Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 14 Haziran Salı Günü İçin Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 14 Haziran Salı Günü İçin Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne izlesem?' diye kara kara düşünüyorsan ve bir türlü izleyecek kaliteli bir film bulamıyorsan doğru yere geldin! Korku filmlerinden bilim kurgu ve fantastik filmlere, komedi filmlerinden suç filmlerine kadar her kategoriden film önerisiyle karşına geldik.

Bu filmlere başlamadan önce sıradan bir film izleyeceğini düşünebilirsin ama film bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

O zaman hazırsan 14 Haziran Salı günü için yüksek puanlı film listemize geçelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cruella (2021)

Cruella (2021)

IMDb: 7.3

Özet: Estella, tasarımcı olma hayali olan ve bir dolandırıcılık çetesine dahil olan genç bir kadındır. Estella, Londra sokaklarında büyümüş bir kadındır ve bir gün ünlü ve acımasız modacı Barones von Hellman'ın yanında işe girer. Ancak ünlü modacı Estella'nın içindeki kötüyü çıkarmasına neden olur. 

Oyuncular: Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry

Yönetmen: Craig Gillespie

Onward (2020)

Onward (2020)

IMDb: 7.4 

Özet: Babalarını daha çocukken kaybeden elf kardeşlerin konu edindiği bir animasyon filmidir. Filmde, kardeşlere babalarını tekrardan görme şansı verilir ve bunun üzerine iki kardeş özledikleri ve artık hatırlamakta zorlandıkları babalarını görebilmek için zorlu bir maceraya atılırlar. Amaçları babalarını görmelerini sağlayacak iksiri bulmaktır. 

Oyuncular: Tom Holland, Chris Pratt, Julia Louis-Dreyfus

Yönetmen: Dan Scanlon

The Kennedy Incident (2021)

The Kennedy Incident (2021)

IMDb: 8.6 

Özet: Kennedy Mayıs 1939 yılında Estonya'nın başkentini ziyarete gider. Orada karşılaştığı iki kadın da Kennedy'yi ayrı ayrı kendi gözünden anlatır. Aralarında geçen aşklar, dönemin şartları ve iki ayrı kadının bakış açısından gerçekleşen durumların anlatıldığı macera-drama türünde bir filmdir. 

Oyuncular: Ben Walton-Jones, Lisette Pomerants, Britt Kõrsmaa

Yönetmen: Mart Sander

İçeriğin Devamı Aşağıda

30 Days of Night (2007)

30 Days of Night (2007)

IMDb: 6,6

Özet: Bir Alaska kasabası bir ay boyunca karanlığa gömüldükten sonra, kana susamış bir vampir çetesi tarafından saldırıya uğrar. Şimdi 1 ay boyunca güneşin doğmayacağı bu kasabada, halk vampirlerle mücadele etmek zorundadır.

Oyuncular: Josh Hartnett, Melissa George

Yönetmen: David Slade

Only Lovers Left Alive (2014)

Only Lovers Left Alive (2014)

IMDb: 7,2

Özet: Depresif bir müzisyen sevgilisiyle tekrar bir araya gelir. Birkaç yüzyıla dayanan aşkları, kontrol edilemeyen küçük kız kardeşinin gelişiyle kesintiye uğrar.

Oyuncular: Tilda Swinton, Tom Hiddleston

Yönetmen: Jim Jarmusch

Thoroughbreds (2017)

Thoroughbreds (2017)

IMDb: 6.6

Özet: Lily ve Amanda küçükken çok yakın arkadaşlardır ancak değişen çevreninde etkisiyle birbirlerinden uzaklaşırlar. Lily başarılı ve toplum tarafından kabul gören bir karaktere dönüşürken Amanda ise kara mizah anlayışına sahip, toplum tarafından pek taktir edilmeyen bir karaktere dönüşür. İki eski arkadaş bir gün tekrardan karşılaşırlar. Varlıklı ailelerden gelen bu iki arkadaş arasında Lily'nin üvey babası hakkındaki planı sayesinde tekrardan bir bağ oluşacaktır. 

Oyuncular: Olivia Cooke, Anya Taylor-Joy, Anton Yelchin

Yönetmen: Cory Finley

Side Effects (2013)

Side Effects (2013)

IMDb: 7.1 

Özet: Gözde çift olan Emily ve Martin'in hayatları Martin'in yolsuzluğa karıştığı için hapse girmesiyle alt üst olur. Emily lüks yaşamından bir anda apartman dairesine geçer ve yaşadığı bu beklenmedik durumlar onda anksiyete ve depresyona yol açar. Emily bu durumlardan dolayı psikolojik destek almaya başlar. Ancak bir süre sonra doktoru ile arasında aşk başlayınca zaten karışık olan işler iyice bir girdaba girer. 

Oyuncular: Rooney Mara, Channing Tatum, Jude Law

Yönetmen: Steven Soderbergh

İçeriğin Devamı Aşağıda

Prisoners (2013)

Prisoners (2013)

IMDb: 8.1 

Özet: Keyifli bir yemekte buluşan iki ailenin kızları bir anda kaybolur. Ardından polise kayıp ihbarında bulunurlar ancak polisin ihmalkarlığı sonucunda bir yere varamazlar. Bu yüzden de Keller Dover adaleti kendi sağlamaya çalışır ve bir dedektif yardımıyla kaybolan kızların peşine düşer. 

Oyuncular: Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis

Yönetmen: Denis Villeneuve

The Last Seduction (1994)

The Last Seduction (1994)

IMDb 7.0

Özet: Kocasının uyuşturucu parasını çalıp uzaklara kaçan bir kadın, bir sonraki planını devreye sokana kadar küçük bir kasabada saklanmaya başlar.

Oyuncular: Linda Fiorentino, Peter Berg, Bill Pullman

Yönetmen: John Dahl

Melancholia (2011)

Melancholia (2011)

IMDb: 7.1

Özet: Lars von Trier'in iddialı yapımlarından biri olan Melancholia'da, iki kız kardeş, Dünya ile çarpışmakta olan bir gezegenin yarattığı gergin atmosferde ilişkilerini sorgularlar.

Oyuncular: Kirsten Dunst, Charlotte Gainsbourg, Kiefer Sutherland

Yönetmen: Lars von Trier

Rusalka (2007)

Rusalka (2007)

IMDb: 7.2

Özet: Az kişi tarafından bilinen ama iddialı bir yapım olan Rusalka ile devam ediyoruz. Sekiz yaşındaki Alisa, büyüyünce balerin olmak ister ancak bazı özel yetenekleri de vardır: İstediği zaman havayı değiştirebilir, dilekleri gerçekleştirebilir. Yıllar geçer, Alisa şimdi Moskova'dadır. On yedi yaşında, hayatın gerçekleriyle yüz yüze, isteksiz ve umutsuz...

Oyuncular: Mariya Shalayeva, Evgeniy Tsyganov, Mariya Sokova

Yönetmen: Anna Melikyan

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zwartboek (2006)

Zwartboek (2006)

IMDb: 7.7

Özet: Bu filmle 2. Dünya Savaşı'nın kaotik atmosferine doğru bir yolculuğa çıkıyoruz. Nazi işgali altındaki Hollanda'da yaşayan Yahudi bir şarkıcı, bölgesel Gestapo karargahına sızar...

Oyuncular: Carice van Houten, Sebastian Koch, Thom Hoffman

Yönetmen: Paul Verhoeven

Oblivion (2013)

Oblivion (2013)

IMDb: 7.0

Özet: Jack, bir zamanlar insanların yaşadığı Dünya'ya gidip geçmişi ve hâlâ yaşayan bir canlı olup olmadığını araştırmak üzere görevlendirilir. Jack, bu keşif yolculuğunda sıra dışı sürprizlerle karşılaşacak ve hem kendisi hem de insanlık adına derin sorgulamalara itilecektir.

Oyuncular: Tom Cruise, Olga Kurylenko, Morgan Freeman

Yönetmen: Joseph Kosinski

Tenet (2020)

Tenet (2020)

IMDb: 7.3

Özet: Tüm dünyayı tehlikeye sokacak bir savaşın başlamasını önlemek için görevlendirilen gizli bir ajan, bunun için tehlikeli bir zaman yolculuğuna çıkar.

Oyuncular: John David Washington, Kenneth Branagh, Robert Pattinson

Yönetmen: Christopher Nolan

The Martian (2015)

The Martian (2015)

IMDb: 8.0

Özet: Astronot Mark Watney, Mars'a yapılan insanlı görev sırasında şiddetli bir fırtınanın ortasında kalır. Ekip arkadaşları onun öldüğünü düşünerek geride bıraksa da Watney fırtınadan sağ kurtulmayı başarır. Ancak şimdi bilmediği bir gezegende tek başınadır. Dünya'yla tekrar iletişim kurmak için yaratıcılığının sınırlarını zorlaması gerekecektir.

Oyuncular: Matt Damon, Jessica Chastain, Kristen Wiig

Yönetmen: Ridley Scott

Daha fazla film önerisi için:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için buraya;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için buraya;

tık

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
6
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın