Görüş Bildir
Haberler
K Harfini Yazma Şeklin Retroaktif Kıskançlık Seviyeni Söylüyor!

etiket K Harfini Yazma Şeklin Retroaktif Kıskançlık Seviyeni Söylüyor!

Aburoski
28.11.2019 - 18:00

Herkesin harfleri yazma tarzı farklıdır. Biz de 'K' harfini yazma tarzına göre Retroaktif Kıskançlık' seviyeni anlatmak istedik. 

*Retroaktif Kıskançlık:  Kadın ya da erkeğin partnerinin geçmişini takıntılı biçimde sorgulaması ve cinsel hayatı ya da yaşadığı ilişkileri sürekli merak etme durumudur. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nasıl yazıyorsun?

'Retroaktif Kıskançlık' senin her yerini sarmış, kurtuluşun kolay değil!

K harfini yazma şekline göre senin 'Retroaktif Kıskançlık' seviyen maksimumda. Öncelikle sana ve partnerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Çünkü sen büyük bir hastalığa yakalanmışsın. Uzmanlar bu kıskançlık türünü yeni nesil psikolojik bir rahatsızlık olarak tanımlıyor. Seni ilgilendiren kısımları hemen anlatalım. Öncelikle sen geçmişe fena halde takıntılı bir insansın ve bu nedenle partnerlerini de sıkıyorsun. Sürekli hayatındaki insana geçmişte bazı durumları yaşayıp yaşamadığını soruyorsun ve haliyle bu da onları çok daraltıyor. Olmayan durumları olmuş gibi kafanda kurup bunlardan dolayı tartışma ortamı yaratabiliyorsun. Özellikle eski sevgililerini çok merak ediyorsun ve bu konuda partnerlerine fazla soru yöneltiyorsun. 

Hem hayatındaki insana hem sana hem de ilişkine zarar veren bir durumla karşı karşıyasın fakat henüz bunun farkında değilsin. Artık öğrenmiş oldun. Geçmişi bir kenara bırakmanın ve olur olmaz durumlar hayal edip kendini yıpratmamanın zamanı geldi. Haydi görelim seni! :)

Partnerinin seninle çok işi var çok!

K harfini yazma şekline göre senin 'Retroaktif Kıskançlık' seviyen maksimuma yakın! Uzmanlar yeni nesil psikolojik bir rahatsızlık olarak tanımladığı bu kıskançlık türünün birçok özelliği sende var. Sana bu özelliklerden partnerlerine karşı olan davranışlarından biraz bahsedeceğiz. Öncelikle bu kıskançlık türü tamamen geçmişle bağlantılı. Bu nedenle geçmişe fena halde takıntılısın. Evet her insan partnerinin geçmişte neler yaptığını merak eder fakat sen bunun aşırı diyebileceğimiz seviyesinini yaşıyorsun. Partnerlerinin seni eski sevgilileriyle kıyaslayıp terk edeceğini düşünüyorsun. Bu sendeki en büyük sıkıntılı düşünce. İlişkilerini bu korkuyla yaşıyorsun. Bu endişeyle de şu anki ya da ileride yaşayacağın ilişkiyi ne kadar sağlıklı bir şekilde yürütebilirsin? 

Yürütemezsin değil mi? Zaten hayatındaki insanlar da zamanında bundan çok rahatsız olmuş. Şu an sevgilin var mı bilmiyoruz ama varsa da o da içten içe huzursuzdur bu durumdan. Eğer yoksa ileride yaşayan ilişkiyi sağlıklı sürdürmen için bu huylarını biraz törpüle. :)

'Retroaktif Kıskançlık'la' yakından uzaktan alakan yok!

K harfini yazma şekline göre senin 'Retroaktif Kıskançlık' sende yok! Uzmanlar bu kıskançlık türünü yeni nesil psikolojik bir rahatsızlık olarak tanımlıyor. Standart herkes nasıl kıskanıyorsa sen de öylesin. Öyle abartılı davranışların yok. İlişkilerini biraz rahat yaşamayı seviyorsun. Bu nedenle de sağlıklı ilişkilerin oluyor. Hayatına giren insanların eski sevgilileri ya da geçmişte ne yaşadıkları seni pek ilgilendirmiyor. İlgilendirmesin de zaten. O insan sana gereken bilgileri verir ya da verecektir. Hayatına soktuğun insanlara güveniyorsun. Hiçbir şekilde güven problemi de yaşamıyorsun. Bu hem senin için hem de karşındaki insan için çok önemli. 

İlişkine olur olmadık durumlardan dolayı zarar gelsin istemiyorsun. Bu nedenle öyle garip kıskançlıkların, geçmiş takıntıların yok. Kafan da çok rahat! Ohh miss gibi... :)

Gayet normal seviyedesin, için rahat olsun!

K harfini yazma şekline göre sende ne 'Retroaktif Kıskançlık' seviyen gayet normal. Nasıl normal diye soracak olursan hemen açıklayalım. 'Retroaktif Kıskançlık' kadın ya da erkeğin partnerinin geçmişini takıntılı biçimde sorgulaması demek. Evet, sen bunları merak ediyorsun ama bunu ilişkine yansıtmıyorsun. Sevgilinle ilgili merak ettiğin şeyler beyninin içinde kalıyor. Takıntılı davranışların yok. Sadece bazen düşünüyorsun. Özellikle partnerinin geçmişte sevgilileriyle yaşadığı cinsel hayatını merak ediyorsun ama bununla ilgili hiçbir zaman herhangi bir soru yönetmiyorsun. 'O uygun görürse bana anlatır' diye düşünüyorsun.

Doğru da düşünüyorsun. Bunu sormak biraz garip olabilir.Aman ha sakın sorayım deme! Sen bunları ara ara düşünür sonra da unutursun. 'Retroaktif Kıskançlık' dediğimiz bu psikolojik hastalığa yakalanma ihtimalin de yok senin. İçin rahat olsun! :)

Genel olarak kıskanç bir insan değilsin!

K harfini yazma şekline göre sende Retroaktif Kıskançlığın zerresi yok. Bununla birlikte sen genel olarak da kıskanç bir insan değilsin. Sevgilinin geçmişi ya da seninle beraberken yaptıklarını, görüştüğü insanları vs kıskanmıyorsun. Bu konuda gördüğümüz en rahat insan olabilirsin. Sana kıskanmak çok saçma geliyor. Birini kıskanınca ona güvenmiyormuş gibi hissediyorsun kendini. Haliyle güven olmadan da ilişkinin yürüyemeyeceğini düşünüyorsun. Sevgilisini kıskandığı için kısıtlayan insanlardan da nefret ediyorsun. Bu tarz insanlarla aynı ortamda bulunmak bile mideni bulandırıyor. 

Ayrıca partnerlerinin seni de kıskanmasını kesinlikle istemiyorsun. Seni kıskanan bir sevgilin olduğunda anında ondan soğuyorsun. Bu senin için ayrılma sebebi bile olabilir. Kıskançlık durumundan o derece nefret ediyorsun. Genelikle insanlar az da olsa kıskanılmak ister fakat sen buna dayanamıyorsun.  :)

Önceden maksimum seviyedeymiş şimdi yok denecek kadar az!

K harfini yazma şekline göre sende önceden 'Retroaktif Kıskançlık' bi hayli fazlaymış. Önceden partnerlerine sorduğun sorulardan nefes bile aldırmıyormuşsun. Geçmişlerine dair en ince detayları bile öğrenmek istiyormuşsun. hem geçmişteki cinsel deneyimlerini hem de kiminle sevgili olduklarını sürekli soruyormuşsun. Eski sevgilileriyle ilgili her detayı öğrenmeden rahat edemiyormuşsun. Yani sen tam bir psikopatmışsın. Doğal olarak da ilişkilerin hep başladıktan kısa bir süre sonra bitiyormuş. Kim bitirmez ki böyle bir ilişkiyi zaten değil mi? Karşındaki insanlar bir an önce senden kurtulmak istemiş fakat bir zaman sonra çok zor da aklın başına gelmiş ve düzelmişsin. 

Şimdi hiçbir şekilde karşındaki insan sana geçmişini anlatmadığı sürece ona soru sormuyorsun. Evet her insada olduğu gibi sende de az da olsa var kıskançlık durumu ama eskisi gibi 'Retroaktif Kıskançlık' seviyesinde değil. Vallahi iyi kurtulmuşsun bu beladan. Tebrikler! :)

Bu testler de ilginizi çekebilir; 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
356
130
66
53
23
21
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ibrahim Koparan

K şu harfi 1 dekinden farklı şekilde yazan varmı

BenYanki

Ben K harfini iki şekilde yazıyorum ilki kıskançsın diğer değilsin diyor. İnsan nasıl alışmışsa öyle yazar. Bunun psikolojisiyle alakalı olduğunu düşünmüyoru... Devamını Gör