Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş Turu Londra'ya Bıraktı

Beşiktaş Turu Londra'ya Bıraktı

Fatih UZUN
19.08.2014 - 20:35 Son Güncelleme: 19.08.2014 - 23:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş Turu Londra'ya Bıraktı

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçında Arsenal'i ağırlayan Beşiktaş rakibi karşısında inanılmaz pozisyonlar kaçırdı ve sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.

Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Beşiktaş , Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Arsenal’i ağırladı. Karşılaşmadan önce Süleyman Seba için saygı duruşunda bulunuldu. Atiba’nın yokluğunda siyah-beyazlılarda İsmail Köybaşı sağ bek pozisyonunda oynadı.

Karşılaşmaya Beşiktaş başlarken, Demba Ba ’nın santra noktasından kaleye gönderdiği top, daha 5 saniye dolmadan filelerle buluşacaktı ki, Arsenal ’in file bekçisi topu son anda çıkardı.

İlk 10 dakikada rakibi üstünde müthiş bir baskı kuran siyah-beyazlılar, bol paslı ve tempolu oyun ile Londralıların başını döndürdü. Ancak deneyimli takım çok geçmeden maça dengeyi getirdi. Alexis Sanchez ile sağ kanatta çok etkili olan Premier Lig ekibinde Ramsey ve Giroud girdiği pozisyonları değerlendiremedi.

Dokuzuncu dakikada Ba, Oğuzhan’ın nefis pasına gelişine vurdu ancak top kaleci Szczesny’de kaldı. Senegalli golcü ilk yarının son dakikalarında da rakip savunmanın hatasını iyi değerlendirerek önünü açtı ancak uzaktan vuruşu direğin dibinden auta gitti. Arsenal son dakikada Olivier Giroud ile net fırsattan yararlanamadı.

İlk yarı golsüz beraberlikle sonuçlandı.

İkinci yarıda beş dakika dolmamışken Mikel Arteta sakatlanarak yerini Mathieu Flamini’ye bıraktı.

Bu devreye de hızlı başlayan Beşiktaş, 48. dakikada Olcay’ın sağ ayağıyla vurduğu topun direği sıyırmasıyla golden oldu.

İkinci yarı daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçerken iki takım da üçüncü bölgede fazla pozisyon üretemedi.

Dakikalar 80’i gösterirken Aaron Ramsey, Oğuzhan Özyakup’u arkadan çekip düşürünce ikinci sarı kartını gördü ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Mücadele başladığı gibi 0-0 sonuçlandı.

Play-off turu rövanş maçı 27 Ağustos Çarşamba günü Emirates Stadı’nda oynanacak.

Spor365

Kaynak: http://www.spor365.com/Kartal-ahlar-v...
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda

UEFA'dan Skandal Hata!

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda oynanacak Beşiktaş-Arsenal maçı öncesinde UEFA resmi sitesi ilginç bir hataya imza attı.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma için UEFA'nın düzenlediği maç sayfasında stadyum bilgisinin verildiği bölümde stat isminin Atatürk Olimpiyat Stadı olarak verilmesine rağmen fotoğraf olarak Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nın görselinin kullanılması dikkat çekti.

Milliyet

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/uefa-dan-s...

İşte UEFA'nın o hatası

İşte UEFA'nın o hatası
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0