Görüş Bildir
Haberler
Evet / Hayır Testine Göre Senin Kalbinin Şifresi Ne?

Evet / Hayır Testine Göre Senin Kalbinin Şifresi Ne?

Kalbini emanet edebilmen için, o kişinin şifreyi hatasız girmesi şart. Peki senin kalbini açacak olan şifre ne? 

Hazırsan, başla bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Senin için partnerine olan aşkın, partnerine güvenmenden daha mı önemlidir?

2. Çok fazla ayrılık yaşamış olsaydın, aşka olan inancını kaybeder miydin?

3. Karşı tarafa sinirlendiğinde, pasif agresif davranışlar sergiler misin?

4. Güncel ilişkinde veya bir önceki ilişkinde kıskançlık yüzünden tartışma çıkarttığın oldu mu?

5. Genellikle konuşan taraf sen mi olursun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kalabalık bir arkadaş çevresine mi sahipsin?

7. 'Temas bağımlısısın' diyebilir miyiz?

8. Dikkatin çabuk dağılır ve bir şeylerden kolayca sıkılır mısın?

9. Partnerine sık sık sürpriz yapar mısın ya da yapar mıydın?

10. Geldik son sorumuza. İlişkilerinde her seferinde sorunlar çıkmasına rağmen sık sık ayrıl-barış bir dinamikle, ilişkiyi kurtarmaya çalıştığın oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin Kalbinin Şifresi: 123

Senin Kalbinin Şifresi: 123

Senin kalbinin şifresini bulmak oldukça kolay. Hemen iki tatlılığa, seni inandırmak için söylenen sözlere, 'tamam, özür dilerim, bir daha olmayacak'lara hemen kanıveriyorsun! Çoğu ilişkin hüzünle son bulsa da, yılmıyor, bu sefer başka hissediyorum diyorsun. İlişkinin anlayışlı olan tarafı sensin. Hassas olan tarafı da. Senin kalbini incitmekten bıkmasalar da, elinden geldiğince kimsenin kalbini kırmamaya çalışmışsın. Partner seçiminde 'mutlaka olmalı' dediğin pek bir şey yok. Herkesin aklına gelebilecek temel şeyler beklentin. Yanıma yakışsın, güvenilir olsun, karşılıklı sevip sevileyim gibi... İlişkilerinde taktik yapmakla uğraşmıyorsun. Se neysen, o'sun. Seni seven böyle sevmeli :)

Senin Kalbinin Şifresi: GÜVEN!

Senin Kalbinin Şifresi: GÜVEN!

Güven, bir ilişkinin temelinin oturmasında o kadar önemlidir ki! Sizi ipe de götürebilir, ipten alabilir de. Sen de bunun oldukça farkındasın. İlişkilerini bir gözden geçirmeni istiyoruz; ilişkilerinde bir tartışmayı sen çıkartıyorsan eğer, mutlaka temelinde 'güven' ile ilgili bir problem oluşmuş oluyor. Yoksa öyle her şeye kolaylıkla parlayan veya tepki gösteren biri değilsin. Biraz sert bir duruşun olabilir, buna rağmen seni sinirlendirecek noktayı bulmak oldukça güç. Birine güvenip onu hayatına aldığın anda, karşı tarafa cenneti vaadediyorsun. Fakat güveninin en ufak sarsılması demek, cehennem ateşlerinin harlanması demek; partnerin bunu asla unutmamalı. Senin kalbinin anahtarı güven olduğundan, sadece aşk ilişkinde değil, yeni bir ortama girdiğinde de taraflara güvendikçe, yavaş yavaş kendini açarsın. Ağzından bir cümle duymak bile bir lütuf yeni tanıştığın insanlar için :)

Senin Kalbinin Şifresi: TUTKU!

Senin Kalbinin Şifresi: TUTKU!

Senin bir ilişkide durabilmen için, ona kalbindeki sonsuz aşk enerjini aktarabilmen için; 'tutku'nun hep zirvelerde yaşanması gerekiyor. Ten uyumu, ilişkinin sürebilmesi için senin için oldukça önemli. Ona dokunduğunda, ateşinin yükseleceğini bilmelisin. Heyecanlı biri olmalı karşındaki, bilgileri ve farklı hobileriyle senin ufkunu açmalı. Sporla yorulmalı, sanatla dinlenmelisiniz. Artık hızını ve dinamikliğini kaybetmiş bir ilişkiyi sürdürmek hiç içinden gelmez. Sana ilkbahar vaad edilmeli, her gün yeniden; birlikte doğmalısınız.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
96
32
14
8
7
6
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın