Görüş Bildir
Haberler
Maldivlerin Guraidhoo Şehrindeki 5 Güzel Otel

Maldivlerin Guraidhoo Şehrindeki 5 Güzel Otel

Atakan
18.07.2017 - 18:28

Yaz geldi bildiğiniz gibi. Bu yaz yurtdışı planı olanlar için güzel bir içerik paylaşalım dedik. Maldivler biraz pahalı olsa da gerçekten inanılmaz bir yer.

Maldivler, resmî adıyla Maldiv Cumhuriyeti, Hint Okyanusu'nda 1.200 adadan oluşan bir devlettir. Hindistan'ın güneyinde ve Sri Lanka'nın yaklaşık 750 kilometre güneybatısında yer alır.

Gelelim Maldivlerin Guraidhoo şehrindeki popüler otellere...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olhuveli Beach & Spa Maldives

Olhuveli Beach & Spa Maldives

South Male Atoll'un ucunda yer alan lüks Olhuveli Beach And Spa, 2 adet sonsuzluk havuzu ve beyaz kumlu plajları ile adada bir kaçamak imkanı sunmaktadır. Tesis, tropik bahçeler içinde bulunmaktadır ve 4 restoran, 3 bar ve PADI sertifikalı bir dalış okuluna sahiptir.

Çift Kişilik Oda Fiyatı : 570 TL (Yarım Pansiyon)

Adaaran Club Rannalhi

Adaaran Club Rannalhi

Adaaran Club Rannalhi'nin deniz üzerinde ve plajda bulunan bungalovlarında rahatlatıcı bir tatilin keyfini çıkarabilirsiniz. Berrak sular ve beyaz kumlarla çevrili tesiste spa, su sporları ve 4 yemek mekanı bulunmaktadır.

Çift Kişilik Oda Fiyatı : 620 TL (Kahvaltı Dahil)

Fihalhohi Island Resort

Fihalhohi Island Resort

South Malé Mercan Adası'nda yer alan Fihalhohi Island Resort, pırıl pırıl, berrak bir deniz, bembeyaz kumlara sahip plajlar ve gür yeşillikler sunmaktadır. Konuklar spa tesisinde keyif verici bir masajın tadını çıkarabilir.

Çift Kişilik Oda Fiyatı : 870 TL (Herşey Dahil)

Anantara Dhigu Maldives Resort

Anantara Dhigu Maldives Resort

Güney Male Mercan Adası'nda yer alan Anantara Dhigu Maldives Resort, deniz kıyısındaki ve su üzerindeki şık villalarla hizmet vermektedir. Tesiste dalış merkezi ve sörf okulu vardır. Plaj etkinlikleri arasında rehberli meditasyon ve yoga dersleri bulunmaktadır.

Çift Kişilik Oda Fiyatı : 1700 TL (Kahvaltı Dahil)

OZEN by Atmosphere at Maadhoo

OZEN by Atmosphere at Maadhoo

Özel plaj alanı ve yıl boyunca yararlanabileceğiniz açık havuz sunan OZEN by Atmosphere at Maadhoo - A Luxury All-Inclusive Resort, South Male Atoll'da yer almaktadır. Tesiste barbekü olanakları ve çocuk oyun alanı vardır. Konuklar restoranda yemeklerin tadını çıkarabilirler.

Çift Kişilik Oda Fiyatı : 3500 TL (Herşey Dahil)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Maldivlerin Guraidhoo şehrindeki bazı otelleri bu şekilde listeledik. Umarım memnun kalmışsınızdır.

Herkese iyi tatiller dilerim...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın