Görüş Bildir
Haberler
Küçük Yaşta Vine Fenomeni Olan Breanna Youn 200 bin Takipçiye Ulaştı

Küçük Yaşta Vine Fenomeni Olan Breanna Youn 200 bin Takipçiye Ulaştı

Sosyal Medya NL
11.05.2014 - 16:02 Son Güncelleme: 12.05.2014 - 13:09

Küçük Yaşta Vine Fenomeni Olan Breanna Youn 200 bin Takipçiye Ulaştı

Geçtiğimiz günlerde web versiyonunu yenileyen Vine, kullanıcılar arasındaki etkileşimi arttırarak daha sosyal bir uygulama olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu alandaki en yakın rakibi Instagram ile arasındaki eksiklikleri her geçen gün kapatıyor. Son olarak web sitesini Youtube tarzı arayüz ile geliştiren Vine yeni insanlar ve videoları keşfetmeyi kolaşlaştırdı.

Sosyal medyada Instagram’a göre gençler arasında daha aktif kullanılan Vine’da her gün fenomen haline gelen yeni bir kişi karşımıza çıkıyor. Bunlardan biriside çok küçük yaşta dünya çapında üne kavuşan uzak doğulu Breanna Youn. Filipinler’de doğan ve Güney Kore’de yaşayan Breanna, annesinin yardımıyla çektiği bir birinde güzel vine videoları görenlerin beğenisini kazanıyor. Şimdiye kadar 100′den fazla video çeken paylaşan Breanna, 200 bin takipçisi içinde geçtiğimiz günlerde özel bir video hazırladı.

https://vine.co/v/MrPEIhVqibu

Çoğunlukla #knockknock hashtagi ile paylaşımlarda bulunan Breanna, uzak doğulu olmasına rağmen tüm videolarını ingilizce çekerek tüm dünyanın beğenisi kazanıyor.

Daha küçük yaşta fenomen olmayı başaran Breanna’nın en yeni videolarını Vine adresinden izleyebilir ve diğer resmi hesaplarından takip edebilirsiniz.

Kaynak: http://www.sosyalmedya.nl/vine/breann...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın