Görüş Bildir
Haberler
Kredi Çekseler Kefil Oluruz: Ülkemizde ve Dünyada Herkes Tarafından Sevilen 10 Şarkıcı

etiket Kredi Çekseler Kefil Oluruz: Ülkemizde ve Dünyada Herkes Tarafından Sevilen 10 Şarkıcı

Dale Cooper
08.10.2020 - 17:00

Müzik yapısı itibarıyla birçok insanda fikir ve beğeni ayrılığı yaratıyor. Elbette, bu durum sanatçılar için de aynı özelliği taşıyor. Ancak bazı isimler var ki onları herkes tarafından seviliyor ve itibar görüyor.

Ülkemizde ve dünyada herkes tarafından sevilen şarkıcıları sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Lady Gaga

1. Lady Gaga

Lady Gaga başlarda tarzı ve müziğiyle herkese hitap etmese de yıllar içerisinde gerek yeteneği gerek duruşuyla herkes tarafından sevilip itibar gören isimlerden biri haline geldi. Bilhassa politik konulardaki fikirleriyle birçok insanın beğenisini toplamaya devam ediyor.

2. Tarkan

2. Tarkan

Megastarımız Tarkan belki de bu ülkenin tüm kesimlerini sevgi konusunda bir araya getirebilen en nadir isim. Geçmişen bugüne her daim sevilip sayılmaya devam eden usta sanatçı yıllar içerisinde popülerliğini kaybetmeyen tek isim olabilir.

3. Beyoncé

3. Beyoncé

Tüm dünyanın ortak sevgi beslediği bir başka isim ise Beyoncé!

Yaptığı her iş, adının geçtiği her proje yalnızca fan kitlesi için değil, her ülkeden birçok insan için o işe sempati besleme sebebi oluyor.

4. Barış Manço

4. Barış Manço

Ülkemiz, 1999 yılında kaybettiğimiz usta sanatçı Barış Manço'nun geride bıraktığı mirası bugün hâlâ sevgiyle kucaklayıp korumaya devam ediyor.

5. Selda Bağcan

5. Selda Bağcan

Yalnızca ülkemizde değil artık dünyada tanınır isimler arasında yerini almış Selda Bağcan müzikseverlerin gözbebeği isimlerinden biri. Türk halk müziğini dünyaya duyurmuş usta sanatçı sokaktaki halktan Hollywood yıldızlarına kadar büyük bir hayran kitlesine sahip.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. David Bowie

6. David Bowie

2016 yılında hayatını kaybeden David Bowie, müzik tarihindeki en çok ilham olan isimlerden biri olmasının yanı sıra farklı türlere tutkun olan müzikseverleri ortak bir noktada buluşturan isimlerin de başında geliyor.

7. Dilber Ay

7. Dilber Ay

Başka bir halk müziği sanatçısı olan 2019 yılında kaybettiğimiz Dilber Ay, sesi kadar dobra tavırları ve duruşuyla da her kesimden insanın kalbini kazanmayı başarmıştı.

8. Freddie Mercury

8. Freddie Mercury

Efsanevi müzik grubu Queen solisti Freddie Mercury, hem hayatı hem de müzik yolculuğuyla milyonların sevgilisi haline geldi.

9. Billie Eilish

9. Billie Eilish

Son yılların en gözde isimlerden Billie Eilish, yaptığı müzik ve samimi tarzıyla her yaştan dinleyici kitlesine sahip isimlerin başında geliyor.

10. Adele

10. Adele

Son dönemde verdiği kilolar ve değişen tarzıyla gündeme gelen Adele, bugüne dek müzik kariyeri ve berrak sesiyle ön plana çıkarak bilhassa aşk acısı çekenler tarafından büyük beğeniyle dinlenmiş isimlerden biri. Yalnızca müzikseverler değil film tutkunları da Adele'in şarkılarıyla özdeşleşmiş sahnelerle Adele'in izlerini zihinlerinde taşıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
72
15
12
10
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ercan

Mezardan babam çıksa gelse ona bile kefil olmam..kimseye olmam,bence sende bu kadar kolay kefil olma..bunu acı tecrübeler söylüyor sana boşa konuşmuyorum.

Melis Yanar

billie mi? cidden onu yazarken nasıl bir şey düşünüyordunuz...

the-wizard

dünyanın bundan bir haberi var mı?