Görüş Bildir
Haberler
İzlerken Huzursuzluktan Yaka Silkeceğiniz Yakın Zamanda İzleyiciye Sunulan En Sağlam Gerilim Filmleri

İzlerken Huzursuzluktan Yaka Silkeceğiniz Yakın Zamanda İzleyiciye Sunulan En Sağlam Gerilim Filmleri

Gerilim filmleri hemen hemen tüm sinema tutkununun zayıf noktasıdır. Filmi izlerken hop oturup hop kalmak ve en önemlisi de ters köşe bir sonla filmin sonlanması gerçekten seyir zevki yüksek anlar yaşatır. Eğer siz de gerilim filmleri seviyorsanız, işte yakın tarihli gerilim filmleri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Take Point (2018)

1. Take Point (2018)

Özet: Bir kaptan ve 12 askerden oluşan ekibi, Kore'nin askerden arındırılmış bölgesindeki bir hedefi yok etmek için gizli bir yeraltı sığınağına sızar. Tabii bu andan itibaren gerilim dolu dakikalar başlar.

Oyuncular: Ha Jung-woo, Sun-kyun Lee

Yönetmen: Byung-woo Kim

2. Don't Breathe 2 (2021)

2. Don't Breathe 2 (2021)

Özet: Bu devam filminde Norman Nordstrom'un (Stephen Lang) geçmiş günahları onu yakalayana kadar sessizce yaşadığı evinde geçiyor. Tabii ilk ev istilası da yaklaşıyor.

Oyuncular: Stephen Lang, Madelyn Grace

Yönetmen: Rodo Sayagues

3. New Order (2020)

3. New Order (2020)

Özet: Büyük bir sosyete düğünü, beklenmedik bir baskınla sarsılır. Alt tabaka ile üst tabakanın çarpışmasının meydana geldiği düğünde büyük bir sınıf mücadelesi meydana gelir.

Oyuncular: Naian Gonzalez Norvind, Fernando Cuautle

Yönetmen: Michel Franco

4. Escape Room: Tournament of Champions (2021)

4. Escape Room: Tournament of Champions (2021)

Özet: Altı kişi kendilerini bir dizi kaçış odasında kilitli bulur ve hayatta kalmak için ortak yönlerini yavaş yavaş ortaya çıkarır. Daha önce oyunu tamamlayan iki kişinin de aralarında bulunduğu bu turnuvada oyunu bitirmeleri ve bunu yapanı bulmaları gerekmektedir.

Oyuncular: Taylor Russel, Logan Miller

Yönetmen: Adam Robitel

5. Black Box (2021)

5. Black Box (2021)

Özet: Genç ve yetenekli bir kara kutu analisti, yepyeni bir uçağın ölümcül kazasının arkasındaki nedeni çözme görevine getiriliyor. Bu kusursuz uçağın nasıl kaza yaptığını araştırırken kendini bambaşka bir tehlike ile karşı karşıya bulacaktır.

Oyuncular: Pierre Niney, Lou de Laage

Yönetmen: Yann Gozlan

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hostage: Missing Celebrity (2021)

6. Hostage: Missing Celebrity (2021)

Özet: Ünlü aktör Hwang Jung-min kaçırılıp, görüntüleri dünya çapında yayınlanlanır. Hwang'ı kurtarmak isteyenler fidyecilerin yalnızca para istediği düşünse de onlar aslında bir mesajı yaymak istemektedir.

Oyuncular: Jung-min Hwang, Lee Ho-jung

Yönetmen: Pil Gam-Sung

7. Deep Water (2022)

7. Deep Water (2022)

Özet: Boşanmamak için karısının açık ilişki yaşamasına izin veren bir koca, eşinin sevgililerinin ortadan kaybolmasının baş şüphelisi haline gelir. Eşinin sevgililerinin bir bir ölmesiyle beraber çift için işler içinden çıkılmaz bir hal alır.

Oyuncular: Ben Affleck, Ana de Armas

Yönetmen: Adrian Lyne

8. The Weekend Away (2022)

8. The Weekend Away (2022)

Özet: Hırvatistan'a hafta sonu kaçamağına giden bir kadın, en yakın arkadaşını öldürmekle suçlanır. Adını temize çıkarmaya ve gerçeği ortaya çıkarmaya çalışırken, çabaları acı verici bir sırrı ortaya çıkarır.

Oyuncular: Leighton Meester, Ziad Bakri

Yönetmen: Kim Farrant

9. The Invisible Man (2020)

9. The Invisible Man (2020)

Özet: Cecilia'nın tacizci eski sevgilisi intihar edip servetini ona bıraktığında, Cecilia onun ölümünün bir aldatmaca olduğundan şüphelenir. Bir dizi tesadüf ölümcül bir hal alırken, Cecilia kimsenin göremediği biri tarafından taciz edildiğini kanıtlamaya çalışır.

Oyuncular: Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen

Yönetmen: Leigh Whannell

10. The Forever Purge (2021)

10. The Forever Purge (2021)

Özet: Kurucu babalar tarafından düzenlenen yıllık arınma tekrardan birçok can alsa da şafakta durması gereken arınma durmaz ve arınan insanlar bunun sonsuza dek sürmesi gerektiğine karar verirler.

Oyuncular: Ana de la Reguera, Tenoch Huerta

Yönetmen: Everardo Gut

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Halloween Kills (2021)

11. Halloween Kills (2021)

Özet: Michael Myers'ın hayatta kalan kurbanları, gizli bir topluluk oluşturur ve onun hala hayatta olduğunu öğrendikten sonra, onun terör saltanatına son vermeye yemin ederler.

Oyuncular: Jamie Lee Curtis, Judy Greer

Yönetmen: David Gordon Green

12. Us (2019)

12. Us (2019)

Özet: Bir ailenin sakin plaj tatili, ikizlerinin ortaya çıkıp onları korkutmaya başladığında kaosa dönüşür. Sakin geçmesi planlanan tatil, bir anda ailenin tehdit altında olduğu bir kovalamacaya dönüşür.

Oyuncular: Lupita Nyong'o, Winston Duke

Yönetmen: Jordan Peele

13. Spiral (2021)

13. Spiral (2021)

Özet: Testere serisinin ürkütücü yeni bölümü olan Spiral'de bir suç dehası, adaletin çarpıklığını göz önüne sermek için bir dizi suç işlemeye başlar. Tabii akıllara tek bir soru gelir: Testere geri mi döndü?

Oyuncular: Chris Rock, Samuel L. Jackson

Yönetmen: Darren Lynn Bousman

14. Ma (2019)

14. Ma (2019)

Özet: Yalnız bir kadın, bir grup gençle arkadaş olur ve onların evinde parti yapmalarına izin vermeye karar verir. Gençler verilen imkanların tadını çıkarırken, bu gizemli kadının asıl amacının ne olduğunu sorgulamaz.

Oyuncular: Octavia Spencer, Diana Silvers

Yönetmen: Tate Taylor

15. Fractured (2019)

15. Fractured (2019)

Özet: Bir çift, 6 yaşındaki kızlarının kolunun kırıldığı için bir hastaneye giderler. Kızı ve karısının durumunu sormak için doktorlara danışan adam, hastanede öyle birilerinin olmadığı cevabını alır. Peki, kızı ve karısı nerededir?

Oyuncular: Sam Worthington, Lily Rabe

Yönetmen: Brad Anderson

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Countdown (2019)

16. Countdown (2019)

Özet: Bir hemşire, kişinin öleceği anı tahmin eden bir uygulamayı indirdiğinde, uygulama ona sadece üç günü kaldığını söyler. Saat işledikçe ve karanlık bir figür ona musallat oldukça zaman dolmadan hayatını kurtarmanın bir yolunu bulması gerekiyor.

Oyuncular: Elizabeth Lail, Jordan Calloway

Yönetmen: Justin Dec

17. A Quiet Place 2 (2020)

17. A Quiet Place 2 (2020)

Özet: Evdeki olayların ardından Abbott ailesi artık dış dünyanın dehşetiyle karşı karşıyadır. Bilinmeyene doğru gitmeye zorlandıklarında, kum yolunun ötesinde gizlenen tek tehdidin sesle avlanan yaratıklar olmadığını anlarlar.

Oyuncular: Emily Blunt, Cillian Murphy

Yönetmen: John Krasinski

18. It Chapter Two (2019)

18. It Chapter Two (2019)

Özet: Korkunç Pennywise ile ilk karşılaşmalarından yirmi yedi yıl sonra, Kaybedenler Kulübü büyüyüp taşınır. Ta ki yıkıcı bir telefon görüşmesi onları geri getirene kadar. Şimdi Pennywise ile tekrardan görüşmeleri ve onu bu defa alt etmeleri gerekmektedir.

Oyuncular: Jessica Chastain, James McAvoy

Yönetmen: Andy Muschietti

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
6
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cem Eröksüz

Bir film vardı adını hatırlamıyorum. Bir odaya matematikçileri koyup bilmece çözdürüyorlardı. Sonrasında olaylar olaylar. Bilen varsa yazabilir mi?