmovie
14.06.2022 - 23:07 Son Güncelleme: 15.06.2022 - 14:34

'Ne izlesem?' diye kara kara düşünüyorsan ve bir türlü izleyecek kaliteli bir film bulamıyorsan doğru yere geldin! Korku filmlerinden bilim kurgu ve fantastik filmlere, komedi filmlerinden suç filmlerine kadar her kategoriden film önerisiyle karşına geldik.

Bu filmlere başlamadan önce sıradan bir film izleyeceğini düşünebilirsin ama film bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

O zaman hazırsan 15 Haziran Çarşamba günü için yüksek puanlı film listemize geçelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kiss Kiss Bang Bang (2005)

Kiss Kiss Bang Bang (2005)

IMDb: 7.5

Özet: Asıl işi hırsızlık yapmak olan Harry, kendini tesadüf eseri oyunculuk elemelerinde bulur. Burada oynayacağı rol dedektifliktir ve genç adam başarılı olabilmek için çalışmalarına başlamıştır bile. Oyunculuk üzerine eğitimler alan Harry'nin okul arkadaşı Harmony ile derslerde karşılaşması genç kadının ilgisini çekebilmek için türlü yollar denemesine neden olacaktır.

Oyuncular: Robert Downey Jr., Val Kilmer, Michelle Monaghan

Yönetmen: Shane Black

The Grand Budapest Hotel (2014)

The Grand Budapest Hotel (2014)

IMDb: 8.1

Özet: Zubrowka adlı Avrupa'nın hayali bir şehrinde bulunan Büyük Budapeşte Oteli, Gustave H adındaki bir konsiyerj görevlisi tarafından yönetilmektedir. Bir gün otelde komi görevlisi olarak işe başlayan Zero Mustafa, Gustave ile oldukça sıkı bir dostluk kuracaktır. İkili, dostluklarına devam ederken şehir ise büyük bir savaşın tam eşiğindedir.

Oyuncular: Ralph Fiennes, Tony Revolori, F. Murray Abraham

Yönetmen: Wes Anderson

Deep Water (2022)

Deep Water (2022)

IMDb: 5,4

Özet: Boşanmamak için karısının açık ilişki yaşamasına izin veren bir koca, eşinin sevgililerinin ortadan kaybolmasının baş şüphelisi haline gelir. Eşinin sevgililerinin bir bir ölmesiyle beraber çift için işler içinden çıkılmaz bir hal alır.

Oyuncular: Ben Affleck, Ana de Armas

Yönetmen: Adrian Lyne

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fractured (2019)

Fractured (2019)

IMDb: 6,4

Özet: Bir çift, 6 yaşındaki kızlarının kolunun kırıldığı için bir hastaneye giderler. Kızı ve karısının durumunu sormak için doktorlara danışan adam, hastanede öyle birilerinin olmadığı cevabını alır. Peki, kızı ve karısı nerededir?

Oyuncular: Sam Worthington, Lily Rabe

Yönetmen: Brad Anderson

Malice (1993)

Malice (1993)

IMDb: 6.4

Özet: Andy, sıradan bir hayatı olan üniversitede ders veren birisidir.  Andy ile Tracy daha yeni evlenmiş ve evlerinin bir odasını hastanede hemşirelik yapan Jed Hill'e kiraya vermişlerdir. Yeni gelen kiracının ardından Andy üniversitede iki kızın tecavüze uğramasıyla şüpheli sayılır ve işler gittikçe sarpa sarmaya başlar. 

Oyuncular: Alec Baldwin, Nicole Kidman, Bill Pullman

Yönetmen: Harold Becker

The Last Duel (2021)

The Last Duel (2021)

IMDb: 7.4

Özet: Nefessiz izleyeceğiniz bir aksiyon filmiyle devam ediyoruz. Norman halkından bir şövalye Jean de Carrouges ve Norman soylusu Jacques le Gris eskiden çok yakın arkadaşlardır. Carrouges savaşa gider ve döndüğünde hiçbir şey eskisi gibi değildir. Le Gris, Carrouges'in karısına tecavüz etmek suçundan yargılanıyordur ancak kimse Margerite'e inanmaz. Bunun üzerine asker, karara itiraz etmek üzere Fransa kralına kadar gider. Mahkemenin kararına göre iki adam düello yapacak ve bu düellonun sonucunca biri ölecektir...

Oyuncular: Matt Damon, Adam Driver, Jodie Comer

Yönetmen: Ridley Scott

The Last Samurai (2003)

The Last Samurai (2003)

IMDb: 7.8

Özet: Modern zamanda bir savaşın başlamasına çok az kalmıştır. Tüm halk tetikte iken  Japon geleneğinden etkilenen bir Amerikan askeri subayı olaya el atacaktır.

Oyuncular: Tom Cruise, Ken Watanabe,Billy Connolly

Yönetmen: Edward Zwick

İçeriğin Devamı Aşağıda

Legend of the Guardians (2010)

Legend of the Guardians (2010)

IMDb: 6,9

Özet: Soren, Ga'hoole Muhafızları hakkındaki hikayeleri babası tarafından dinleyerek büyümüştür. Muhafız hikayelerini her dinlediğinde hayallere dalan Soren, krallığı ve tüm baykuş ırkını kötü kalpli Safkan olanlardan kurtarmak için savaşan muhafızlara hayrandır. Klud adındaki abisi ise bir gün bu savaşçılar gibi olmayı hayal eden Soren'i aşağılamaktadır. Kıskanç abi Kludd'un tek isteği babasının Soren'e verdiği sevgiyi çalmaktır.

Oyuncular: Jim Sturgess, Emily Barclay, Abbie Cornish

Yönetmen: Zack Snyder

Coco (2017)

Coco (2017)

IMDb: 8,4

Özet: Meksikalı gitarist Ernesto de la Cruz, 12 yaşındaki Miguel'in en büyük kahramanıdır ancak çok önceden hayatını kaybetmiştir ve ne yazık ki Miguel'in onunla tanışma imkanı yoktur. Onun şarkılarıyla büyüyen Miguel, bir gün şans eseri Cruz'un gitarını bulur. Ancak gitarı çaldığı an, kendisini bambaşka bir dünyada bulur: Ölüler Diyarı'nda! Çıkış yolunu aradığı sürede düzenbaz bir adam olan Hector'la karşılaşırlar. İkili, Miguel'in aile tarihi hakkındaki gerçek hikayeyi keşfetmek için bilmedikleri bir yolculuğa çıkarlar!

Oyuncular: Anthony Gonzalez (VIII), Benjamin Bratt, Gael García Bernal

Yönetmen:  Lee Unkrich, Adrian Molina

The Nice Guys (2016)

The Nice Guys (2016)

IMDb: 7.3

Özet: Suça ve gizeme doyacağınız bu filmde 1970'lerin Los Angeles'ına gidiyoruz. İki adam, gizemli bir şekilde ortadan kaybolan bir kadının ve bir porno yıldızının esrarengiz ölümünü araştırır.

Oyuncular: Russell Crowe, Ryan Gosling, Angourie Rice

Yönetmen: Shane Black

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Girl with the Dragon Tattoo (2011)

The Girl with the Dragon Tattoo (2011)

IMDb: 7.8

Özet: David Fincher'ın en sevilen filmlerinden biriyle devam ediyoruz. Asılsız bir iddia ile suçlanan Mikael Blomkvist, adını temize çıkartmak için elinden geleni yapar. İsveç’in zengin endüstri patronları arasında yer alan Henrik Vanger ise, uzun zamandır kayıp olan yeğeni Harriet’ın ortadan kaybolmasının ardındaki gerçeği aydınlatması için gazeteci Blomkvist'i görevlendirir. 

Oyuncular: Daniel Craig, Rooney Mara, Christopher Plummer

Yönetmen: David Fincher

Old Boy (2003)

Old Boy (2003)

IMDb: 8.4 

Özet: Oh-Dae-Soo, çocuğu ve karısıyla sıradan-mutlu bir hayat sürdüğü esnada kaçırılır ve kendisini bir hücrede bulur. 15 yıl sonra intikam için tekrardan serbest bırakılır.  Oh-Dae-Soo hem karısının intikamını almak hem de neden ve kim tarafından hücreye hapsedildiğini öğrenmek için acımasız bir yola girer. Film birçok derin konuya değinmekle birlikte kült filmler arasında yer alır. 

Oyuncular: Min-sik Choi, Yoo Ji-tae, Kang Hye-Jeong

Yönetmen: Chan-Wook Park

In Love We Trust (2008)

In Love We Trust (2008)

IMDb: 6.9

Özet: Boşanmış bir çift, kan kanserinden muzdarip olan kızlarını kurtarmanın yolunun başka bir çocuğa sahip olmak olduğunu öğrenir. Ne yapacaklarını bilemeyen bu çift, kendilerini tam bir çıkmazın ortasında bulur.

Oyuncular: Weiwei Liu, Jia-yi Zhang, Nan Yu

Yönetmen: Xiaoshuai Wang

Inside Llewyn Davis (2013)

Inside Llewyn Davis (2013)

IMDb: 7.4

Özet: Coen kardeşlerin yönetmen koltuğunda oturduğu bu filmde, 1961'deki Greenwich Village halk sahnesinde gezinirken genç bir şarkıcının hayatındaki bir haftaya şahitlik edeceğiz.

OyuncularOscar Isaac, Carey Mulligan, John Goodman

Yönetmenler: Ethan Coen ve Joel Coen

İçeriğin Devamı Aşağıda

In the Mood for Love (2000)

In the Mood for Love (2000)

IMDb: 8.0

Özet: Eşlerinin onları aldattığından şüphelenen iki komşu arasında güçlü bir bağ oluşur. Ancak, eşlerinin yaptığı yanlışın bir benzerini yapmamak için bağlarını platonik tutmaya çalışırlar...

Oyuncular: Tony Chiu-Wai Leung, Maggie Cheung, Siu Ping-Lam

Yönetmen: Kar-Wai Wong

Daha fazla film önerisi için:

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın