Görüş Bildir
Haberler
Kulüp Yerini Korudu, Sex Education Yükselişte: Netflix Türkiye'de Geçen Hafta En Çok İzlenen Dizi ve Filmler

Kulüp Yerini Korudu, Sex Education Yükselişte: Netflix Türkiye'de Geçen Hafta En Çok İzlenen Dizi ve Filmler

claude cahun
03.10.2023 - 19:41

Netflix Türkiye'de ekranlara gelen dizi ve filmlerin en çok izlenenler listesinde yine dengeler değişti. Geçtiğimiz hafta ikinci sezonu yayınlanan Kulüp dizisi zirvedeki yerini korurken dördüncü sezonu yayınlanan Sex Education listede hatırı sayılır bir yer edinmeyi başardı. Filmlerde ise Hava Muhalefeti başı çekiyor.

Netflix Türkiye platformunda en çok izlenen dizi ve filmlere dair detayları merak ediyorsanız, sizi içeriğimize ışınlıyoruz;

Not: Dizilerde birden fazla defa listeye girenlerin IMDb puanı ve künye bilgileri tekrara düşmemek adına verilmedi. Sadece konudan bahsedildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce diziler!

10. Who is Erin Carter? (mini dizi)

10. Who is Erin Carter? (mini dizi)
  • IMDb: 6.5

Özet: Erin Carter'ın hayatı, Barcelona'da bulunan bir süpermarkette yaşanan silahlı soygunla birlikte altüst olur. Bu soygun, Carter'ın geçmişindeki sırları ortaya çıkarırken birbiri ardına gelen olaylar konuyu bambaşka bir boyuta taşır.

Oyuncular: Evin Ahmad, Sean Teale, Denise Gough

Yaratıcı: Jack Lothian

9. Ragnarok (3. sezon)

9. Ragnarok (3. sezon)
  • IMDb: 7.4

Özet: Ragnarok, 3. sezonuyla bu haftada Netflix Türkiye en çok izlenenler listesine girmeyi başardı. İskandinav mitolojisini yararttığı atmosferle yoğun bir şekilde yaşadığımız dizide, herkesin beklediği büyük savaş gerçekleşecek mi?

Oyuncular: David Stakston, Jonas Strand Gravli, Herman Tømmeraas

Yaratıcı: Emilie Lebech Kaae,  Adam Price

8. Terzi (2. sezon)

8. Terzi (2. sezon)
  • IMDb: 6.2

Özet: Terzi'nin ikinci sezonunda Peyami artık annesini bulma arayışında kayda değer bir ilerleme kaydeder. Bu ilerleme, gizemlerle dolu olan Cemre'yi Peyami'ye daha da yakınlaştıracaktır. 

OyuncularÇağatay Ulusoy, Salih Bademci, Şifanur Gül

Yaratıcı: Onur Güvenatam

7. Burning Body (mini dizi)

7. Burning Body (mini dizi)
  • IMDb: 6.7

Özet: Dur durak bilmeyen Burning Body mini dizisinde her şey, bir polis memuru arabanın içindeyken arabanın ateşe verilmesi olayıyla başlar. Barselona'da gerçekleşen bu olay büyük yankı uyandırırken Barselona emniyeti çevresinde yaşanan sırlar da yavaş yavaş açığa çıkar.

Oyuncular: Úrsula Corberó, Quim Gutiérrez, José Manuel Poga

Yaratıcı: Laura Sarmiento Pallarés

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Thursday's Widows (mini dizi)

6. Thursday's Widows (mini dizi)
  • IMDb: 6.5

Özet: Arkadaş grubu arasında artık gelenekselleşmiş bir hal alan perşembe günü buluşmaları bu kez herkes için dehşet verici olur. Üç kadın ve üç erkeğin birbirlerinden ayrı olan buluşması erkeklerin ölümüyle sonuçlanır. İşler sarpa sararken ortaya çıkan sırlar herkesi şaşırtır.  

Oyuncular: Sofía Sisniega, Irene Azuela, Omar Chaparro

Yönetmen: Humberto Hinojosa Ozcariz

5. One Piece (1. sezon)

5. One Piece (1. sezon)
  • IMDb: 8.5

Özet: Yayınlandığı günden bu yana listede ilk beşe giren One Piece'de, korsanların kralı olmak isteyen Monkey D. Luffy karakteri dizinin odağını oluşturuyor. Birinci sezonunda Luffy, sadık, güvenilir ve iyi olduğunu düşündüğü tayfalarını bulur ve binbir zorlukla etrafında toplar. 

Oyuncular: Iñaki Godoy, Emily Rudd, Mackenyu

Yaratıcı: Steven Maeda, Matt Owens

4. Sex Education (4. sezon)

4. Sex Education (4. sezon)
  • IMDb: 8.3

Özet: Diğer sezonları beğenilerek izlenen Sex Education'ın dördüncü sezonunda artık lise yıllarının sonu gelmiştir. Lise boyunca seks terapisi yapan Otis, artık kendi kliniğini kurmaya hazırlanır. Amerikan rüyasının peşine düşen Maeve de Otis'le yaşadığı uzak ilişkinin getirdiği sıkıntılarla boğuşur.

Oyuncular: Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa

Yaratıcı: Laurie Nunn

3. Dear Child (mini dizi)

3. Dear Child (mini dizi)
  • IMDb: 7.4

Özet: İzleyenleri gerilimle harmanlayan ve gizemli örgüsüyle ekranların başına hapseden Dear Child mini dizisi yine listede.Lena adlı bir kadın, Jonathan ve Hannah isimli çocuklarla beraber yüksek güvenlikli bir eve hapsedilmiştir. Lena bir şekilde evden kaçmayı başarır. Hikaye de bu noktadan sonra bambaşka bir boyuta doğru ilerler.

Oyuncular: Birge Schade, Christian Beermann, Kim Riedle

Yaratıcı: Isabel Kleefeld, Julian Pörksen

2. Kulüp (1. sezon)

2. Kulüp (1. sezon)
  • IMDb: 7.8

Özet: Zorlu bir geçmişi olan Matilda'nın 1955 yılında İstanbul'un gözde mekanlarından birinde çalışmaya başlaması, hikayenin de başlangıcını oluşturuyor. Matilda, varlığından henüz haber aldığı kızı Raşel'e kavuşur ancak kızını, Pera'nın sıkıntılı insanlarından korumalıdır. 

Oyuncular: Gökçe Bahadir, Asude Kalebek, Salih Bademci

Yaratıcı : Zeynep Günay Tan

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kulüp (2. sezon)

1. Kulüp (2. sezon)

Özet: Birinci sezonu oldukça sevilen Kulüp, ikinci sezonuyla yine listenin başında. Kulüp'ün İkinci sezonunda bu kez 1960'lı yıllara uzanıyoruz. İstanbul ve özellikle Pera'da değişen eğlence kültürü ve sosyal hayat, dizinin ana odağı haline geliyor. Kulüp'ü ayakta tutmaya çabalayan Matilda ve Çelebi'nin bu mücadelesi, Kulüp ve orada çalışan insanlar için nasıl sonuçlar doğuracak?

Şimdi de filmler!

10. Spy Kids Armageddon

10. Spy Kids Armageddon
  • IMDb: 4.3

Özet: İstemeden sebep oldukları bir felaketi düzeltmeye çabalayan çocukların hikayesinin anlatıldığı Spy Kids Armageddon filmi, Netflix Türkiye en çok izlenenler listesine girmeyi başardı. Bir oyun yapımcısının tüm internet ağını ele geçirmek için yarattığı virüs, dünyanın en iyi ajanlarının çocukları tarafından yayılır. Bu noktadan sonra çocuklar, durumu düzeltmek için ailelerine yardım etmelidir.

Oyuncular: Connor Esterson, Everly Carganilla, Zachary Levi

Yönetmen: Robert Rodriguez

9. Ehrengard: The Art of Seduction

9. Ehrengard: The Art of Seduction
  • IMDb: 5.8

Özet: Etkileyici bir drama olan Ehrengard filminde, Babenhausen Krallığı'nın düşesi, oğlu için bir eş bulma umuduyla aşk uzmanı olan Cazotte'tan yardım ister. İçine kapanık olan prens, aşk uzmanı tarafından aşkın ince yönlerini öğrenebilecek midir?

Oyuncular: Alice Bier Zanden, Emil Aron Dorph, Kit Eichler

Yönetmen: Bille August

8. Just My Luck

8. Just My Luck
  • IMDb: 5.4

Özet: Bir öpücük hayatınızı değiştirebilir mi? Just My Luck filminin konusu bu soruyu cevaplar nitelikte. Maskeli baloya katılan Ashley, tanımadığı bir adamı öper ve asla tahmin edemeyeceği bir noktaya doğru ilerler.

Oyuncular: Lindsay Lohan, Chris Pine, Samaire Armstrong

Yönetmen: Donald Petrie

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Teenage Mutant Ninja Turtles

7. Teenage Mutant Ninja Turtles
  • IMDb: 5.8

Özet: 90'lı yılların sevilen çizgi serisi biri olan Ninja Kaplumbağlar, bu kez bir sinema filmi olarak karşımıza çıkıyor. Shredder adlı düşmanla ve New York sokaklarındaki kötülerle mücadele eden Ninja Kaplumbağlar, Splinter Usta'nın rehberliğinde sürükleyici maceralara adım atıyorlar. 

Oyuncular:  Megan Fox, Will Arnett, William Fichtner

Yönetmen: Jonathan Liebesman

6. Gizemli Ada: Mençuna

6. Gizemli Ada: Mençuna
  • IMDb: 5.3

Özet: Doruk bir oyun tasarımcısıdır ve bu konuda iyi iş çıkarmaktadır. Bir gün, sosyal medyada oyunların bağımlılık yaptığına dair eleştiriler büyür. Doruk, bu eleştirilere şiddetle karşı gelerek, kendine çocuklardan oluşan on kişilik bir ekip kurar. Bu ekibin hedefi, oyunlar çocuklara hayatı öğretebilir düşüncesiyle yeni bir oyun tasarlamaktır. 

Oyuncular: Ömer Emre, Derin Gezgin, Masal Günay 

Yönetmen: Bora Onur

5. Çakallarla Dans 6

5. Çakallarla Dans 6
  • IMDb: 5.5

Özet: Çakallarla Dans serisi, altıncı filmiyle Netflix Türkiye'de en çok izlenenler listesinde. Film, bir düğün davetiyesi sonrası Yunanistan'a uzanan yolculuk ve orada geçen komik olayları konu ediyor. Çakalların, Türkiye'den Yunanistan'a uzanan yolculuğunda her zaman olduğu gibi başları beladan kurtulmuyor.

Oyuncular: Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar

Yönetmen: Murat Şeker

4. Teenage Mutant Ninja Turtles 2

4. Teenage Mutant Ninja Turtles 2
  • IMDb: 5.9

Özet: Birinci filmin devamı niteliğinde olan Teenage Mutant Ninja Turtles 2 filminde, baş düşman Shredder Ninja Kaplumbağalar'ın nasıl evrildiğini öğrenir. Shredder, bu evrimin sebebi olan Profesör Perry'i kaçırarak kaplumbağalarımızın başına büyük bela olur.

Oyuncular: Megan Fox, Will Arnett, Tyler Perry

Yönetmen: Dave Green

3. Love at First Sight

3. Love at First Sight
  • IMDb: 6.9

Özet: Aşkın olasılığı ve bu olasılığın yarattığı güç. Love at First Sight filmi, tam olarak bu konu üzerinden ilerliyor. ABD'den Londra'ya gerçekleşen uçuş sırasında tanışan Oliver ve Hadley, iniş sırasında birbirlerini kaybederler. Büyük bir şehirde birbirlerini bulma olasılığı nedir ve bu olasılık nasıl gerçekleşir?

Oyuncular: Haley Lu Richardson, Ben Hardy, Rob Delaney

Yönetmen: Vanessa Caswillc

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. In Time

2. In Time
  • IMDb: 6.7

Özet: Distopik bir dünyada 25 yaşına geldiğinde kalan ömrünü artık bu görünüşünde yaşayacaksın. Ancak bir sorun var; tüm ekonomi zamana bağlı ve hayatta kalmak için çalışmak zorundasın. 

Oyuncular: Justin Timberlake, Amanda Seyfried, Cillian Murphy

Yönetmen: Andrew Niccol

1. Hava Muhalefeti

1. Hava Muhalefeti
  • IMDb: 5.7

Özet: Netflix Türkiye en çok izlenenler listesinin birinci sırasına Hava Muhalefeti filmi yerleşiyor. Milletvekili adayı olan Cemil, sevgilisiyle beraber bir uçağa binerler. Herkesten gizli bir kaçamak planlayan ikili, uçakta tahmin edemeyecekleri durumlar silsilesiyle başbaşa kalırlar.

Oyuncular: Ali Sunal, Doga Rutkay, Ege Kökenli

Yönetmen: Murat Kepez

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hakan balta

imdb 5 ler yine havada uçuşuyor.

mamamia

kulüp Raşel'i görünce deli oluyorum 😬

Gizem Yenikler

Unutulmuş sevgi çok güzel yeni çıkan filmlerden netflix tavsiye ederim. Çok beğendim. Reptile de güzeldi.