Görüş Bildir
Haberler
Mersin, Konya Karşısında Rahat Kazandı

Mersin, Konya Karşısında Rahat Kazandı

Enver K.
02.05.2015 - 18:01
İçeriğin Devamı Aşağıda

Haftanın sonucu merakla beklenen karşılaşmasında Mersin İdmanyurdu ile Konyaspor karşılaştı.

Avrupa umudunu sürdürmek isteyen Mersin İdmanyurdu, formda rakibini Welliton, Nakoulma ve Vederson'un golleri ile 3-1 mağlup etti. Konyaspor'un tek golü ise Dimitar Rangelov'dan geldi.

Aykut Kocaman yönetiminde çıktığı son 7 maçta da mağlup olmayan Konyaspor, böylelikle tam 63 gün sonra mağlup oldu. Takım ligdeki son mağlubiyetini deplasmanda Erciyesspor'dan almıştı.

MAÇ GOLLERLE BAŞLADI

Karşılaşmanın 4. dakikasında Konyaspor savunması arasına Servet Çetin'in gönderdiği hava topunu iyi takip eden Welliton, iki rakibinin arasında fiziğini iyi kullanarak topu önüne aldı ve hafif sağ çaprazdan sert şutu kaleci Kaya Tarakçı'yı geçerek filelerle buluştu. 1-0

7. dakikada ise Konyaspor maça denge getirdi. Ceza alanı dışında buluştuğu topla iki rakibinden sıyrılan Dimitar Rangelov, sağ çaprazdan ceza alanına girer girmez sert vurdu, savunmada Sadiku'ya da çarpan top yükseklik kazanarak kaleci Muammer'in üzerinden ağlarla buluştu. 1-1

9. dakikada sahne alan Burkina Faso'lu forvet Prejuce Nakoulma takımını yeninden öne geçirdi. Ceza alanı dışından çekilen sert şutu kaleci Kaya sektirince topu önünde bulan Nakoulma, yere de çarptırıp yükselttiği topu kalecinin üzerinden ağlara gönderdi. 2-1

17. dakikada yağmur gibi goller Gökçek Vederson ile devam etti. Sol kanatta topla buluşan Nakoulma, ceza alanına giren arkadaşı Vederson'un önüne pasını aktardı ve Vederson'un sol çaprazdan sert şutu kaleci Kaya Tarakçı'nın solundan ağlarla buluştu. 3-1

MUAMMER DEVLEŞTİ!

Karşılaşmanın 30. dakikasında kullanılan köşe vuruşuna altı pasın hemen dışından kafa vuruşunu yapan Ali Çamdalı'nın kafa vuruşunda, kaleci Muammer Yıldırım meşin yuvarlağı kornere çeldi.

KOKALOVİC GALATASARAY MAÇINDA CEZALI

Konyaspor'un tecrübeli defans oyuncusu Elvis Kokalovic, maçın 38. dakikasında gördüğü sarı kart ile ligdeki dördüncü sarı kartını gördü ve gelecek hafta oynanacak TT Arena'daki Galatasaray maçında takımdaki yerini alamayacak.

DEVRE 3-1 BİTTİ

Maçın 45. dakikasında Mehmet Güven ile ceza alanı dışından çekilen şut az farkla auta gitti ve 1 dakikalık uzatma süresi sonrasında, 17 dakikada gelen 3 gol ile Mersin İdmanyurdu soyunma odasına 3-1 önde gitti.

RANGELOV'DAN BÜYÜK HATA

Takımının tek golüne imza atan Bulgar forvet Dimitar Rangelov, 52. dakikada ceza alanı içerisinde buluştuğu topa isabetsiz vurdu ve top kaleci Muammer'in de kontrolünde üstten auta çıktı.

ALİ ÇAMDALI GOLE YAKLAŞTI

Mücadelenin 60. dakikasında rakip ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Ali Çamdalı, meşin yuvarlağa sert vurdu ancak top direğin hemen dışından auta çıktı.

MUAMMER YILDIZLAŞTI!

Mücadelenin 70. dakikasında ceza alanı içerisinde topla buluşan Djalma Campos, topu rakibinden kurtardıktan sonra sol ayağı ile sert bir şut çekti ancak kaleci Muammer topu yine son andaki müdahalesi ile kornere çeldi.

Rıza Çalımbay ve öğrencileri aldıkları bu galibiyetle puanını 42 yaptı ve 7. sıradaki yerini korudu. Öte yandan alınan bu 3 puan ile 4. sıradaki İstanbul Başakşehir ile puan farkı da 6'ya düşmüş oldu.

Konyaspor ise 38 puanda kaldı ve ligde 8. sırada kaldı.

Mackolik

Kaynak: http://www.mackolik.com/News/NewsDeta...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın