Görüş Bildir
Haberler
Merakınızı Gideriyoruz: Kadınlar Mastürbasyon Sırasında En Çok Ne Hayal Ediyor?

Merakınızı Gideriyoruz: Kadınlar Mastürbasyon Sırasında En Çok Ne Hayal Ediyor?

Fulin
20.09.2018 - 06:45

Kadın mastürbasyonu hala bir tabuyken, kadınların mastürbasyon sırasında düşündüklerini öğrenmek oldukça zor. Bu da yanlış düşüncelere yol açıyor. Erkekler kadın mastürbasyonunu kendi fantezilerinin bir parçası olarak görüyor ve tahminler yürütmekten öteye gidemiyorlar. Kadınların ağzından, mastürbasyon yaparken hayal ettiklerini yazıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hoşlanılan erkeği düşünmek.

En tahmin edilebilir olan elbette. Hoşlanılan erkekle ilgili sonsuz fantezi kurabilmek, onu yatakta bir ilah gibi düşünmek kadınların en sevdiği şey.

2. Beğenilen ünlüyü hayal etmek.

Bu daha çok genç yaşlarda yapılan bir eylem. Cinselliğin yeni yeni keşfedildiği dönemde ilk arzu nesnesi beğenilen ünlüler oluyor.

3. Sıra dışı mekanlar.

Kadınlar kendi partnerlerini düşünseler bile mutfak tezgahı, gizlenme korkusu yaşadıkları kamusal bir yer gibi farklı mekanlarda seks yaptıklarını düşünmeyi seviyor.

4. Bir kadını hayal etmek.

Heteroseksüel olsa da kadınları estetik ve çekici bulan pek çok kadın mastürbasyon sırasında onları hayal edebiliyor. Üçlü bir ilişki düşünüp bir kadını olaya dahil etmek gerçekte olmasa da, hayal olarak çok eğlenceli.

5. Sevgilinin en yakın arkadaşı, iş arkadaşı gibi olmayacak birini düşünmek.

Bu kişileri düşünmek kadınlarda suçluluk hissi yaratıyor ama yine de vazgeçemiyorlar. Bu tür düşünceler gerçek hayata yansımıyor, yani düşünülen kişiden gerçekte hoşlanma gibi bir durum söz konusu değil genelde, sadece o an yaşanıyor ve geçiyor; tıpkı erkeklerde olduğu gibi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ofis veya okul.

6. Ofis veya okul.

Kadınlar günlük hayatlarında en çok nerede vakit geçiriyorlarsa, orada seks yaptıklarını düşünmeyi seviyorlar.

7. Karanlık fanteziler.

Herkesin bir karanlık yanı vardır. Pek çok kadın normalde hoşlanmasa dahi mastürbasyon yaparken bağlandığını, poposuna küçük şaplaklar atıldığını düşünmeyi seviyor.

8. Yakışıklı bir yabancı.

Kadınların senaryoları elbette çok daha zengin. Bir yerde, bir şekilde tanışılan çok yakışıklı bir yabancıyla işlerin geliştiğini düşünmek oldukça heyecan verici.

9. Grup seks.

9. Grup seks.

Normalde asla buna yanaşmayacak bir kadın bile fantezilerinde grup sekse yer açabilir. Hayal dünyasında sıradanlık pek sevilmiyor çünkü.

10. Oral seks.

Kadınlar mastürbasyon yaparken en çok hoşlandığı kişiyi ve kendisine oral seks yapıldığını düşünüyor. Malum erkekler genelde bu konuda biraz isteksiz veya beklentileri tam olarak karşılayamıyorlar, o nedenle kadınların daha çok arzuladığı bir duruma dönüşüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kaslar.

Nasıl ki erkekler kadınların bazı bölgelerine odaklanıyorsa, bazı kadınların da kas takıntısı var. Mastürbasyon sırasında bir erkeğin karın kaslarını düşündüğünü itiraf eden kadınların sayısı oldukça fazla.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
309
114
70
48
38
32
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fatih Öztürk

onedio'dan artık bir konulu video bekler oldum ya :D

shiroshinju

Bunu merak eden bir insan olduğunu sanmıyorum.Herhangi bir fetişi yoksa erkekler ne hayal ediyorsa kadınlar da o tarz hayaller kuruyor.İçerik hazırlama kotan... Devamını Gör

Su Yılmaz

yorum yapan erkekler neyin kafasını yaşıyor? bir kadının zihnini de bilecek değilsiniz ya!