Görüş Bildir
Haberler
M Harfini Yazma Şeklin Cinsel Hayatın Hakkında Derin Bilgiler Veriyor!

M Harfini Yazma Şeklin Cinsel Hayatın Hakkında Derin Bilgiler Veriyor!

Aburoski
12.12.2019 - 13:00

Herkesin harfleri yazma tarzı farklıdır. Biz de 'M' harfini yazma tarzına göre cinsel hayatını yorumluyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nasıl yazıyorsun?

Ben böyle bir şey görmedim!

M harfini yazma şekline göre senin cinsel hayatının muhteşem ötesi olduğunu söylemeliyim. İdeal bir cinsel birliktelik için olması gereken bütün özellikler sende var. Senin için cinsel birliktelik kusursuz olmalı. Partnerinin neler düşündüğü, neler hissettiği senin için çok önemli. Karşındaki insanın isteklerine göre hareket edebiliyorsun. Ayrıca senin için partnerle uyumlu olmak da iyi bir cinsel hayat için önemli bir faktör. Yani anlayacağın senin mutlu edemeyeceğin hiç kimse yok.Gayet ideal bir cinsel hayatın var. Baştan çıkarma konusunda da üstüne yok. Aynı zamanda da yeni şeyleri denemekten hiç çekinmezsin. Yeni deneyimler seni daha istekli yapıyor. Klişelerden hiç de hoşlanmıyorsun.

Yaşlandığında da böyle olacaksın. Formundan hiçbir şey kaybetmeyeceksin. Vallahi hayat sana güzel. Bu şekilde devam et. :)

Seni memnun etmek biraz zor!

M harfini yazma şekline göre seni tatmin etmek fazlasıyla zor. Partnerlerin ne yapsalar bir türlü memnun edemiyorlar. Daha ne istiyorsun diye sorarlar insana değil mi? :)  Partnerin ne yaparsa yapsın hiçbir şeyden memnun kalmıyorsun. Seni tatmin edecek biri çıktığında da dünyanın en mutlu insanı oluyorsun. Yatakta adeta panter gibisin. Yönlendiren, yaşadığın seksi unutulmaz kılan genelde sen oluyorsun. Oluyorsun olmasına ama bu unutulmaz anları yaşayacağın insanı çok zor buluyorsun. Biraz kendini törpülesen, isteklerini biraz partnerine göre belirlesen sanki her şey daha kolay olurmuş gibi geldi bize. Partnerinin söylediklerine kulak vermelisin. Onun da yönlendirmesine izin vermelisin. 

Seksin tek kişilik bir şey olmadığını biliyorsun diye tahmin ediyorum. Belki de tatmin olamama sorunu partnerlerinle değil de seninle alakalı bir durumdur ne dersin? Senin memnuniyetsizliğinin onlara yansıması belki onları rahatsız ediyordur ve bu nedenle iyi bir performans sergileyemiyorlardır. Olabilir mi?

Bir türlü şu utangaçlığını aşamıyorsun!

M harfini yazma şekline göre sen cinsel ilişki sırasında çok utanıyorsun. Bu utangaçlık kimilerinin hoşuna gitse de kimilerini de sıkabilir. Bu nedenle doğru kişiyi bulman çok önemli. Sana saygı duyan insanlarla birlikte olmalısın. İlk adımı genellikle sen atmıyorsun. Hep partnerinden adım atmasını bekliyorsun. Bu durum karşındaki insanı rahatsız edebilir. Çünkü senden de bir şeyler bekliyor olabilir. Senin açılman, utangaçlığının geçmesi için karşındaki insana öncelikle güvenmen ve uzun süre onunla birlikte olman gerekiyor. Zamanla rahatlayanlardansın sen anlayacağın. Cinsel birliktelik sırasında aslında çok uyumlusun. Evet ilk zamanlar biraz çekinsen de zaman geçtikçe partnerinle o uyumu yakalıyorsun.

Adım atsan her şey daha güzel olacak senin için. Unutamayacağın bir birliktelik yaşayabilirsin. Bunu sadece partnerin için değil kendin için istemelisin. Her zaman karşı taraftan bir şeyler beklemek olmaz. Senin de karşındaki insanın üstüne atlaman lazım. :)

Senin için seks eşittir romantizm demek!

M harfini yazma şekline göre romantizmin olmadığı bir cinsel birliktelik sana göre değil. Karşındaki insana kesinlikle bir şey hissetmelisin. Romantizme önem veren, sevecen ve partnerinin seveceği şeyler denemekten çekinmeyen birisin. Yatakta kabalıktan da hiç hoşlanmıyorsun. Partnerini mutlu etmek için çabalıyor ve aynı zamanda partnerine seni mutlu etmesi için de fırsatlar veriyorsun.. En önemlisi de yatakta hiçbir şeye itirazın yok! Aklına gelebilecek her şey yapmaya, yeniliklere açıksın. 

Yani anlayacağın senin mutlu edemeyeceğin hiç kimse yok. Gayet ideal bir cinsel hayatın var. Baştan çıkarma konusunda da üstüne yok.

İyi bir seks için kırk fırın ekmek yemelisin!

M harfini yazma şekline göre senin daha öğrenecek çok şeyin var! Seks yapmayı seviyorsun ama seks, cinsellik hakkında pek fazla şey bilmiyorsun. Seks sırasında utanıyorsun. Partnerini yönlendiremiyorsun. Bu nedenle çok da iyi bir seks hayatın olduğunu söyleyemiyoruz. Kendini keşfet, partnerini keşfet! Bak o zaman daha güzel bir seks hayatın olacak. Değişikliklere açık ol, ol ki sen de partnerin de güzel anlar yaşayın! Bunun için hazır olduğunu biliyoruz. Tek yapman gereken kendine güvenmen ve harekete geçmen.

Biraz cinsellikle ilgili yazılar, kitaplar okuyabilirsin. Karşındaki insana cinsel ilişki sırasında nasıl davranman gerektiğini öğrenmelisin. Öğrendiğinde o zaman her şey daha güzel olacak bak gör. Kendine güvendiğinde de çok iyi olacaksın. Hem kendine hem de partnerine iyi gelecek. Unutamayacağınız bir birliktelik için söylediklerimizi dinlemelisin. :)

Güzel bir cinsel hayat için çaba gösteriyorsun!

M harfini yazma şekline göre sen güzel bir cinsel hayatının olması için çaba gösteriyorsun! Sanki yeni yeni bazı şeyleri öğrenen bir insan gibisin. Karşındaki insanı kırmaktan çok korkuyorsun. Onun düşünceleri, istekleri senin için önemli. Hem kendinin hem de partnerinin düşüncelerinden yola çıkarak kendine güzel bir cinsel hayat yaratmaya çalışıyorsun. Bu şekilde düşünmen güzel. İletişimin kuvvetli olduğu için de ciddi anlamda ideal bir cinsellik yaşıyorsun. 

Aynı zamanda böyle olduğun için de partnerlerin senden oldukça memnun. Partnerini memnun edebiliyorsan senden iyisi yok demektir bunu unutma. Bu şekilde devam etmelisin. Sadece biraz daha farklılık katabilirsin bizden demesi. :)

Bu testler de ilginizi çekebilir; 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
180
111
83
35
34
34
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın