Melih Gökçek, Eski Başkan Mustafa Tuna'yı Suçladı: 'Belediyedeki Zararlar Onun Döneminden'
Melih Gökçek, Eski Başkan Mustafa Tuna'yı Suçladı: 'Belediyedeki Zararlar Onun Döneminden'
Melih Gökçek, Mansur Yavaş'ın geçtiğimiz hafta Ankara Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında 'Zarar eden şirketleri tasfiye edeceğiz' açıklamasının ardından Twitter hesabından, 'Zarar eden şirketler Tuna döneminden' diyerek kendi döneminde belediyenin kâr ettiğini iddia etti.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
'2018 dönemi zararı Tuna döneminin yönetim zaafiyetinden'

Eski Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Melih Gökçek, Mansur Yavaş'ın geçtiğimiz gün yaptığı 'Zarar eden belediye şirketlerini tasfiye edeceğim' açıklamasına Twitter'dan yanıt verdi.
Yavaş'ın bu açıklamasının, seçim öncesi 'kimse işten çıkmayacak' sözlerinin çiğnenmemesi için yapıldığını öne süren Gökçek, belediyedeki zararların Mustafa Tuna döneminde yaşandığını ifade etti.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Gökçek'in açıklamaları şu şekilde 👇




İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
Yorum Yazın
Suçu başkalarına atmak ve hep mağduru oynamak bi akp geleneği heralde.
Kandırıldık de geç. Niye uzun uzun yazıyorsun :)
fışkiyem
Yemin ediyorum hayatımda okuduğum en güzel haberlerden. bu çırpınışlar bu birbirine düşmeler daha neler göreceğiz bakalım çekirdekleri alın film daha yeni ba... Devamını Gör