Görüş Bildir
Haberler
KPSS Ön Lisans Sınav Sonuçları İçin Geri Sayım Başladı! Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanacak?

KPSS Ön Lisans Sınav Sonuçları İçin Geri Sayım Başladı! Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanacak?

Sunay Korkmaz
08.11.2020 - 17:57

25 Ekim 2020 tarihinde Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen KPSS Ön Lisans sınav sonuçları için geri sayım devam ediyor. Sınav sonuçlarının ÖSYM'nin sınav takviminde hangi tarihte ilan edileceği belli oldu. Peki, 2020 KPSS Ön Lisans sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte o tarih...

İçeriğin Devamı Aşağıda

ÖSYM’nin 25 Ekim 2020 tarihinde düzenlediği, iki yıllık üniversite mezunu adaylarının kamu kurumlarında görev alabilmek için katıldığı KPSS Ön Lisans sınavının sonuçları 26 Kasım’da erişime açılacak.

Adaylar sınav sonuçlarını nasıl öğrenebilecek?

Adaylar sınav sonuçlarını nasıl öğrenebilecek?

Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numarası ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden veya mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir.

Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir. Sonuç bilgilerinde adayların testlere verdikleri doğru ve yanlış cevap sayıları ve KPSS puanları yer alacaktır.

İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir. ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi’nde kayıtlı kimlik bilgilerinde değişiklik olan adayların, daha önce almış oldukları sınav/yerleştirme sonuçları, değişen kimlik bilgilerine göre yeniden düzenlenmez.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Salvia Jp

Ya ben de girdim sınava ama bu sınav sonucunda yüksek puan alırsak tam olarak neler yapabiliyoruz hiçbir fikrim yok