Görüş Bildir
Haberler
Meral Akşener 'Güçlü Başbakan Yardımcılığı' Teklifi Almış: 'Erdoğan ile İttifak Benim Açımdan Mümkün Değil'

etiket Meral Akşener 'Güçlü Başbakan Yardımcılığı' Teklifi Almış: 'Erdoğan ile İttifak Benim Açımdan Mümkün Değil'

Yasin Arslan
11.06.2018 - 13:18 Son Güncelleme: 11.06.2018 - 17:25

Daha önce de kendisine bakanlık teklif edildiğini söyleyen ancak ayrıntı vermeyen Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 Haziran 2015 genel seçimleri sonrası kendisine başbakan yardımcılığı görevini teklif ettiğini açıkladı.

'Ben o zaman harika bir insanmışım ki, teklif ettiler'

'Ben o zaman harika bir insanmışım ki, teklif ettiler'

Hürriyet gazetesinden Gamze Kolcu'nun haberine göre, İzmir’de seçim kampanyasını takip eden gazetecilere açıklamalarda bulunan Akşener, daha önce de dile getirdiği bakanlık teklifi hakkında konuştu. Akşener, yenilenen 7 Haziran 2015 seçimlerinin ardından kendisine başbakanlık yardımcılığı görevinin teklif edildiğini ve kendisine söylenenin 'güçlü başbakan yardımcılığı' olduğunu söyledi. Akşener, şöyle devam etti:

'Bu AKP çok eğlenceli. 7 Haziran’dan sonra bana bakanlık teklif ettiler. Kulağıma söylenen güçlü başbakan yardımcılığıydı. Bu teklifin kağıdı duruyor. Ben o zaman harika bir insanmışım ki, teklif ettiler.'

'Metin Külünk evime geldi'

'Metin Külünk evime geldi'

Yapılan 'güçlü başbakan yardımcılığı' tekliğini reddettiğini söyleyen Akşener, daha sonra AKP İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün evine geldiğini şu sözlerle aktardı:

'Sonra Metin Külünk evime geldi. Kendisinin Tayyip Erdoğan tarafından gönderildiğini söyledi. Bilemem orasını. Ben şahsi olarak 'Hayır' demiş bir insanım. Benim açımdan bundan sonra Cumhur İttifakı’na katılmam mümkün değil.'

Meral Akşener'e 7 Haziran seçimleri sonrası yapılan teklif sosyal medyanın gündeminde👇

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
458
169
41
35
26
12
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ali Kirman

Makam mevki için kendini satmayanlarda bugün: Meral Akşener. Bravo hanımefendi. Karakteri olan insanlar lazım bu ülkeye.

Mete Öztürk

o gün akşener kabul etseydi şimdi fetöcü diyenler üstüne toz kondurmazdı böylede omurgasız bi kesim var

Ayça Gülşah

kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. bakanlığı geri çevirince hemen fetöcü dediler. ama yemezler