Görüş Bildir
Haberler
Kuveyt Büyükelçiliği Yetkilileri Dışişleri Bakanlığı'na Çağrıldı

Kuveyt Büyükelçiliği Yetkilileri Dışişleri Bakanlığı'na Çağrıldı

adem kara
12.09.2014 - 11:23

Kuveyt Büyükelçiliği yetkilileri, pilot Karakuş'un darbedilmesine ilişkin Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı

Dışişleri Bakanlığı, Kuveyt'in Ankara Büyükelçiliği yetkililerinin, Kurmay Yarbay Hakan Karakuş'un darbedilmesiyle ilgili olarak bakanlığa çağrıldığını duyurdu. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Kuveyt Büyükelçiliği Ataşesi Emad Almohaid ile pilot Karakuş arasında, 11 Eylül'de Ankara'da, trafikle ilgili tartışma sonrasında, Karakuş'un yaralandığı belirtilirken, Karakuş'un bakanlık tarafından aranarak kendisinden olayla ilgili bilgi alındığı ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

'Kuveyt'in Ankara Büyükelçisi Abdullah Abdulaziz El Duveyk Ankara dışında olduğundan Kuveyt Büyükelçiliği yetkilileri bakanlığımıza davet edilerek, kendilerinden izahat talep edilmiştir. Olay tüm yönleriyle emniyet ve adli makamlarımızca araştırılmakta olup sonucuna göre gerekli girişimlerde bulunulacak ve gelişmeler hakkında bilgi sunulacaktır.'

Bu arada saldırı Genelkurmay Başkanlığı tarafından da kınandı. Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinde yer alan açıklamada “10 Eylül 2014 tarihinde, Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu bir subayımıza yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, vatandaşlarımızın gösterdiği hassasiyete teşekkür ediyor, personelimize acil şifalar diliyoruz” denildi.

Milliyet

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/kuveyt-buy...
İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte yaşanan o anlar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0