Görüş Bildir
Haberler
Müge Anlı Vedat Alexander Şen Olayı Nedir? Vedat Alexander Şen Kimdir? Vedat Alexander Şen Hikayesi...

Müge Anlı Vedat Alexander Şen Olayı Nedir? Vedat Alexander Şen Kimdir? Vedat Alexander Şen Hikayesi...

Müge Anlı’nın programında 33 yıl sonra ailesine kavuşan Vedat Alexander Şen’in hikayesi merak edildi. 33 yıl önce İzmir'de cami avlusuna bırakılan Vedat Schlienbecker ve ablası Alman bir çift tarafından evlatlık alınmıştı. Aradan geçen yıllara rağmen Vedat Schlienbecker ailesini aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katıldı. Vedat Alexander bugün ailesini buldu. Peki, Vedat Alexander Şen kimdir, hikayesi nedir? İşte Vedat Alexander Şen ile ilgili detaylar..

İçeriğin Devamı Aşağıda

Müge Anlı'da 33 yılın ardından Vedat Alexander Şen öz ailesi, babası ve annesinin ailesine kavuştu. Ailesiyle kavuşan Vedat, anne ve babasını bulmasının ardından büyük şaşkınlık yaşadı. Yaşanan mucizenin ardından Vedat Alexander Şen'in babası ve annesi stüdyoya geldi. Vedat'ın babası yaşanılan olayı ve oğlunu ve kızını neden bıraktığını anlattı.

VEDAT ALEXANDER ŞEN KİMDİR?

İzmir'in Konak ilçesinde Mersinli Camii önünde terk edilen Vedat Alexander'ın babası ve annesini bulan Müge Anlı'nın bugün yayınlanan programında filmleri aratmayan anlar yaşandı. Alman vatandaşı olan Vedat Alexander annesini aramak için Müge Anlı'ya başvurdu. Türk bir annesi olan Vedat'ın Türkiye'li bir kız arkadaşı olduktan sonra annesini aramak için Türkiye'ye gelmiş. 20 Mayıs 1988 tarihinde İzmir Konak'ta Mersinli Camii'sinin önünde bulundu. Ablasıyla birlikte ailesini arayan Vedat Alexander Şen, 4 çocuk babası. Mardinli bir ailenin evladı olan ve 21 kardeş olduğu ortaya çıkan Vedat'ın anne ve babasının da teyze çocukları olduğu öğrenildi.

Ablası 3 yaşında, kendisi 2 yaşında iken İzmir'de bir cami önüne bırakılan Vedat ve ablası Hülya 33 yıl önce Almanya'ya evlatlık verildi.  Alman adı Alexander Schlienbecker olan Vedat Şen'in biyolojik ailesi, iki çocuğu bir notla cami önüne bıraktı. Yeni adını öğrenmesinin üzerinden 1 yıl geçti. 30 Nisan 2020 tarihinden beri ise Türk adını kullanıyor.

MÜGE ANLI VEDAT ALEXANDER ŞEN HİKAYESİ

Vedat'ın öz annesi ile evlenme sürecini anlatan Adil Yaman evlendiğinde 17 yaşında olduğunu annesinin ise 11 yaşında olduğunu başlık parası vermek istemedikleri için önce annesi ile kaçtıklarını ve yakalandıklarını anlattı. Adil'in babasının başlık parası için 8 milyon başlık parası verdiğini olayın tatlıya bağlandığını açıklayan Adil sonraki süreçte abisinin evine kalmaya gittiğini askerden önce iki çocukları Vedat ve ablasının dünyaya geldiğini açıkladı.

Askerden döndükten sonra iş aramak için İzmir'e giden Adil Yaman bir hafta sonra ailesini de alma ümidiyle gittiği İzmir'de istediğini hemen bulamadı. İşsiz biçare dolaşan Adil Yaman abisi çocukları ve karısını İzmir'de karşılarında görünce neye uğradığını şaşırdı. Neden geldiklerini soran Adil abisinden ben eşini ailesine bırakacağım sende çocuklar ile başının çaresine bak yanıtını aldı. Vedat'ı cami avlusuna bırak babası yıllar sonra yaşanan olayları böyle anlattı.

Vedat'ın öz annesi ile yolları böylece ayrılan Adil Yaman kendisi başka bir kadınla evlendi. Annesi ise başka bir adamla evlendi. Annesinin 9 babasının ise farklı eşlerinden 11 çocuğu oldu. Vedat o gün cami avlusunu bırakılan ablası ile birlikte toplam 20 kardeşli kocaman bir aile olmanın şaşkınlığını canlı yayında yaşadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın