Görüş Bildir
Haberler
Liste Her Geçen Gün Daha da Uzuyor! İşte Yakından Tanıdığınız ve Koronavirüse Yakalanan Ünlü İsimler

Liste Her Geçen Gün Daha da Uzuyor! İşte Yakından Tanıdığınız ve Koronavirüse Yakalanan Ünlü İsimler

Her gün yeni isimler açıklanıyor ve her geçen gün liste daha da çoğalıyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Rüştü Reçber

1. Rüştü Reçber

Amerika'dan dönüşte 14 gün kuralına uymayan Işıl Reçber, bu yüzden epeyce eleştirilmişti. Ardından da kötü haber geldi: 'Sizlerle gerçeği en şeffaf şekilde paylaşırken daha güzel haberler vermek isterdim fakat üzülerek eşim Rüştü'yü Covid-19 teşhisiyle hastaneye yatırmış bulunuyoruz. Her şey normal ilerlerken birden bire gelişen hızlı semptomlarla biz de olayın şokundayız. Kritik süreçler ve çok zor. Allah benim eşimle beraber tüm hastalara acil şifa ve kolaylık versin. Tek ricam, şu süreçte insanların biraz daha vicdanlı ve saygılı olabilmeleri. Ailecek yaptırdığımız testlerde benim, kızımın ve oğlumun negatif, sadece eşimin pozitif çıkmıştır. Bu sebeple bizler evde, kendisi hastanede ve görüş izni yok. Aslında en zor olanı da yanında olamamak ama Allah büyük. Önce ona sonra Türk hekimlerine emanet. İnşallah bu da geçecek. Tüm sevenlere, dostlara, sizlere yürekten sevgiler, dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Bu çok önemli.'

Bugün hastaneden taburcu olan Rüştü Reçber, tedaviye evden devam edecek.

2. Indira Varma

2. Indira Varma

Game of Thrones dizisinde Ellaria Sand karakterini canlandıran Indira Varma da Corona virüsüne yakalandığını açıklamıştı.

3. Dilan Çıtak ve Levent Dörter

3. Dilan Çıtak ve Levent Dörter

Önce Levent Dörter, ardından da İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak koronavirüse yakalandığını açıkladı...

4. Itziar Ituño

4. Itziar Ituño

La Casa De Papel dizisinde müfettiş Raquel karakterini canlandıran Itziar Ituno, koronavirüse yakalandığını Instagram hesabından açıklamıştı.

5. Turhan Kaya

5. Turhan Kaya

'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde canlandırdığı 'Ordinaryüs' karakteriyle tanınan 69 yaşındaki Turhan Kaya, yaklaşık 10 gün önce öksürük şikayetiyle Sultan Hamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurmuş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtalılamamıştı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Alexina Graham

6. Alexina Graham

Victoria's Secret modeli de kendisini karantina altına almasına rağmen koronavirüse yakalandığını açıklamıştı.

7. Fatih Terim

7. Fatih Terim

Ünlü teknik direktör de Twitter hesabından koronavirüse yakalandığını, hastanede tedaviye başladığını duyurmuştu. Ardından taburcu oldu, şu sıralar tedavisi evde devam ediyor.

8. Till Lindeman

8. Till Lindeman

Rammstein grubunun vokalistinin de koronavirüs yüzünden yoğun bakımda olduğu konuşuluyor.

9. Cansın Çekili

9. Cansın Çekili

Ünlü oyuncu Cansın Çekili, sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını duyurmuştu. Ardından da ilk açıklama geldi:  'O kadar çok mesaj alıyorum ki nasıl olduğum ile ilgili, hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Süreç devam ediyor ve ben iyi olmak için inanın çok çabalıyorum. Lütfen evden gerekmedikçe çıkmayın ve sosyal mesafeyi evde yaşadığınız kişilerle de koruyun. Gerçekten çok ama çok önemli. Sevgiler'

10. Olga Kurylenko

10. Olga Kurylenko

Sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını söylemişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Burak Akkul

11. Burak Akkul

Koronavirüse yakalanan ilk ünlülerden biri olan Burak Akkul'un süreci epey ağır atlattığını biliyoruz... Şu sıralar hala yoğun bakımda olan ünlü gezginden iyi haberler de gelmeye başladı!

12. Kevin Durant

12. Kevin Durant

Test sonucu pozitif çıkan Kevin Durant, “Herkes kendine dikkat etsin. Bu zor günler bitecek, dayanın” demişti.

13. Esra Balamir

13. Esra Balamir

Esra Balamir de şu sıralar evinde tedavi görüyor.

14. Andrew Jack

14. Andrew Jack

Star Wars filmiyle unutulmaz oyuncular arasına giren Andrew Jack, 76 yaşında koronavirüsten hayatını kaybetti...

15. Caner Bulut

15. Caner Bulut

İzmirli radyo programcısı da “Herkesin ağzında şu var; zaten bir gün öleceğiz. Emin olun böyle ölmek istemezsiniz. Evden hiç çıkmıyordum. 8 gün önce market alışverişi için dışarı çıktım. 15 dakikada döndüm. Ertesi gün gözüm kararmaya başladı. TV izlerken renkler karışıyordu. Su içiyordum, tat alamıyordum. Nefes darlığı başladı. Ateşim de çıkınca acil servisi aradım, ambulans gelip hastaneye götürdü. İki test yapıldı, ikisi de pozitif çıktı. Nefes alamadığım için solunum cihazına bağlandım. 5 gün hastanede kaldım. Ateşim normale döndü. Doktorlar evde karantinada kalabileceğimi söylediler, taburcu oldum.” diyerek yaşadıklarını anlattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Idris Elba

16. Idris Elba

Kötü haberi Twitter hesabından vermişti...

17. İlker Canıklıgil

17. İlker Canıklıgil

Ünlü yönetmen koronavirüs sürecini şöyle anlattı: 'Covid olmuşum. Buna sevinenler olacaktır tabii. Bir iki haftadır kas ağrılarıyla başladı. Geçen pazartesi ateş oldu. 38,5 gibi… Şunu anladım ki kimse ne yapması gerektiğini tam bilmiyor ve herkes bir şey söylüyor. Genel fikir şuydu, hastaneye gitmeyin. Belirtilerin en bilinenleri ateş, kas ağrıları, öksürük. Öksürük yok, hala da yok… 5 gün aslında evde takıldım. Bir hastaneye gittik, tomografi çektirdim. Orada zatürre çıktı. Zatürre koronavirüsün bir sonucu. Bu süreçte ne yapmam lazım diye düşünüyorsunuz. Gidip tedavi mi göreyim, yoksa bir şey yapmayıp bekleyeyim mi? Bunu bilemediğiniz için ortalık biraz toz duman. Bir kararsızlık yaşadık. Tedavi süreci anladığım kadarıyla yok. Bunun bilinen bir tedavisi yok. Anladığım kadarıyla son ana kadar test yapmamaya çalışıyorlar. Gördüklerimden tahminim önümüzdeki 15 günde bu iş hızlanacak. Sağlık sisteminin biraz sınırına gelmiş gibiyiz.'

18. Mark Blum

18. Mark Blum

Dünyaca ünlü oyuncu da koronavirüsten hayatını kaybetti...

19. Cansel Çördük

19. Cansel Çördük

Amerika'da koronavirüse yakalandığını ve sıkıntılı bir süreçten geçtiğini söylemişti ünlü gelin adayı.

20. Kristofer Hivju

20. Kristofer Hivju

Kendisinin koronavirüse yakalandığını ve karantinaya alındığını söylemişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Zülfü Livaneli

21. Zülfü Livaneli

'25 Şubat'ta eşim ve kızımla üç ayrı etkinlik için New York'a gittik. Bunlardan ikisi, Rumi Suite konserleri, Serenad kitabımın İngilizce baskısıyla ilgili düzenlenen bir toplantı, öteki de Columbia Üniversitesi'nde bir söyleşiydi. Kitap toplantısında yaklaşık yüz Amerikalı ve Türk vardı. Columbia'da da salon tamamen doluydu. Bu iki toplantıdan birinde koronavirüs kapmış olmalıyız' demiş ve koronavirüs tedavisi görüp, iyileştiğini söylemişti.

22. Tom Hanks ve eşi Rita Wilson

22. Tom Hanks ve eşi Rita Wilson

Ünlü Aktör Tom Hanks ve eşi Rita Wilson film çekimleri nedeniyle bulunduğu Avustralya'da koronavirüse yakalanmıştı. Bir süre orada tedavi gören çift iyileşerek taburcu oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
151
38
12
9
9
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Elif Bilge KEMER

Bunlar hangi ünlüler sadece birkaç tanesini tanıyorum ama tabi geçmiş olsun

Selin doğan

yarısını bile tanımıyorum ama geçmiş olsun