Görüş Bildir
Haberler
MHP Fatih İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Küçük Türkmendağı'nda Hayatını Kaybetti

MHP Fatih İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Küçük Türkmendağı'nda Hayatını Kaybetti

ATKN
26.01.2016 - 16:18 Son Güncelleme: 26.01.2016 - 16:39

Suriye'de Türkmen Dağı bölgesine giderek Türkmenlerle birlikte savaştığı öne sürülen MHP Fatih İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı İbrahim Küçük'ün hava bombardımanı sırasında hayatını kaybettiği belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İbrahim Küçük

İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) haberine göre Türkmendağı'na, Türkmenlerin yanında savaşmaya giden MHP Fatih İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Küçük, bu sabah hava bombardımanında hayatını kaybetti.

Bombardımanda İbrahim Küçük'ün yaşamını yitirdiğini doğrulayan MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Musa Küçük, 'Türkmen Dağı'ndaki Türk soydaşlarımız sahipsiz. Buradan kendine meseleyi dert eden arkadaşlarımız o cephede Türkmenlerle beraber olmak için mücadele veriyordu. Çok sevdiğimiz içimizden bir arkadaşımızı bu sabah itibariyle şehit verdik. Ruhu şad olsun. Mücadelesi bizim mücadelemizdir. Türk milletinin başı sağ olsun diyoruz' dedi.

İbrahim Küçük

İçeriğin Devamı Aşağıda

İbrahim Küçük, son olarak 24 Ocak tarihinde Twitter hesabından şu tweeti paylaşmıştı:

İbrahim Küçük'ün eşi ise bugün şu tweeti paylaşıp bilgi istedi:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ve Trabzon Eski Milletvekili Koray Aydın da, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda şu ifadelere yer verdi:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
haylaz adam

ALLAH rahmet eylesin. o tırlarla bayır bucak türkmenlerine silah gidiyordu yardım gidiyordu yalanlarıyla ışidi besleyen kafirler utansın.

phesus

Allah rahmet eylesin, ruhu şad olsun.

Paramedik Timur

Allah rahmet eylesin :(