Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 11 Haziran Cumartesi Günü İçin Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 11 Haziran Cumartesi Günü İçin Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne izlesem?' diye kara kara düşünüyorsan ve bir türlü izleyecek kaliteli bir film bulamıyorsan doğru yere geldin! Korku filmlerinden bilim kurgu ve fantastik filmlere, komedi filmlerinden suç filmlerine kadar her kategoriden film önerisiyle karşına geldik.

Bu filmlere başlamadan önce sıradan bir film izleyeceğini düşünebilirsin ama film bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

O zaman hazırsan 11 Haziran Cumartesi günü için yüksek puanlı film listemize geçelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Forty-Year-Old Version (2020)

The Forty-Year-Old Version (2020)

IMDb: 7.2

Özet: Bu ilham verici filmde, New York'da yaşayan bir oyun yazarının, kendisini yeniden keşfetmesine ve bir rapçi olarak yaşamına devam etmeye karar verme hikayesine tanıklık edeceğiz.

Oyuncular: Radha Blank, Peter Kim, Oswin Benjamin

Yönetmen: Radha Blank

Raya and the Last Dragon (2021)

Raya and the Last Dragon (2021)

IMDb: 7.3

Özet: Uzun zaman önce, Kumandra'nın dünyasında insanlar ve ejderhalar uyum içinde birlikte yaşadılar. Fakat Druun olarak bilinen canavarlar ülkeyi tehdit ettiğinde, ejderhalar insanlığı kurtarmak için kendilerini feda ettiler. Tam 500 yıl sonra ise aynı canavarlar geri döner... Druun'u sonsuza dek durdurmak için son ejderhayı bulmak ise savaşçı Raya'ya kalır.

Oyuncular: Kelly Marie Tran, Awkwafina, Gemma Chan

Yönetmen: Don Hall

Before I Go to Sleep (2014)

Before I Go to Sleep (2014)

IMDb: 6,3

Özet: Christine Lucas (Nicole Kidman), şiddetli bir saldırının neden olduğu amnezi nedeniyle hayatını hatırlayamıyor. Bu nedenle her sabah hiçbir hatırası olmadan uyanır ve kocası dahil tanıdığı herkesle yeniden tanışmak zorundadır. Çok geçmeden kendini geçmişiyle ilgili her şeyi sorgularken bulur.

Oyuncular: Nicole Kidman, Colin Firth

Yönetmen: Rowan Joffe

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bad Times at the El Royale (2018)

Bad Times at the El Royale (2018)

IMDb: 7,1

Özet: Her biri kendi karmaşık geçmişlerine sahip altı yabancı ve bir çalışandan oluşan bir grup, California-Nevada sınırındaki bir otelde kaderlerini belirleyen bir gece geçirir.

Oyuncular: Jeff Bridges, Dakota Johnson

Yönetmen: Drew Goddard

The Sixth Sense (1999)

The Sixth Sense (1999)

IMDb: 8,2

Özet: Bir çocuk hayaletleri görebildiğini fark ettiğinde, doğaüstü yeteneklerini anlamak için bir çocuk psikoloğundan yardım ister. Bu film tam bir gizem klasiği!

Oyuncular: Bruce Willis, Haley Joel Osment

Yönetmen: M. Night Shyamalan

Soul (2020)

Soul (2020)

IMDb: 8,1

Özet: Joe Gardner, ortaokulda çalışan bir müzik öğretmenidir. Ama bu adamın asıl hayali, bir jazz grubunda jazz piyanistliği yapmaktır. Hayallerine yaklaşmak için ilk müzisyenlik deneyimini edinir. Bir gün New York sokaklarında gezerken kanalizasyona düşmesi sonucunda ise başka bir dünya keşfeder. Şimdi yapması gereken tek şey buradan çıkıp kendi dünyasına dönmenin bir yolunu bulmaktır.

Oyuncular: Jamie Foxx, Tina Fey, Graham Norton

Yönetmen: Pete Docter, Kemp Powers

Monsters, Inc. (2001)

Monsters, Inc. (2001)

IMDb: 8,1

Özet: Canavarlar Dünyası isminde bir dünyada yaşayan ve hayatta kalabilmek için insanlara muhtaç olan ilginç oldukları kadar sevimli de olan canavarların, o dünyalarında insanlarla karşılaştığı an ortaya çıkan trajikomik hikayeyi anlatır 'Sevimli Canavarlar' filmi. Bu canavarların dünyasında canavarlar yaşayabilmek için insanlara ihtiyaç duyarlar çünkü insanları korkuttuklarında insanlardan kopan çığlıklar bu canavarlar için adeta bir enerji kaynağıdır. Küçük ve tatlı bir kız çocuğunun yanlışlıkla bu enteresan dünyaya yolunun düşmesi işleri çığırından çıkarır. Çünkü canavarlar, insanlar tarafından ters etkiyle karşılaşırlar. Bu noktada paniğe kapılan canavarlar, dünyalarında salgın bir hastalığın yayılmasından endişe duyarlar. Peki bu küçük kız canavarların düşündüğü gibi onlar için bir tehdit midir?

Oyuncular: John Goodman, Billy Crystal, Steve Buscemi

Yönetmen: Pete Docter, David Silverman, Lee Unkrich

İçeriğin Devamı Aşağıda

Louder Than Bombs (2015)

Louder Than Bombs (2015)

IMDb: 6.6

Özet: Bir baba ve iki oğlu belki de hayatlarındaki en önemli kadının yokluğuyla yüzleşmek zorundadır. Ünlü bir savaş fotoğrafçısı olan anneleri hakkındaki gerçekler iki oğlu rahatsız etse de bu hiçbir şeyi değiştirmez...

Oyuncular: Jesse Eisenberg, Gabriel Byrne, Isabelle Huppert

Yönetmen: Joachim Trier

Petite Maman (2021)

Petite Maman (2021)

IMDb: 7.4

Özet: Çok sevdiği büyükannesini yeni kaybeden Nelly, annesinin çocukken yaşadığı evi temizlemesine yardım eder. Bir süre sonra evin çevresindeki ormanda vakit geçirmeye başlayan Nelly, bir gün kendisiyle aynı yaşta olan bir kızla tanışır...

Oyuncular: Joséphine Sanz, Gabrielle Sanz, Nina Meurisse

Yönetmen: Céline Sciamma

Captain Fantastic (2016)

Captain Fantastic (2016)

IMDb: 7.8

Özet: Altı çocuğunu tamamen izole bir eğitimle yetiştirmeye çalışan bir baba, bir gün kendi yarattığı 'cennet'ini terk etmek ve çocuklarıyla birlikte dünya gerçekleriyle yüzleşmek zorunda kalır...

Oyuncular: Viggo Mortensen, George MacKay, Samantha Isler

Yönetmen: Matt Ross

Dallas Buyers Club (2013)

Dallas Buyers Club (2013)

IMDb: 7.9

Özet: 1985 yılının Dallas'ına gidiyoruz... Ron Woodroof, kendisine AIDS teşhisi konduktan sonra, kendisinin ve AIDS hastalarının ihtiyaç duydukları ilaçları almasına yardımcı olmak için bir sistem kurar.

Oyuncular: Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Jared Leto

Yönetmen: Jean-Marc Vallée

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Adventures of Tintin (2011)

The Adventures of Tintin (2011)

IMDb: 7.3

Özet: Çıktıkları bir gezi esnasında maket bir gemi bulan Tenten ve Milu adındaki köpeği, akıl almaz bir sırra şahitlik edecektir. Gemi sıradan bir maket değildir, içinde, kötü adamların da peşinde olduğu gizli bir sır bulunmaktadır. Tenten, tüm tehlikelere rağmen bu sırrı çözmeye kararlıdır. 

Oyuncular: Jamie Bell, Andy Serkis, Daniel Craig

Yönetmen: Steven Spielberg

Life of Pi (2012)

Life of Pi (2012)

IMDb: 7.9

Özet: Yolculuğu Hindistan'dan Kanada'ya olan bir yük gemisi, trajedik bir şekilde içinde bulunduğu tüm canlılar ile birlikte batar. Bu gemiden geriye kalan sadece bir can kurtaran filikasıdır. Pasifik Okyanusu'nun ortasında sallanan bu filikada ise hayatta kalan canlılardan sadece bir sırtlan, kırık bacaklı bir zebra, bir orangutan, bir Bengal kaplanı ve Pi adında Hintli bir çocuk vardır. 16 yaşındaki genç çocuk, keskin zekası sayesinde hayvanlarla bulunduğu bu filikada hayatta kalmayı başarabilecek midir?

Oyuncular: Suraj Sharma, Irrfan Khan, Adil Hussain

Yönetmen: Ang Lee

Us (2019)

Us (2019)

IMDb: 6.8

Özet: Adelaide Wilson, kocası, oğlu ve kızı ile birlikte büyüdüğü sahil evine gider. Geçmişten gelen travmalarıyla boğuşan Adelaide, kötü bir şeyin olacağını düşünür sürekli ve hislerinde de yanılmaz...  

Oyuncular: Lupita Nyong'o, Winston Duke, Elisabeth Moss

Yönetmen: Jordan Peele

İçeriğin Devamı Aşağıda

Annihilation (2018)

Annihilation (2018)

IMDb: 6.8

Özet: Biyolog ve eski bir asker olan Lena, Amerikan sahil şeridinde genişleyen bir fenomenin sırrını ortaya çıkarmak için gizemli bir göreve katılır. Keşfe çıkan ekibin hem hayatları hem de akıl sağlıkları bir süre sonra tehdit altında kalacaktır.

Oyuncular: Natalie Portman, Jennifer Jason Leigh, Tessa Thompson

Yönetmen: Alex Garland

Daha fazla film önerisi için:

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için buraya;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için buraya;

tık

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
diegosuzfrida

bendende bir öneri VİVARİUM filmini izleyin bitince boş duvara bakıp hayatınızı bir kez daha sorgulayın müthiş