Görüş Bildir
Haberler
Modunuzun Düşük Olduğu Zamanlarda Sizi Neşelendirecek En İyi 12 Netflix Dizisi

Modunuzun Düşük Olduğu Zamanlarda Sizi Neşelendirecek En İyi 12 Netflix Dizisi

R.G.
06.08.2021 - 11:13

Modumuz düşük olduğunda keyfimizi yerine getiren etkinliklerden belki de en iyisi dizi seyretmek oluyor. Elbette bu dizilerin bize neşe verecek, adeta kendimize getirecek diziler olması çok önemli. Gelin, kendinizi mutsuz hissettiğinizde size mutluluk hormonu aşılayacak 12 diziden bahsedelim.

Bu yapımların arasından mutlaka kendinize uygun bir dizi bulacağınıza eminiz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Russian Doll

12. Russian Doll

IMDb: 7,9

Dizimizin ana karakteri Nadia, her gün ölüyor ve 36. doğum gününü tekrar tekrar yaşıyor. İlginç bir zaman döngüsü içinde yaşamını sürdürmeye çalışan Nadia, hem eğlenceli hem de sıra dışı bir serüvenin içine düşüyor. Russian Doll, ilginç senaryosu ile modunuzu yükseltmeye hazır!

11. Dead To Me

11. Dead To Me

IMDb: 8,1

Dead To Me, garip mizah anlayışıyla diziye renk katan genç bir kadının hikayesini konu alıyor. Kadının ismi ise Jen. Jen, kocasını kaybediyor ve aylarca uyuyamıyor. Sonra kendinden oldukça farklı olan bir kadınla tanışıyor. Bu kadının sohbeti sayesinde aylar sonra uykuya dalıyor. Günün sonunda bu iki kadının arasında farklı bir bağ oluşuyor ve hayatları değişmeye başlıyor.

10. Lovesick

10. Lovesick

IMDb: 8,1

Lovesick, 20'li yaşlarda olan Dylan'ın hayatının aşkını bulma yolundaki maceralarını anlatıyor. Dylan, hayatının aşkını bulmaya çalışırken çok fazla kadınla birlikte oluyor. Ne yazık ki aradığı aşkı bir türlü bulamıyor. Dylan'ın en güzel yanı ise asla pes etmemesi. Bir gün hayatının aşkını bulacağına inanıyor. Günün birinde ise cinsel yolla bulaşan bir hastalığa yakalandığını öğreniyor. Sonra da daha önce cinsel ilişki yaşadığı tüm kadınları bulmaya çalışıyor. Diziyi izlerken ilginç bir maceralarla karşı karşıya kalıyorsunuz.

9. On My Block

9. On My Block

IMDb: 8,1

Bir anda içinize mutluluk hissi verecek romantik komedi dizisinden bahsedeceğiz. On My Block, Netflix'in gençlik dizilerinden biri. Dizimiz Los Angeles'in zorluklarla dolu bir mahallesinde yaşam mücadelesi veren dört gencin hikayesini konu alıyor. Bu dört genç çocukluk yıllarından beri iyi arkadaş. Ancak onlar büyürken sorunları ve maceraları da büyümeye devam ediyor.

8. Orange Is the New Black

8. Orange Is the New Black

IMDb: 8,1

Dizimiz hem bir roman uyarlaması hem de son zamanlarda adından sıkça söz ettiren bir Netflix yapımı. Orange Is the New Black'in konusuna geldiğimizde ise; olaylar 30'lu yaşlarında olan New York'lu Piper Chapman üzerinden ilerliyor. Chapman, eski kız arkadaşı ve uluslararası uyuşturucu kaçakçılarından biri olan Alex Vause ile uyuşturucu madde dolu bir valiz taşıyor. Sonra da başına gelmeyen kalmıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Grace And Frankie

7. Grace And Frankie

IMDb: 8,3

Dizimiz sevilen komedi oyuncusu Jane Fonda'nın başroldeki performansı ile taçlanıyor. Siz de Fonda hayranıysanız diziye bayılacaksınız. Dizimizin esas karakterleri Grace ve Frankie'nin kocaları senelerdir aynı avukatlık bürosunda çalışıyor. Buna rağmen Grace ve Frankie bir türlü arkadaş olamıyor. Olaylar bu iki kadının başından geçenler şeklinde ilerlerken Grace ve Frankie, kocaları tarafından terk edilince işler biraz değişiyor.

6. The Midnight Gospel

6. The Midnight Gospel

IMDb: 8,3

Moraliniz bozuksa tatlı bir animasyon dizisi izlemek hiç fena olmaz! The Midnight Gospel tam da böyle bir dizi. Dizi uzayda yayın yapan genç bir kızın maceralarını konu alıyor. Aynı zamanda bu genç kızın farklı bir amacı da var: Uzayda farklı gezegenlerde yaşam süren varlıklarla röportaj yapmak. Tam da bu amaç için evini terk ederek yollara düşüyor.

5. Atypical

5. Atypical

IMDb: 8,3

Dizimizin ana karakteri, 18 yaşında otizmle mücadele eden Sam Gardner. Tahmin edeceğiniz üzere Atypical, Sam'ın sosyalleşme serüvenini ve yakın çevresiyle yaşadığı sorunları anlatıyor. Tabii bu yakın çevreye ailesi de dahil. Dizinin en güzel yanlarından biri ise otizm hastalığı üzerinden 'normal' kavramına vurgu yapılarak öğütler veriliyor. Tabii komedi sahneleri de Atypical'ı eğlenceli bir dizi haline getiriyor.

4. Ash Williams

4. Ash Williams

IMDb: 8,4

Dizimiz fantastik olaylarla sizi şaşırtırken içinde bulunan komedi sahneleri de yüzünüzü güldürmeyi başarıyor. Öyle ki Ash Williams, 30 senedir şeytandan kaçıyor. Ancak şeytan peşini bir türlü bırakmıyor. Hem karavan hayatı yaşayan hem de bir işte çalışan Ash'in amacı ise huzura kavuşmak. Tam huzura kavuştuğunu düşünürken olayların seyri değişiyor ve şeytan avlamaya başlıyor. Uyarmadan geçmeyelim; dizide yer yer korku ve gerilim sahneleri de var.

3. After Life

3. After Life

IMDb: 8,5

Modunuzu hızla yükseltecek bir dizi ile daha karşınızdayız. Hem dramı hem de komediyi içine alan After Life, ince ince işlenen öğütleriyle meşhur. Dizi, eşini kaybeden ve onun ölümünü kabullenmekte son derece zorlanan bir gazete yazarını konu alıyor. Gazete yazarının gündelik hayatına konuk oluyoruz da diyebiliriz. Dizide sevilen oyunculara bir de sevimli bir köpek katılıyor. Böylece yer yer eğlence yer yer dram içeren bir dizi ortaya çıkıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Sex Education

2. Sex Education

IMDb: 8,5

Sex Education, gençlik dizisi tadında eğlenceli bir yapım. Dizide ergenliğin getirdiği sorunlar anlatılırken Otis Milburn'ün çeşitli maceraları da ekranlara yansıtılıyor. Otis'in annesi Jean, cinsellik terapileri veren bir psikiyatrist. Ancak Otis buna rağmen cinsel yaşamında çeşitli sorunlar yaşıyor. Tahmin edersiniz ki bu durumu annesi ile paylaşmak ve ona danışmak istemiyor. Sex Education ile bol kahkahalı dakikalar sizi bekliyor.

1. The Last Dance

1. The Last Dance

IMDb: 9,2

The Last Dance, harika bir başarı hikayesini anlatıyor. Dünya çapında ün kazanmış basketbol efsanesi Michael Jordan'ın başarı hikayesini konu alan dizimiz, Netflix ve ESPN işbirliği ile dijital ekranlarda yerini alıyor. The Last Dance, belgesel tadında bir mini dizi. Michael Jordan'ın Chicago Bulls'ta geçirdiği yıllar anlatılırken dizinin ana fikrinde ise ünlü basketbolcunun başarısının tesadüf olmadığı anlatılıyor. İzlediğinizde yüzünüzdeki tatlı tebessüme hazır olun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gaydırı guppak

jack peraltayı göremedim where iz the b99!!!