Müzeden Camiye Çevrilmişti: Hazırlıkların Devam Ettiği Kariye'de Açılış Ertelendi
Müzeden Camiye Çevrilmişti: Hazırlıkların Devam Ettiği Kariye'de Açılış Ertelendi
İstanbul’un Fatih ilçesindeki caminin ibadete açılmasıyla ilgili hazırlıkların devam etmesi nedeniyle açılışın ertelendiği belirtildi.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam

1945 tarihli Bakanlar Kurulu kararıyla müze ve müze deposu olarak kullanılan Kariye’nin, ağustos ayında camiye dönüştürülerek ibadete açılmasına karar verilmişti. Açılışın 30 Ekim’de cuma namazıyla yapılması planlanıyordu.
Son olarak, içindeki fresklerin, ibadet hazırlıkları kapsamında ‘kapatılmasıyla’ gündeme gelen camide otomatik perdeleme sistemi kullanıldığı açıklanmıştı.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
Yorum Yazın
Noluyo yani boyle yaptigimizda avrupaya karsi veya diger dinlere karsi bir ustunluk mu yani bu? VPNsiz kendini tatmin etme sekli mi ? Nedir amac?
Türkiye Cumhuriyeti gb guclu bir devletin bu sekilde bir basari elde ettigini dusundurulmesini sacma buluyorum .Ayrica islami motiflerle suslu muhtesem tasar... Devamını Gör
Kudurtun şu avrupalıları
Kudurtun şu avrupalıları