Görüş Bildir
Haberler
Mucize Doktor Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizinin Çekildiği Berhayat Hastanesi Nerede?

Mucize Doktor Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizinin Çekildiği Berhayat Hastanesi Nerede?

Dilan Aydemir
07.02.2020 - 16:05

Mucize Doktor dizisi 'Good Doctor' adlı Kore yapımından uyarlanıp FOX TV'de ekrana gelmeye başladığı günden bu yana izleyiciler tarafından büyük beğeni ile takip ediliyor. Dizinin hem reytingleri hem de sosyal medya başarısı günden güne artıyor. Hem Savant Sendromu'na hem de Otizme sahip doktor Ali Vefa'nın çalıştığı hastanede başına gelen olayların anlatıldığı dizi Perşembe akşamları izleyenleri ekran başına kilitliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mucize Doktor Dizisinin Konusu Nedir?

12 Eylül 2019 tarihinde yayın hayatına başlayan ve kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları da barındıran “Mucize Doktor' dizisinin konusu ise şöyle; Dağlık bir köyde hayata gözlerini açan Ali isimli Otizmli ve Savant sendromlu bir gençtir. Küçüklüğünde içine kapanık bir çocukluk geçiren Ali, güçlü zekası ile tıp fakültesini birincilikle bitirir. Ardından İstanbul'da bir hastanede asistan olarak çalışmaya başlar. Ali Otizmli ve Savant Sendromlu olduğundan kimseye bahsetmemiştir ve hastanedeki arkadaşlarından bu hastalıklarını gizlemeye çalışacaktır.

Mucize Doktor Dizisi Nerede Çekiliyor?

Mucize Doktor dizisinde adı geçen Berhayat Hastanesi senaristler tarafından kurgulanmış bir isimdir. Aslen Berhayat Hastanesi isminde bir hastane yoktur. Dizinin çekimleri İstanbul'un Pendik ilçesindeki Medical Park Hastanesi'nde yapılmaktadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
4
3
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emrah Dogan

"Dizinin konusuna : Ali Otizmli ve Savant Sendromlu olduğundan kimseye bahsetmemiştir ve hastanedeki arkadaşlarından bu hastalıklarını gizlemeye çalışacaktır... Devamını Gör