Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 13 Haziran Pazartesi Günü İçin Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 13 Haziran Pazartesi Günü İçin Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne izlesem?' diye kara kara düşünüyorsan ve bir türlü izleyecek kaliteli bir film bulamıyorsan doğru yere geldin! Korku filmlerinden bilim kurgu ve fantastik filmlere, komedi filmlerinden suç filmlerine kadar her kategoriden film önerisiyle karşına geldik.

Bu filmlere başlamadan önce sıradan bir film izleyeceğini düşünebilirsin ama film bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

O zaman hazırsan 13 Haziran Pazartesi günü için yüksek puanlı film listemize geçelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Saint Frances (2019)

Saint Frances (2019)

IMDb: 7.1

Özet: Saint Frances, küçük bir kızın bakıcılığını üstlenen bir kadının hayatına ve ikili arasındaki muazzam bağa odaklanıyor. 

Oyuncular: Kelly O'Sullivan, Ramona Edith Williams, Charin Alvarez

Yönetmen: Alex Thompson

The French Dispatch (2021)

The French Dispatch (2021)

IMDb: 7.2

Özet: 20. yüzyıldan kalma kurgusal bir Fransız kentinde yer alan ve 'The French Dispatch' dergisinde yayınlanan öykülere doğru bir yolculuğa çıkıyoruz...

Oyuncular: Benicio Del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton

Yönetmen: Wes Anderson

Zodiac (2007)

Zodiac (2007)

IMDb: 7,7

Özet: Zodiac'ın 1960'larda ve 1970'lerde Körfez Bölgesi'ni terörize eden gerçek ve faili meçhul cinayetlere dayanması, bu suç hikayesine bir başka korkutucu katman daha ekliyorFilmde, müfettişler (Mark Ruffalo ve Anthony Edwards) ve gazeteciler (Jake Gyllenhaal ve Robert Downey Jr.), San Francisco Chronicle'a gönderilen çok sayıda mektup aldıktan sonra katili yakalamaya çalışırlar.

Oyuncular: Robert Downey Jr., Mark Ruffalo

Yönetmen: David Fincher

İçeriğin Devamı Aşağıda

Minority Report (2002)

Minority Report (2002)

IMDb: 7,7

Özet: 2054 yılında geçen Steven Spielberg'in yönettiği bu filmde Tom Cruise, insanları suç işlemeden önce tutuklayan bir birimin lideri olarak rol alıyor. Ancak asıl gizem, kendisini hiç tanımadığı bir adamın gelecekteki cinayetiyle suçlandığını bulmasıyla başlar.

Oyuncular: Tom Cruise, Colin Farrell

Yönetmen: Steven Spielberg

Rear Window (1954)

Rear Window (1954)

IMDb: 8,5

Özet: Hikaye, bir cinayete tanık olduğuna inanan tekerlekli sandalyeye mahkum bir fotoğrafçıyı takip ediyor. Bir suçun işlendiğine giderek daha fazla ikna olan fotoğrafçı, yakındaki apartmanlardaki komşularını gözetlemeye başlıyor ve elbette kısa süre sonra dikkatleri üzerine çekiyor.

Oyuncular: James Stewart, Grace Kelly

Yönetmen: Alfred Hitchcock

Zootopia (2016)

Zootopia (2016)

IMDb: 8,0

Özet: Zootropolis, modern memelilerin yaşadığı benzersiz bir metropolistir. Bu metropoliste tüm hayvanlar istediği şekilde yaşayabilmektedir. Polis memuru Judy Hopps bu şehre geldiğinde büyük, sert mizaçlı hayvanlarla yaşamanın ve polislik yapmanın çok da kolay olmayacağını fark eder. Görevinde başarılı olmak ve kendini kanıtlamak için, Nick Wilde adında numaracı bir tilki ile ortak olarak gizemli bir olayı çözmeye çalışacaktır.

Oyuncular: Ginnifer Goodwin, Jason Bateman, Jared Bush

Yönetmen: Byron Howard, Rich Moore, Jared Bush

Ratatouille (2007)

Ratatouille (2007)

IMDb: 8,0

Özet: Remy, hayalindeki tek şey aşçı olabilmek olan yemeğe düşkün, şişman bir faredir. Hayallerini gerçekleştirebilmek için Paris'e doğru yola koyulur ve şans eseri kendini şehrin en iyi restoranının kanalizasyonunda bulur. Restorana yeni gelen çöpçü ile bir anlaşma yapar: Tüm hünerlerini sergileyebileceği o büyülü mutfağa ulaşmalıdır. Ancak hayallerini gerçekleştirmek, tüm dünyada farelerden iğrenen insanlar varken pek kolay olmayacaktır. 

Oyuncular: Patton Oswalt, Brad Garrett, Lou Romano

Yönetmen: Brad Bird

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Assistant (2019)

The Assistant (2019)

IMDb: 6.4

Özet: Bu filmde, güçlü bir yöneticinin asistanının hayatındaki bir güne yakından bakıyoruz. Jane günlük iş rutinini takip ederken, pozisyonunu her geçen gün tehdit eden sinsi bir istismarın kurbanı olmaktan kendisini alıkoyamaz.

Oyuncular: Julia Garner, Owen Holland, Jon Orsini

Yönetmen: Kitty Green

Princess Cyd (2017)

Princess Cyd (2017)

IMDb: 6.7

Özet: 16 yaşındaki Cyd, kısa bir tatil yapmak için Chicago'daki teyzesinin yanına gelir. Teyzesiyle geçirdiği zaman diliminde yeni biriyle tanışan Cyd, kendisini ve cinsel kimliğini keşfettiği bir yolculuğa çıkar.

Oyuncular: Marika Mashburn, Jessie Pinnick, Paul Brian Fagen

Yönetmen: Stephen Cone

Lady Bird (2017)

Lady Bird (2017)

IMDb: 7.4

Özet: Vakit kaybetmeden mutlaka izlemeniz gereken bir filmle devam ediyoruz. Her ne kadar annesi gibi olmamak için elinden geleni yapsa da asla başaramayan ve tıpkı onun gibi olan Christine McPherson'ın yani namıdiğer “Uğur Böceği”nin hayat hikayesine tanıklık edeceğiz.

Oyuncular: Saoirse Ronan, Laurie Metcalf, Tracy Letts

Yönetmen: Greta Gerwig

Bin-jip (2004)

Bin-jip (2004)

IMDb: 7.9

Özet: İddia ediyoruz, bu film aşka olan inancınızı ve bakış açınızı tamamen değiştirecek. Tae-suk, evlerinden bir süre ayrı kalan insanları takip ederek onların bıraktığı boş evlerde bir süreliğine kalan bir adamdır. Bu ziyaretlerinden biri sırasında evde yalnız olmadığını fark eder...

Oyuncular: Seung-Yun Lee, Hee Jae, Hyuk-ho Kwon

Yönetmen: Kim Ki-duk

İçeriğin Devamı Aşağıda

Van Helsing (2004)

Van Helsing (2004)

IMDb: 6.0

Özet: Van Helsing, insanlığı dünya üzerindeki tüm kötülüklerden kurtarmk için gelmiştir. Ancak bir grup insan, onun bir kahraman değil de katil olduğu yönünde düşüncelere sahiptir. Vatikan'ın Transilvanya'ya gönderdiği Van Helsing ve müttefiki Carl, Kont Drakula'yı durdurmak üzere görevlidir. Ancak burada kurtulmaları gereken tek kişi Drakula olmayacaktır. 

Oyuncular: Hugh Jackman, Kate Beckinsale, Richard Roxburgh

Yönetmen: Stephen Sommers

Skyfall (2012)

Skyfall (2012)

IMDb: 7.8

Özet: Kurumun değerleri temelden sarsılan MI6 ciddi bir saldırıya uğramıştır. James Bond ise çok ağır kişisel bedeller ödese bile M'e karşı sadakatini kanıtlamak adına tehdit oluşturanları bulup icabına bakmak zorundadır. Silva adındaki gizemli adam ise MI6'yı ciddi bir riske sürükleyerek tehdit oluşturan isimlerden biridir.

Oyuncular: Daniel Craig, Judi Dench, Javier Bardem

Yönetmen: Sam Mendes

Hounds of Love (2016)

Hounds of Love (2016)

IMDb: 6.5

Özet: 1987'de katil çift John ve Evelyn, Avustralya'nın Perth sokaklarında dolaşarak son kurbanlarını aramaya başlarlar. Bir partiye gitmek için evinden kaçan Vicki ile tanışan çift, onu kaçırırlar ve bir odada esir tutmaya başlarlar... 

Oyuncular: Emma Booth, Ashleigh Cummings, Stephen Curry

Yönetmen: Ben Young

İçeriğin Devamı Aşağıda

Grave (2016)

Grave (2016)

IMDb: 7.0

Özet: Jutine, 16 yaşında olan Jutine'in tüm ailesi veterinerdir. Jutine de onların yolundan gider ve Veterinerlik Fakültesine girmeyi başarır. Ancak okuldaki üst sınıfların acımasız davranışları onu bambaşka bir dünyaya iter.  

Oyuncular: Garance Marillier, Ella Rumpf, Rabah Nait Oufella

Yönetmen: Julia Ducournau

Daha fazla film önerisi için:

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için buraya;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için buraya;

tık

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
6
4
4
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın