Görüş Bildir
Haberler
Kişiliğine Göre Sen İnsanlarda Hangi Manzaranın Etkisini Bırakıyorsun?

Kişiliğine Göre Sen İnsanlarda Hangi Manzaranın Etkisini Bırakıyorsun?

Yaşanmışlıklar, seni sen yapan şeyleri oluşturur. Her manzarayı güzelleştiren, ona bir estetik katan da, etrafındaki şeylerin nasıl konumlandığı ve nasıl bir ahenk yakaladığıdır. Her bir manzara, insanda farklı duyguların gün yüzüne çıkmasını sağlar. Tıpkı bir insanın diğerine yaptığı gibi, manzaralar da hayranlık, sevin, hüzün gibi duygular uyandırır insanlarda. 

Peki sen, hangi manzaranın etkisini üzerinde taşıyorsun?

Hazırsan, başlayabilirsin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Şimdi de yaş aralığını öğrenelim.

3. Olaylara genellikle iyimser mi bakarsın karamsar mı?

4. En sevdiğin hobi nedir?

5. Zamanının çoğunu kiminle geçirmeyi tercih edersin?

5. Zamanının çoğunu kiminle geçirmeyi tercih edersin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Düşüncelerini karşı tarafa aktarırken, bir süzgeçten geçirir misin yoksa direkt ağzına geleni mi söylersin?

7. Burcunu da öğrenebilir miyiz?

8. Geldik son sorumuza. İnsanlar senin en çok hangi özelliğine iltifat ediyor?

Uçsuz Bucaksız Bir Okyanus

Uçsuz Bucaksız Bir Okyanus

Sen ucu bucağı belli olmayan bir okyanusu, kayaların üzerinden izlemek gibisin. Oldukça güçlü ve azimli oluşunla ön plana çıkıyorsun. Her konuda hiç durmadan, elinden gelenin fazlasını yaparsın. Nasıl ki bir okyanus gündüz izlendiğinde farklı; gece izlendiğinde farklı duygularımızı canlandırıyorsa, sen de öylesin. Bir gecen, bir gündüzün var. Canından çok sevdiğin dostlarının, sevgilinin yanında tam bir gündüz okyanususun. Heyecanlı, atik, konuşkan ve anlayışlı. Fakat gece okyanusu tarafın; sinirli ve ben bilirimci bir yapıda oluyor. Öyle anlarda gözün kimseyi görmüyor. Yalnız kalma ihtiyacı duyuyorsun. Dalgalı bir okyanusa atlarsan, boğulursun. Böyle anlarında yalnız kalıp içine döndüğünde, zor dönemlerini daha kolay atlatıyorsun.

Yıldızlı Gökyüzünü İzlemek Gibisin

Yıldızlı Gökyüzünü İzlemek Gibisin

Dışarıdan bakıldığında biraz burnu havada görünen bir yapın var. Kendi güzelliğinin oldukça farkındasın, tıpkı hiçbir şeyden çekincesi olmadan parlayan bir yıldız gibi. Bu özelliğini sen de seviyorsun. Çünkü sen bir buz kadar soğuk göründükçe, yanına öyle herkes yanaşamıyor. Yalnızca sevdiklerin ve seninle tanışacak kadar cesareti olan insanlar yanına gelebiliyor. Senin de isteğin zaten tam olarak bu. Yıldızlara uzanmaya çalışacak kadar cesur insanlar. Çevrende böyle insanlar oldukça, imkansız kelimesinin senin hayatında bir anlamı olmuyor. Fakat tüm bunlara rağmen oldukça romantik bir ruha sahipsin. Mum ışığında oturup uzun uzun edilecek bir sohbet, senin tüm kötü olayları arkanda bırakıp anın tadına varmana yardımcı olabilir. Bu romantik tarafın, kalbindeki burukluklardan kaynaklı. Yıldızlara baktığımızda da ne kadar mutlu olursak olalım, içten gelen tatlı bir hüzünle bakarız onlara. Çünkü gece, karanlıktır, bilinçaltıdır. İçinde gizlediğinin, kendini fark ettirmesidir.

Bie Tekneden İstanbul'u İzlemek Gibisin

Bie Tekneden İstanbul'u İzlemek Gibisin

Bir tekneden İstanbulu izlemek gibisin... Biraz hüzünlü ama oldukça sevecen bakışlara sahipsin. İnsanlara hiç kötü niyetle yaklaşmazsın. Bu yüzden de oldukça geniş bir arkadaş çevresine sahipsin. Her telden, farklı farklı arkadaşlıkların var. Yanında olduğun insanının, senin yanındayken hayatının en mutlu en huzurlu anlarını geçirmesini istersin. Çünkü o üzülürse, sen ondan daha da çok üzülürsün. Bu yüzden onlara birçok seçenek sunarsın. Sen her plana tamamsındır, karşı taraf ne isterse ona göre şekil alırsın. Bilgi hazinen oldukça geniştir. Her konuda araştırmayı, kulaktan dolma da olsa bir şeyler duyup başkalarına anlatmaktan bayağı bir keyif alırsın. Bu konuda kendine çok güvendiğinden, insanlarla kolaylıkla iletişim kurabilirsin. İstanbul; karmaşık, ihtişamlı ve bilgesin.

En Yüksekten Şehrin Işıklarını Seyretmek Gibisin

En Yüksekten Şehrin Işıklarını Seyretmek Gibisin

Kendine bakmayı seven, özenli bir yapın var. O gün nasıl göründüğün, ne giydiğin, hangi parfümü sıktığının gününün nasıl geçeceğini çok fazla etkiliyor. Kendi ayakların üzerinde durmaktan gurur duyuyorsun. Çünkü buralara kadar kolaylıkla gelmedin sen. Bu ışıltılı şehrin, en karanlık ara sokaklarını yürüye yürüye geldin. Bu zorlukları özverinle ve kararlı duruşunla yendin ve şimdi herkes sana özeniyor. Işıltılı bir şehir, birçok masalı barındırır içerisinde. Sen de öylesin. Yıllar boyu birçok insan girip çıkmış hayatına; hepsiyle apayrı hikayelerin, birbirinden farklı ana karakteri olmuşsun. Bıkmak, usanmak bilmeden hep yeni maceralara koşmuşsun. İnsanların sana bir diğer hayranlığı da bu yüzden; ne olursa olsun, her gece parıldaman. Tecrübelerinle çevreni de aydınlatman oluyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
84
37
8
7
4
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Bie Tekneden İstanbul'u İzlemek Gibisin mümkünse gözleri kapalı dinlesinler beni 😅😅

DK

Yıldızlı gökyüzünü izlemek gibiymişim 💫

Fatih Alper

selamya

Nurcan Güneri

En Yüksekten Şehrin Işıklarını Seyretmek Gibisin