Görüş Bildir
Haberler
Kahkahalara Boğulmaya Hazır Olun! İnternetten Ücretsiz İzleyebileceğiniz Komedi Filmleri

Kahkahalara Boğulmaya Hazır Olun! İnternetten Ücretsiz İzleyebileceğiniz Komedi Filmleri

Eda Özkan
04.05.2022 - 13:00

Komedi filmleri, en bunaldığımız anlara ışık tutarak kafa dağıtmamıza yardımcı olan film türlerinden biri. Onedio olarak sizleri kahkahaya boğacak internetten ücretsiz bir şekilde izleyebileceğiniz komedi filmlerini listeledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hababam Sınıfı (1975)

1. Hababam Sınıfı (1975)

IMDb: 9.3

Özet: Rıfat Ilgaz'ın Hababam Sınıfı eserinden yola çıkılarak yapılan film, öğrencilik hayatları eğlence ve tembellik üzerine kurulu olan bir sınıf öğrenciyi konu almaktadır. Özel Çamlıca Lisesi'nde öğrenci olan Hababam Sınıfı, keskin zekaları ile öğretmenleri alt ederek okul düzeni ve eğitim sistemini eğlenceli bir şekilde eleştirmektedir. Ancak gençlerin hükümdarlığı, okula yeni gelen Mahmut Hoca tarafından sarsılacak ve birçok unutulmaz an yaşanacaktır.

Oyuncular: Münir ÖzkulTarık Akan, Adile Naşit

Yönetmen: Ertem Eğilmez

2. CM101MMXI Fundamentals (2013)

2. CM101MMXI Fundamentals (2013)

IMDb: 9.1

Özet: 2010 Yılında yaptığı stand-up gösterileri ile insanları güldüren Cem Yılmaz, CM101MMXI Fundamentals filminde insanların günlük hayatta karşılaşmalarına rağmen üzerinde durmadıkları konuları kendi mizah anlayışı ile ele ele alıyor.

Oyuncular: Cem Yılmaz

Yönetmen: Murat Dündar

3. 3 Idiots (2009)

3. 3 Idiots (2009)

IMDb: 8,4

Özet: 3 Aptal, Hindistan'ın en başarılı okullarından birinde mühendislik okuyan Rancho Chhanched, Farhan Qureshi ve Raju Rastogi adlı üç arkadaşın dostluklarını ve yaşadığı unutulmaz anları konu almaktadır.

Oyuncular:  Aamir Khan, Madhavan, Kareena Kapoor

Yönetmen: Rajkumar Hirani

4. Snatch (2000)

4. Snatch (2000)

IMDb: 8.3

Özet: Londra'nın yeraltı suç dünyasında yaşanan iki farklı hikayeyi konu alan film, izleyenler tarafından oldukça beğenilmişti. Bir hikayede çalınan bir elmasın peşine düşenler, diğerinde ise boks dünyasının ardındaki illegal işler. Birbirinden bağımsız gelişen bu iki hikayenin ortak bir noktada buluşması, işleri iyice çığırından çıkaracaktır. 

Oyuncular: Jason Statham, Brad Pitt, Vinnie Jones

Yönetmen: Guy Ritchie

5. Truman Show (1998)

5. Truman Show (1998)

IMDb: 8.2

Özet: Truman, insanlar tarafından kıskanılacak kadar güzel bir hayata sahip olan genç bir adamdır. Dünyanın en güzel adalarından birinde yaşayan genç adam, müthiş bir hayat sürmekteyken bir gün öldüğünü sandığı babasını görmesi, diğer günlerde de gizemli olayların yaşanmasında sadece bir başlangıç olacaktır. Kıskanılası bir hayata sahip olan Truman'ın artık hayatında bir şeyler yolunda gitmemektedir ve genç adam yaşadığı hayatın gerçek olup olmadığını sorgulamaya başlayacaktır.

Oyuncular: Jim Carrey, Laura Linney, Natascha McElhone

Yönetmen: Peter Weir

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Grand Budapest Hotel (2014)

6. The Grand Budapest Hotel (2014)

IMDb: 8.1

Özet: Zubrowka adlı Avrupa'nın hayali bir şehrinde bulunan Büyük Budapeşte Oteli, Gustave H adındaki bir konsiyerj görevlisi tarafından yönetilmektedir. Bir gün otelde komi görevlisi olarak işe başlayan Zero Mustafa, Gustave ile oldukça sıkı bir dostluk kuracaktır. İkili, dostluklarına devam ederken şehir ise büyük bir savaşın tam eşiğindedir.

Oyuncular: Ralph Fiennes, Tony Revolori, F. Murray Abraham

Yönetmen: Wes Anderson

7. G.O.R.A. (2004)

7. G.O.R.A. (2004)

IMDb: 8.0

Özet: Arif, halı satarak geçimini karşılayan kurnaz ve genç bir adamdır. Bir gün dükkanına gelen uzaylı müşterilerin Arif'i kaçırması ile genç adam unutulmaz bir deneyime şahitlik edecektir.

Oyuncular: Cem Yılmaz, Özge Özberk, Ozan Güven

Yönetmen:  Ömer Faruk Sorak

8. In Bruges (2008)

8. In Bruges (2008)

IMDb: 7.9

Özet: Ray ve Ken, Harry Waters adındaki patronları tarafından Belçika'nın Brugge şehrine tatile yollanan iki kiralık katildir. Ray, buradan pek haz etmese de kendisini birçok sürpriz beklemektedir. Yeni insanlarla tanışacak olan genç adamın bir kadına aşık olması, yaşadığı hayatla ilgili gelgitler yaşamasına neden olacaktır.

Oyuncular: Colin Farrell, Brendan Gleeson, Ralph Fiennes

Yönetmen: Martin McDonagh

9. Home Alone (1990)

9. Home Alone (1990)

IMDb: 7.7

Özet: Fransa'ya tatile giden ailesinin Kevin'ı yanlışlıkla evde unutması, küçük çocuğun unutulmaz bir macera yaşamasına zemin hazırlar. Oturdukları mahallede hırsızlık olayları yaşanması, Kevin'ın kendi yöntemleri ile evini hırsızlara karşı korumasına neden olacaktır. Harry ve Mary adındaki iki hırsız, küçük çocuğun kolay lokma olmadığını acı bir deneyimle öğrenmek üzeredir.

Oyuncular: Macaulay Culkin, Catherine O'Hara, Joe Pesci

Yönetmen: Chris Columbus

10. The Hangover (2009)

10. The Hangover (2009)

IMDb: 7.7

Özet: Arkadaşlarının düğününden iki gün önce bekarlığa veda partisi düzenlemek için Las Vegas'a yolculuğa çıkan dört arkadaş, burada unutulmaz maceralar yaşamak üzeredir. Partide çok içerek sarhoş olan genç adamlar, uyandıklarında odada bir kaplan, tavuk ve dolapta ağlayan altı aylık bir bebekle karşılaşacaklardır.

Oyuncular: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis

Yönetmen: Todd Phillips

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. 500 Days of Summer (2009)

11. 500 Days of Summer (2009)

IMDb: 7.7

Özet: Tom Hansen, Summer Finn adında aşkın varlığına inanmayan bir kadına gönlünü kaptırmıştır. İkili, birbirlerinin hayatlarında olduğu eğlenceli bir hikayeye başlamak üzeredir.

Oyuncular: Joseph Gordon-Levitt, Zooey Deschanel, Geoffrey Arend

Yönetmen: Marc Webb

12. Superbad (2007)

12. Superbad (2007)

IMDb: 7.6

Özet: Bir lise komedisi olan Superbad, asosyal iki gencin okulda yaşadığı maceraları mizahı bir şekilde ele alıyor. Lisede geçen bu film, izyeneler tarafından oldukça beğenilmişti.

Oyuncular: Jonah Hill, Michael Cera, Christopher Mintz-Plasse

Yönetmen: Greg Mottola

13. Kiss Kiss Bang Bang (2005)

13. Kiss Kiss Bang Bang (2005)

IMDb: 7.5

Özet: Asıl işi hırsızlık yapmak olan Harry, kendini tesadüf eseri oyunculuk elemelerinde bulur. Burada oynayacağı rol dedektifliktir ve genç adam başarılı olabilmek için çalışmalarına başlamıştır bile. Oyunculuk üzerine eğitimler alan Harry'nin okul arkadaşı Harmony ile derslerde karşılaşması genç kadının ilgisini çekebilmek için türlü yollar denemesine neden olacaktır.

Oyuncular: Robert Downey Jr., Val Kilmer, Michelle Monaghan

Yönetmen: Shane Black

14. Scott Pilgrim vs. the World (2010)

14. Scott Pilgrim vs. the World (2010)

IMDb: 7.5

Özet: Scott Pilgrim'ın sevgililik konusu ile ilgili konularda girdiği zorlu bir mücadeleyi konu alan yapım aynı zamanda bir çizgi-roman uyarlaması yapımlarından biri.

Oyuncular: Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Jason Schwartzman

Yönetmen: Edgar Wright

15. Death at a Funeral (2007)

15. Death at a Funeral (2007)

IMDb: 7.3

Özet: Daniel ve Rupert, babalarını kaybetmiş olan iki kardeştir. Yaşadıkları kayıp tüm aileyi bir araya getirir ancak içlerinden birinin cesedin canlı olduğunu iddia etmesi, işleri karıştıracaktır.

Oyuncular: Matthew Macfadyen, Keeley Hawes, Andy Nyman

Yönetmen: Frank Oz

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004)

16. Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004)

IMDb: 7.1

Özet: Popüler bir televizyon spikeri olan Ron Burgundy'nin yanına Veronica Corningstone adında hırslı bir kadın spiker getirilir. Ron yalnız çalışmayı severek Veronica'nın sadece magazin ve yemek pişirme gibi konulara bakmasını istese de genç kadın haber spikeri olup Ron'u sollamak konusunda oldukça kararlıdır. İkili, başarılı olmak adına büyük bir rekabete girecektir.

Oyuncular: Will Ferrell, Christina Applegate, Paul Rudd

Yönetmen: Adam McKay

17. Mean Girls (2004)

17. Mean Girls (2004)

IMDb: 7.1

Özet: Anne ve babası zoolog olan Candy Afrika'da doğup büyümüş ve doğada güçlü olan hayatta kalır ilkesini oldukça benimsemiş genç bir kızdır. 15 yaşındaki genç kız liseye geçtiğinde, orman kanunlarının gerçek hayatta pek de geçerli olmadığını keşfeder. Okulun en popüler kızının eski sevgilisine aşık olan Candy'nin hayatı sarpa sarmak üzeredir.

Oyuncular: Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Amanda Seyfried

Yönetmen: Mark Waters

18. The 40-Year-Old Virgin (2005)

18. The 40-Year-Old Virgin  (2005)

IMDb: 7.1

Özet: Andy 40 yaşında olmasına rağmen hala cinsel ilişki yaşamamış olan bakir bir adamdır. Hayattaki diğer tüm konularda oldukça düzenlidir. Elektronik mağazasında çalışmakta olan Andy'nin sahip olduğu ev oldukça zevkli döşenmiştir. Yakın arkadaşları ve güçlü dostlukları olan bu adamın en sevdiği şey ise çizgi romanlarıdır. Ancak Andy'nin arkadaşları onun artık cinselliği deneyimlemesini isteyerek ona destek vermektedirler. Andy'nin Thris adında üç çocuklu bir kadınla tanışması üzerine rahat bir nefes alan arkadaşları, ikilinin başladıkları ilişkide 'seks yok' kuralı koyduğundan habersizdir.

Oyuncular: Steve Carell, Catherine Keener, Paul Rudd

Yönetmen: Judd Apatow

19. Forgetting Sarah Marshall (2008)

19. Forgetting Sarah Marshall (2008)

IMDb: 7.1

Özet: Peter, TV yıldızı sevgilisi Sarah'tan ayrıldığında büyük bir üzüntüye yakalanmış genç bir adamdır. Biraz kafasını toparlamak için Hawaii'de tatil yapmaya karar verir. Hawaii'de Sarah ve yeni sevgilisine rastlayan genç adam, eski sevgilisini unutmak için resepsiyonist kızla yakınlaşarak yaşadığı acıyı unutmaya çalışacaktır. 

Oyuncular: Jason Segel, Kristen Bell, Russell Brand

Yönetmen: Nicholas Stoller

20. Eyyvah Eyvah (2010)

20. Eyyvah Eyvah (2010)

IMDb: 7.0

Özet: Klarnetine sıkı sıkıya bağlı olan Hüseyin, herkes tarafından iyi yürekli biri olarak bilinmektedir. Ninesi ve dedesi ile birlikte Çanakkale'de yaşam süren genç adam, hemşire Müjgan'a aşıktır. Müjgan ve klarneti ile gayet keyifli bir hayat süren Hüseyin'in hayatı, çıkmak zorunda kaldığı bir yolculuktan sonra oldukça değişecektir. 

Oyuncular:  Demet Akbağ, Ata Demirer, Şehsuvar Aktaş

Yönetmen: Hakan Algül

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Easy A (2010)

21. Easy A (2010)

IMDb: 7.0

Özet: Olive, lise öğrencisi olan kendi halinde bir kızdır. Bir gün hakkında herkesi meraklandıran bir dedikodu ortaya atılan Olive'in artık bakire olmadığı iddia edilmektedir. Her ne kadar Olive durumun yalan olduğunu anlatmaya çalışsa da insanlar buna daha fazla inanmaya başlamıştır. Genç kız, tüm hayatının mahvolduğunu düşünse de bu dedikodu onu okulun en popüler kızına dönüştürecektir.

Oyuncular: Emma Stone, Malcolm McDowell, Patricia Clarkson

Yönetmen: Will Gluck

22. The Mask (1994)

22. The Mask (1994)

IMDb: 6.9

Özet: İyi kalpli bir banka memuru olan Stanley Ipkiss'in tesadüfen bulduğu antika bir maske hayatını değiştirecektir. Genç adam maskeyi taktığında süper güçlere sahip bir yaratığa dönüşür. Bu olaydan sonra halk onu maske adıyla tanımıştır bile. Ancak Stanley Dorian Tyrel adında bir mafya liderinin dikkatini çekmiştir Kendisi farkında olmasa da artık bir hedef halindedir.

Oyuncular: Jim Carrey, Cameron Diaz, Peter Greene

Yönetmen: Chuck Russell

23. Yes Man (2008)

23. Yes Man (2008)

IMDb: 6.8

Özet: Sosyal hayatta çok kötü olan, arkadaşlarını sürekli eken, karısından yeni ayrılmış ve bütün hayatını evinde tek başına film izleyerek geçiren bir adam olan Carl, bir gün bir arkadaşının ısrarı üzerine terapiste gitmeye karar verir. Terapide ona her şeye “evet” demesini ve asla hiçbir duruma “hayır” dememesi söylenir. Terapiden sonra ilginç bir şekilde Carl her “hayır” dediği zaman başına kötü işler gelmeye başlar. Bundan sonra her şeye “evet” demek zorunda kalacaktır. Carl’ın bu zorlu “evet” süreci, ona çeşitli zorluklar getirse de sonunda komik bir aşkın içeresine düşecektir.

Oyuncular: Jim Carrey, Zooey Deschanel, Bradley Cooper

Yönetmen: Peyton Reed

24. Bruce Almighty (2003)

24. Bruce Almighty (2003)

IMDb: 6.7

Özet: Bruce Nolan, şu zamana kadar her istediğini almış tanınmış bir televizyon muhabiridir. Bir gün işlerin hiç yolunda gitmediği bir anda kendini kaybederek isyan eden genç hiç beklemediği bir karşılık görür. Sıra dışı bir şekilde insan siluetine bürünmüş olan Tanrı ile karşılaşan Bruce, her olayda şikayet ettiği için iyi bir dersi hak etmiştir.

Oyuncular: Jim Carrey, Jennifer AnistonMorgan Freeman

Yönetmen: Tom Shadyac

25. Hitch (2005)

25. Hitch (2005)

IMDb: 6.6 

Özet: Erkekliğin kitabını yazmış bir aşk doktoru olan Alex Hitchens, erkeklere flörtleşmek için tavsiyeler vermektedir. Diğer tarafta New York’ta dedikodu köşesi yazarı olan donanımlı bir kadın vardır. Sara adındaki bu kadın ve Alex birbirlerinden oldukça farklı olsalar da birbirlerini çekerler. Sara’nın yakından takip ettiği kişi Alex’in müşterilerinden birisi olduğu anlaşılınca işler karışmaya başlayacaktır..

Oyuncular: Will Smith, Eva Mendes, Kevin James

Yönetmen: Andy Tennant

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. Going in Style (2017)

26. Going in Style (2017)

IMDb: 6.6

Özet: 3 yaşlı adam olan Willie, Joe ve Al'ın dostlukları uzun yıllardır devam etmektedir. 3 arkadaş her zaman birbirlerine destek olsalar da hayatları boyunca para sıkıntısından kurtulamamışlardır. Bu soruna son vermenin tek yolu ise kıdem emekliliğidir. Artık canlarına tak eden üç arkadaş kısa yoldan para kazanmak için banka soymayı kafalarına koymuştur bile.

Oyuncular: Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin

Yönetmen: Zach Braff

27. Jackass Presents: Bad Grandpa (2013)

27. Jackass Presents: Bad Grandpa (2013)

IMDb: 6.5

Özet: Irving Zisman, 86 yaşında kaçık bir ihtiyardır. Yaşlı adam Billy adındaki sekiz yaşındaki torununu da yanına alarak Amerika genelinde çılgın bir tura çıkar. İkili, yolculuk boyunca mağaza soyup düğünleri rezil ederek maceradan maceraya atılacaktır.

Oyuncular: Johnny Knoxville, Jackson Nicoll, Georgina Cates

Yönetmen: Jeff Tremaine

28. Click (2006)

28. Click (2006)

IMDb: 6.4

Özet: Michael Newman, sevgi dolu bir aileye sahip olan başarılı bir mimardır. Karısı ve iki çocuğu ile birlikte mutlu bir yaşam süren Michael tam bir işkoliktir. Şirketten ortaklık elde etmek isteyen Michael'ın sürekli patronunu tatmin etmek için çabalaması, ailesini ihmal etmesine neden olmaktadır. Bir gün uzaktan kumanda satın almak için girdiği bir dükkanda Morty adındaki satıcı ile tanışarak alacağı tuhaf kumanda, hayatını değiştirecektir.

Oyuncular: Adam Sandler, Kate Beckinsale, Christopher Walken

Yönetmen: Frank Coraci

29. The Ugly Truth (2009)

29. The Ugly Truth (2009)

IMDb: 6.4

Özet: Abby Richter, bir sabah programı yapımcısıdır. Mike adında bir sunucunun gelmesi, genç kadının keyfini çok kaçırmıştır. İki zıt karaktere sahip olan ikili, sorun çıkmaması adına bir anlaşma yamak zorundadır. Anlaşma şu yöndedir: Abby, yeni tanıştığı bir adamla ilişkisini düzgün yürütmek için Mike'dan taktik alacaktır, ancak konu istediği gibi sonuçlanmazsa Mike işi bırakmak zorunda kalacaktır. Bu süreçte birbirlerinin hayatlarının çok içinde olan ikili, ilişkilere dair yeni şeyler öğrenir. Mike'ın taktikleri sayesinde Abby hayatının aşkını bulduğuna inanırken Mike, Abby'e kör kütük aşık olmuştur.

Oyuncular: Katherine Heigl, Gerard Butler, Bree Turner

Yönetmen: Robert Luketic

30. MacGruber (2010)

30. MacGruber (2010)

IMDb: 5.6

Özet: MacGruber, eski bir özel askerdir. Dieter Von Cunth adındaki düşmanı ile karşı karşıya kalan genç adam on yıl önce yaşadığı talihsiz bir olay sonucu bıraktığı işine geri dönmek zorunda kalacaktır. Von Cunth, Beyaz Saray'ı havaya uçurmayı amaçlamaktadır. Bunu öğrenen MacGruber onu durdurmak ve yarım kalmış hesabını tamamlamak için hazırlıklara başlar.

Oyuncular: Will Forte, Kristen Wiig, Ryan Phillippe

Yönetmen: Jorma Taccone

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?