Görüş Bildir
Haberler
Mirgün Cabas ve Savcı Sayan Canlı Yayında Birbirine Girdi

Mirgün Cabas ve Savcı Sayan Canlı Yayında Birbirine Girdi

Ulaş
08.04.2015 - 21:17

Savcı Sayan'ın katıldığı Mirgün Cabas'ın Her Şey programında olay çıktı. Cabas, "Terbiyesizliği sürdüremeyeceğim" deyip Sayan'ı yayından aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CNN Türk'te yayınlanan Mirgün Cabas'ın sunuculuğunu yaptığı Her Şey programında olay çıktı. AK Parti İzmir 2. bölge 7. sıra adayı, eski CHP'li Savcı Sayan'ın konuk olduğu programda Sayan ve Cabas birbirine girdi. Sayan'ın CNN Türk'e yüklenmesiyle başlayan tartışma, Mirgün Cabas'ın Savcı Sayan'ı yayından almasıyla son buldu.

KAVGANIN FİTİLİNİ ATEŞLEYEN CÜMLE

Mirgün Cabas'ın Deniz Baykal'ın arkasından ağlamasını hatırlatması üzerine Savcı Sayan, 'Orada ağlamamın bir sebebi daha vardı. CHP'nin sizin medya grubunun eline geçeceğini bildiğim için hıncımdan ağlıyordum' dedi. Kavganın fitilini bu cümle ateşledi.

'O KADAR MAKBUL BİR İNSAN OLAYDINIZ 7. SIRADAN ADAY KOYMAZLARDI'

Mirgün Cabas, bu sözler üzerine 'Sizin siyasi kimliğiniz, siyasette kapladığınız ağırlık ülkede herhangi bir kişinin nifak sokması için işe yarayacak bir ağırlık değil. Bunun farkına varın da. Siz yanaştığınız partide 7. sıradan aday gösterilmiş bir insansınız. Bu kadar makbul bir insan olsaydınız sizi 7. sıraya koymazlardı.' dedi.

BERKİN TWEET'İNİ HATIRLATTI

Bunun üzerine Savcı Sayan, 'Ben savcının ardından Berkin Elvan için attığınız tweet'i bildiğim için sizin ne kadar makbul bir insan olduğunuzu biliyorum' diyerek cevap verdi.

'TERBİYESİZLİĞİ SÜRDÜRMEYECEĞİM' DEYİP YAYINDAN ALDI

Berkin Elvan, tweet'ini hatırlatması üzerine Mirgün Cabas, 'Bunu söylemek için zahmet edip yayına gelmeseydiniz. Telefonda konuşsaydık. Bunu Türkiye'nin önünde yapmakla gerçekten şov yapmak niyetinde olduğunuz anlaşılıyor. Bunu bana söylerseniz, ağzınızın payını alırsınız. Bu terbiyesizliği sizinle daha fazla sürdürmeyeceğim. Bugüne kadar hiç saygıdeğer bir profil çizmediniz. Şimdi rica ediyorum ya siz sesinizi kesin, ya da sizi yayından alacağım' deyip Savcı Sayan'ı yayından aldı.

REKLAM DÖNÜŞÜ ÖZÜR DİLEDİ

Cabas, reklam arasına gitti. Mirgün Cabas, reklam dönüşünde ise olanlar için izleyicilerden özür diledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
0
0
0
0