Mehmet Şimşek'in Çıktığı TV Programında Yaptığı Açıklamalara Tepki Yağdı
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bu sabah HaberTürk'ün konuğuydu. Yeni vergilerden yurt dışı çıkış harcına asgari ücretten EYT'ye pek çok konu hakkında konuştu ve sözlerinin büyük bölümü tepki çekti. Siyasiler, gazeteciler ve vatandaş Şimşek'in açıklamalarını mantıksız buldu.
Asgari ücreti düşük bulmamasına büyük tepkiler geldi. EYT'nin muhalefetin popülist söylemi olduğunu eklemesi de ekonomistler tarafından eleştirildi.
Özgür Demirtaş da açıklamaları doğru bulmadı.
Şimşek bu harcın deprem için kullanılabileceğini de belirtince tepkiler kaçınılmaz oldu.
👇
👇
👇
👇
👇
👇
Siz ne düşünüyorsunuz?
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum. Öğretmenlik, çevirmenlik gibi görevlerde bulundum. Bu esnada pek çok mizah mecrasında yazılarım yayımlandı. Türkiye’de sosyal medyanın popülerleşmesinin ardından yaşanan her olayın hem şahidi oldum hem de bu mecraların aktarıcısı olmaya çalıştım. 2015 yılından beri Onedio’da yaratıcı içerikler ve sosyal medya gündemi üzerine çalışıyorum.
Tüm içerikleri





Yorum Yazın