Görüş Bildir
Haberler
Lodos Nedeniyle Uçuşlar İptal mi Oldu? Uçak Seferleri Durduruldu mu? THY'den Açıklama...

Lodos Nedeniyle Uçuşlar İptal mi Oldu? Uçak Seferleri Durduruldu mu? THY'den Açıklama...

Müge Kakşi
29.11.2021 - 18:17

Bugün İstanbul'da etkili olan lodos vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. AFAD son dakika uyarısı yaparak vatandaşlara gerekmedikçe dışarı çıkmamalarını söyledi. Öte yandan gün içerisinde şiddetli lodostan dolayı birçok çatı uçarken, trafik kazaları oluştu. Yaralı ve ölümlerin neden olduğu lodos uçak seferlerini akla getirdi. Peki İstanbul'da uçak seferleri iptal mi? Şiddetli lodosla uçuşlar iptal mi oldu? İşte İstanbul'da havayolları ile ulaşıma dair tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uçuşlar İptal Mi Oldu?

Uçuşlar İptal Mi Oldu?

Şiddetli lodos nedeniyle Türk Hava Yolları (THY)'nin İzmir, Ercan, Ankara, Vieana, Varşova, Minsk, Budapeşte, Antalya, New York uçakları İstanbul Havalimanı'na iniş yapamayarak pisti pas geçerken, bazı uçaklar ise havada tur atmaya başladı.

Lodos nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) uçuş operasyonlarında aksaklıklar yaşandığını açıkladı. Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yapan THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, 'İstanbul'da etkisini gösteren olumsuz hava koşulları (limit dışı rüzgar) nedeniyle uçuş operasyonlarımızda aksaklıklar yaşanmaktadır. Durumun bugün ve yarın aralıklarla devam etmesi beklenmektedir. Değerli misafirlerimizin bilgisine sunarız' dedi.

THY UÇUŞ DURUMUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AFAD'dan Uyarı

AFAD'dan Uyarı

AFAD'ın Twitter'daki hesabından yapılan açıklamada, 'İstanbul'da etkili olan ve hızı zaman zaman 100 kilometreyi geçen şiddetli rüzgar nedeniyle yaşanan kazalarda 4 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 19 vatandaşımız yaralanmıştır. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için vatandaşlarımızın zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamasını önemle rica ederiz' denildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın