Görüş Bildir
Haberler
KKTC Parlamentosunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Tepki!

etiket KKTC Parlamentosunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Tepki!

Ulaş
06.10.2022 - 13:18

Cumhuriyetçi Türk Partisi Milletvekili Doğuş Derya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti parlamentosunda yaptığı konuşma ile gündem oldu. 

Derya konuşmasında müzisyen Onur Şener'in öldürülmesinden Yunanistan ile Türkiye arasındaki gerilimin tırmandırılmaya çalışılmasına kadar pek çok konuya değindi. Detaylara beraber bakalım. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Derya konuşmasında Türkiye'deki şiddet olaylarının ve çocuk istismarının artışına değindi.

Derya konuşmasında Türkiye'deki şiddet olaylarının ve çocuk istismarının artışına değindi.

Konuşmasının devamında Türkiye'deki seçimlere de değinen Derya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın savaş tehdidini seçim öncesinde artırdığını belirterek 'Birileri milliyetçilik yarışına girdi diye bu ülkenin evlatlarının geleceği ortadan kalkıyor' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve biat kültürünü eleştirdi.

Derya, Erdoğan'a karşı sözlerini şöyle sürdürdü: 'Bu ülkenin ayrı bir devlet olduğunu, bu ülkenin parlamentosu olduğunu önce kendileri bilsinler' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
216
86
47
28
14
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yengegeldikmi

Bize söyletmiyorlar, bari siz söyleyin...

Ayşe Haseki

Hayvan tecavüzünde Avrupa birincisiyiz. Kadın ve çocuk tecavüzünde dünya sıralaması ilk onunda, kadına şiddet aynı şekilde. Çocuk porno sitesi ziyaretinde üç... Devamını Gör

Ahmet Pasagil

oranın ayrı bir parlamentosu var ama sen kalkıp parlamentonda c.başkanı erdoğanı eleştiriyorsun. madem ayrı bir ülken var türkiyeden sanane. kamerun parlamen... Devamını Gör