Görüş Bildir
Haberler
Nagehan Alçı'dan İmamoğlu'na: 'Açıkça Uyarıyorum, Derbiye Kesinlikle Gitmemeli'

etiket Nagehan Alçı'dan İmamoğlu'na: 'Açıkça Uyarıyorum, Derbiye Kesinlikle Gitmemeli'

Yasin Arslan
13.04.2019 - 16:10 Son Güncelleme: 14.04.2019 - 15:20

Habertürk yazarı Nagehan Alçı bugünkü köşe yazısında, resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanan Ekrem İmamoğlu'nun Galatasaray - Fenerbahçe derbisine gitmemesi gerektiğini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nagehan Alçı, Habertürk'te 'Ekrem İmamoğlu bu derbiye asla gitmemeli' başlığıyla yayımlanan yazısında  İmamoğlu’nun maça gitme kararı için, “Toplumsal gerilimi zirveye taşıyacak bir girişim olur” ifadelerini kullandı. Alçı, “Eğer bu gösteriyi yapmakta ısrar ederse Ekrem İmamoğlu kendi elindeki silahla kendi ayaklarına kurşun sıkar” dedi.

'Böyle bir mitingin inanılmaz bir yanlış olacağını ifade etmiştim'

'Böyle bir mitingin inanılmaz bir yanlış olacağını ifade etmiştim'

Yazısında Alçı, 'Ekrem İmamoğlu'nun yapacağı İzmir mitingi ile ilgili yazımı okurlarım hatırlayacaklardır. Tunç Soyer ve Ekrem İmamoğlu İzmir'de milyonlarca kişiye beraber hitap edeceklerdi. İmamoğlu o coşkulu mitingde fiilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ilan edilecekti' ifadesini kullandı.

Böyle bir mitingin yanlış olduğunu daha önce ifade ettiğini söyleyen Alçı, 'Neyse ki CHP içinde sağduyu galip geldi ve özellikle Kemal Kılıçdaroğlu'nun yerinde müdahalesiyle bu akla aykırı İzmir mitingi iptal edildi' dedi.

Alçı'nın yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

Alçı'nın yazısının ilgili bölümü şu şekilde:
İçeriğin Devamı Aşağıda

'Ekrem İmamoğlu ve ekibi öğrendiğime göre Kadıköy'de oynanacak bu müsabakaya tam kadro bir çıkartma yapmayı planlıyormuş.

Kadıköy zaten CHP'nin çok güçlü olduğu bir bölge. Fenerbahçe tribünlerinde ağırlıklı grupların CHP tandanslı olduğu da öteden beri biliniyor. Stadyumun ismi de CHP'nin meşhur Başbakanı Şükrü Saraçoğlu. İmamoğlu bu maça gittiğinde şüphesiz 55-60 bin kişi birden İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunu haykıracak ve çok büyük bir gösteri olacak. Coşkulu ideolojik sloganlarla stadyum inleyecek.

Hem Ekrem Bey hem de CHP örgütleri tüm Türkiye'nin gündemindeki bu derbide böyle bir destek gösterisinden çok memnun olabilir ama bu hareketleri toplumsal gerilimi zirveye taşıyacak bir girişim olur.

Çok açıkça uyarıyorum… Ekrem İmamoğlu yarın oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçına kesinlikle gitmemeli. Bu programını iptal etmeli. Sağduyu ve itidal galip gelmeli. Eğer bu gösteriyi yapmakta ısrar ederse Ekrem İmamoğlu kendi elindeki silahla kendi ayaklarına kurşun sıkar. İmamoğlu'nun bu yanlış davranışıyla beraber toplum ve siyasi ortam daha da gerilir. Türkiye zarar görür.'

Alçı'nın yazısı sosyal medyanın da gündeminde...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1002
382
288
21
21
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Viyol10sel

Yarın civciv eğitmeye başlasam bu idiotla ayni seviyeye getiririm, sonuçta bu da sadece yemini verenlerin menfaati için gıdaklıyor. Bir kez olsun akıllı mant... Devamını Gör

Osm Osm

Nagehan alçı sen boşnak saksosuna devam et karışma böyle işlere !

Andreas Fotsis

ayni diyecektim, Rasimle takilsin , bu işleri biraksin

Beste kafkar

Nagehan alçı: İmamoğlu Derbiye kesinlikle gitmemeli Ekrem İmamoğlu: Tmm.