Görüş Bildir
Haberler
Sana Şans Getirecek Dövmeyi Söylüyoruz!

Sana Şans Getirecek Dövmeyi Söylüyoruz!

Sembollerin dünyasında, her sembolün temsil ettiği bazı kavramlar, o kavramların da kendine has anlamları vardır. Bazı semboller üzerimizde taşıdıkça, onun enerji alanına girdikçe bizi iyi veya kötü etkileyebilirler. 

Sen hayatına hangi konuda şansı çekmelisin ve buna hangi dövme vesile olabilir? 

Hazırsan, teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Şanslı olunur mu, şanslı doğulur mu sence?

4. Senin için mutluluk 'an'da mıdır, hayatına geneline mi yayılmıştır?

5. Senin için önemli olan nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İnsanlar seni bir renk olarak görselerdi, hangisi gibi görünürdün?

7. Ruhunu dinlendirmek istediğinde ne yaparsın?

8. Sence en mutlu anlarını geçmişte mi yaşadın, gelecekte mi yaşayacaksın?

Sana Şans Getirecek Olan Dövme: Spiral

Sana Şans Getirecek Olan Dövme: Spiral

Dönüşümün ve büyümenin en eski gösterimlerinden biridir. İçimize dönmeyi; kendimizi iyice tanıyıp her halimizle sevmeyi anlatır. Bu döngü hayatı temsil ediyor aslıda, döngünün her bir adımını aştıkça büyüyor ve gelişiyorsun. Bu döngü sonsuz, öğrendiğin her bilgi ruhunda yer ediniyor ve seninle sonsuzluğa açılıyor. Hayat, acılarımızı ve kırgınlıklarımızı da mutluluğumuz gibi sahiplenmeyi öğrenmeden, bizleri şifalandırmaz. Senin de tam olarak bunu fark etmeye ihtiyacın var. Yaşadığın olaylara iyi kötü ayrımı yapmadan; sadece doğunun bir parçası olarak bakmayı öğrenmelisin. Elbet sana bir şeyler katıyor her olay, sen bunu geç fark etsen de. Bu dövmeyi yaptırmak, sana tüm bu döngüyü her an hatırlatacağından, şansı da hayatına getirmiş olacak.

Sana Şans Getirecek Olan Dövme: Lotus

Sana Şans Getirecek Olan Dövme: Lotus

Tüm karanlığın ardından doğan bir güneş gibidir lotus çiçeği. Kötünün içinde hala güzel kalabilendir. Ruhsal uyanışı ve saflığı, temizliği temsil eder. Senin de buna ihtiyacın var. Şansın yüzü sana gülecek fakat çevrendekilerin seni etkilemesine izin vermezsen. İç dengeni kendin bulmalısın. Herkes her şeyi söyleyebilir, fakat bunlar ne kadar doğru; ne kadarı gerçek seni yansıtıyor; onlar seni gerçekten ne kadar tanıyorlar ki! Kalbin bu laf kalabalıkları arasında, yıllarca çok kırılmış. Birçok mücadeleyi atlatmış. Bu dövmeyi yaptırmak, sana kendini hatırlatıcak. Hala berrak kalmış o güzel ruhunu. Sonrasında şans, gittiğin her yerde olacak.

Sana Şans Getirecek Olan Dövme: Koi Balığı

Sana Şans Getirecek Olan Dövme: Koi Balığı

Koi balıkları, akıntıya karşı yüzebilirler. Azim ve kararlılıkla derin dalgaları aşabilirler. Senin de kendinde keşfetmen gereken şey bu yönün. Bu yönünü keşfettiğinde hayatının her alanında şans seninle olacak. İçten içe azimli bir yapın var. Yaptığın işe bütün emeğinle asılmayı seviyorsun ama bunu dışarıya tam olarak belli edemiyorsun. Biraz içine kapanmış bir yapın var. Kendi maharetlerini çevreye göstermede nedense çekiniyorsun. Koi balığı dövmesi, yaptıran kişiye bolluk, bereket ve azim gücü verir. İçindeki gizli 'sen'i tüm dünyaya göstermeni de kolaylaştırıp, şansın kapılarını sana açacak. Bana güven :)

Sana Şans Getirecek Olan Dövme: Yılan

Sana Şans Getirecek Olan Dövme: Yılan

Yılan dövmesi; sosuzluğu, yaşamın ebedi yenilenmesini ve şifayı temsil eder. Senin içinde, şifacı olan bir yönün gizleniyor. Zaten eğer daha önce dikkatini çektiyse, tıp ile alakalı şeylerde yılan sembolü çokça kullanılır. Şifa ve yenilenme anlamını kullanırlar yılanın. Yılan dövmesi iç benliğinle, ruhunun sonsuzluğuyla bağlantı kurmanı sağlayacak. Seni en içeriden şifalandıracak. Aşk hayatının da şifalanmaya ihtiyacı var anladığımız kadarıyla. Yılan dövmesinin uzun ve sağlıklı ilişkilere bir kapı araladığı da söylenir. Deneyip görmesi sana kalmış :)

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
7
5
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın