Görüş Bildir
Haberler
X Harfini Yazma Şekline Göre Gerçek Karakterini Anlatıyoruz!

etiket X Harfini Yazma Şekline Göre Gerçek Karakterini Anlatıyoruz!

Aburoski
01.11.2019 - 18:00

Herkesin harfleri yazma şekli farklıdır. Biz de X harfini yazma şekline göre gerçek karakterini anlatmak istedik. Gerçeklerle yüzleşmeye hazırsan;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

X harfini hangi yönlere doğru yazıyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bu hayatı yaşıyor gibi görünüyorsun!

Bu hayatı yaşıyor gibi görünüyorsun!

X harfini çizdiğin yön, senin bu hayatı çok güzel yaşadığını aslında içinin kan ağladığını söylüyor. Hemen anlatalım. Sen, eğlenmeyi, gezmeyi seven ve çok fazla ortamı olan bir insansın. Senin bu hayatını gören insanlar kıskanıyor fakat aslında derine indiğimizde senin yaşadığın hayattan pek de memnun olmadığını görüyoruz. Bunun sen de farkındasın bu nedenle yaptığın hiçbir şeyden zevk almıyorsun. Bu duygularını anlattığın insanlar da 'daha ne istiyorsun istediğin her şeye sahipsin' diyor senin anlatmak istediğini anlamıyorlar. Bundan dolayı da üzülüyorsun. Hayatında bir şeylerin eksik olduğunu düşünüyorsun. Belki bu sevgi eksikliğidir? Etrafındaki insanların sana gerçekten değer verdiğini, sevdiğini hissedemiyorsun. Ne kadar çevrende aktif olursan ol, etrafında bir sürü insan da olsa o kalabalıklar içinde yalnız kalma klişesini yaşıyorsun. 

Gerçek anlamda söylediklerini, hislerini, içinde bulunduğun ruhsal durumu anlayabilecek nitelikli insanlara ihtiyacın var senin. Bu şekilde devam edersen ilerleyen zamanlarda içine kapanacaksın. Bunların dışında kalbi temiz, kimse hakkında kötü düşünmeyen ve hayatındaki insanlara değer veren bir insansın. Fakat verdiğin bu değerin karşılığını hiçbir şekilde de alamıyorsun. Bu nedenle onlara kırgınsın ve bunu belli etmiyorsun. Buna rağmen yine hayatındaki insanlar için hayatını bile feda edersin. :)

Seni çok düşünceli gördük!

X harfini çizdiğin yön senin çok düşünceli bir karaktere sahip olduğunu söylüyor. Her şeyi kafasına takan, attığı adım sonucunda ne olacağını bile düşünen birisin. Bu nedenle de beynin çok yorulmuş. Kendini hep bu düşüncelere dalarak boğmuşsun. Bu düşüncelerden arınmak, rahatlamak istesen de yapamıyorsun. Bu huyun seni çok fazla rahatsız ediyor. İnsanların kurduğu cümleleri sergilediği davranışları kafana çok fazla takıp bunlara gereksiz anlamlar yüklediğin için karşındaki insanlar da rahatsız oluyor. Bunun nedeninin yanında bulunan insanlar olduğunu düşünebilirsin fakat hiç alakası yok. Tamamen seninle ilgili bu durum. İnsanların seni gerçekten sevebileceklerine inanmıyorsun ve onlara hiç güvenmiyorsun. Belki geçmişte yaşadığın bir olay senin böyle düşünmene neden olmuş olabilir ama artık geçmişi bir kenara atmanın zamanı geldi.

Onlara böyle düşündüğünü belli ediyorsun ve bu düşünceler onları rahatsız ediyor. Böyle yaparak yanındaki insanları da kendinden uzaklaştıracaksın. İleride yalnız kalmak istemiyorsan bir an önce kendine gelmen gerekiyor. Korktuğun bazı şeyler var. Bu korkularınla yüzleşmen senin yararına olacak. Hiç çekinme, korkularının üzerine git. Onlardan kaçarsan bütün o düşünceler seni yiyip bitirecek. :)

İçten içe çevrendeki en mükemmel insan olduğunu düşünüyorsun!

X harfini çizdiğin yön, mükemmel bir insan olmanın senin için önemli olduğunu söylüyor. Senin başkaları tarafından beğenilme arzunun olduğu ve bu şekilde hareket ettiğini söylemeliyiz. Ama bunun yanında da kendini eleştirerek sürekli sorgulamaya çalışıyorsun. Yaptığın çoğu şeyi kendince doğru bulurken bazen de kendini büyük bir yanlışın içerisindeymişsin gibi hissediyorsun. Çünkü şu an içinde bulunduğun konum, durum veya her ne ise daha önce vermiş olduğun kararların sonucu olduğunu biliyorsun. Bu yüzden zaman zaman yanlışa düştüğünü düşünmen çok normal. Dışarıdan fazlasıyla ciddi ve disiplinli bir yapın gözükse de içten içe çok hassas bir kalbe sahipsin. Bunu çoğu zaman disipline etmekte zorlanıyorsun. Hatta bazen akışına bile bıraktığın oluyor.  

Aşk konusunda da baskın karakter olmayı istiyorsun. Bu durum zaman zaman senin için sıkıntı yaratabiliyor. Aslında farkındasın ama karakterinin belki de geliştirmen gereken yönü budur. O yüzden bunun üstesinden gelmeye çalışıp iyileştirmelisin. Çünkü bazen kendini tam olarak ifade edemiyor ve karşı tarafın yanlış anlamasına sebep olabiliyorsun. Aslında içinde iyi niyet olsa bile kötü olarak algılanabiliyor. Ama bunun üstesinden geleceksin. İlişkilerinde en ufak sürtüşmede bile kendinin haklı olduğunu düşünüyorsun. Asla hata yapmayacak, yanlışı olmayacak taraf sensin. Hep bu şekilde davranıyorsun. Bu davranışların da doğal olarak karşındaki insana çok itici geliyor. Bu zamana kadar sana bunu söyleyen oldu mu bilmiyoruz ama biz senin iyiliğin için söyleyelim dedik. Her konuda mükemmel olamazsın bunu iyice anlaman gerekiyor.

Aslında sen, sen değilsin!

X harfini çizdiğin yön, senin aslında sen olmadığını söylüyor! Senin içinde kimseye göstermediğin gizli bir kişiliğin var. Etrafındaki insanlarla çok fazla muhabbet etmezsin. Eğer onlar senin yanına gelip, bir şey sorarlarsa konuşursun. Kendi içine kapanmış bir insansın. Dışarıdan ciddi görünen bir yapın olsa da içinde gizli kalmış kırılgan bir çocuk var. Bu yanını sadece seni gerçekten çok iyi tanıyan ve seven insanlar bilir. Aslında bunların altında yatan kocaman bir korku var. Bu sorun seni, yapmak istediğin şeylerden genelde alıkoyuyor. 'Acaba dışarıdan insanlar benim hakkımda ne düşünüyor?' diye düşünmekten bazı şeyleri kendince kısıtlamışsın. Kendini dışarı kapatmış, içindeki çocuğa söz dinlettirmeye çalışıyorsun. 

Aşk konusunda da oldukça çekingensin. Çünkü kendi içinde yaşadığın tüm bu çelişkiler duygularına yansımış durumda. Birine karşı ne kadar bir şeyler hissedersen hisset, hiçbir zaman onu dile getiremiyorsun. Korkuların sana engel oluyor. Yaşamak istediğin güzel günler sana göre çok uzakta gibi duruyor. Ama kendini tam anlamıyla açtığın zaman her şeyin yoluna gireceğini sen de çok iyi biliyorsun. Yapman gereken aslında her şeyi geride bırakıp, korkularının üzerine gitmek. Kendinde bunu yapacak cesareti bulduğun an senin için aşk kaçınılmaz olacak. :)

Göründüğünden daha fazlasısın!

X harfini çizdiğin yön, senin göründüğünden daha akıllı olduğunu söylüyor! Sen kesinlikle akıl küpü bir insansın. Akıllı olmanın yanında da uyanıksın! Zekanı her alanda kullanmaktan çekinmiyorsun. Sana insanlar ağızları açık bir şekilde bakıyor. Uyanıklık mevzusuna gelince de bunu kesinlikle kötü anlamda düşünme. Şöyle ki sen etrafında olan her şeye hakim bir insansın ne var ne yok bilmek istiyorsun. Bu nedenle uyanıksın dedik. 

Aynı zamanda çok fazla potansiyeli olan bir insansın ve bu potansiyelini pek kullanmıyorsun çünkü farkında değilsin. Bir an önce bu potansiyelinin farkına varmalı buna göre hayatını şekillendirmelisin. Çünkü bu yetenekleri ortaya çıkarman kesinlikle senin yararına olacak. Bak o zaman teşekkür edeceksin bize. Sende cahillikten eser yok. Gayet aklı başında bir insansın. Ayrıca da zaman zaman insanların seni beğenmesine seninle ilgili güzel yorumlar yapmasına da ihtiyaç duyuyorsun çünkü bu seni bir süre motive ediyor, rahatlatıyor. Elbette ki kendini bu yorumlara göre şekillendirmiyorsun. Kendini de şöyle bir süzüyorsun. Senin gibi kendisini eleştirebilen insan bulmak artık ne yazık ki zor.

Fena halde salmış durumdasın!

X harfini çizdiğin yön, senin hayatını fena halde saldığını söylüyor! Hayatı pek fazla ciddiye almayan bir insansın. Genellikle her şeyi akışına bırakmış gibisin. Bu demek değildir ki karşılaştığın zorlukları da ciddiye almıyorsun. Tam tersi bir zorlukla karşılaştığında gayet mantıklı kararlar verip, üstesinden geliyorsun. Çoğu insan da senin gibi olmak istiyor fakat olamıyor. Hayatı çok fazla ciddiye alıyorlar. Fakat sen bunu başarmışsın. Bu şekilde olmaktan mutlusun. 

Aynı zamanda hayatta genel olarak sınırların, yasaklamaların olmasından rahatsızsın. Hayatı biraz daha rahat yaşayan birisin. Tüm bunların yanında herkes tarafından sevilmek ve sayılmak isteyen bir yapın var. Bu özelliğinden zaman zaman da nefret ediyorsun. Yapmak istediğin herhangi bir şey karşısında engelle karşılaşırsan çıldıracak noktaya geliyorsun. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1495
297
244
128
126
122
104
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Viyol10sel

Soldan saga yazan bir ülke olduğumuza göre 1. cizgi sol yukardan 2. sag yukardan asagi olmasi gerekmiyor mu.? Alternatifsiz herkes böyle yazıyor saniyordum

Barney

bende tam tersi. önce sağ yukardan sonra sol yukardan. belki de solak olduğum içindir :)

yemin ederim urktum, gercekten beni ve ruh hâlimi tanimlamis. Tebrikler onedio...

Pasif Kullanıcı

nasıl yazdığımı unuttum lan bi an sadgdgd