Görüş Bildir
Haberler
Hoşlandığın Kişiyi Anlat İlişkinizin Ne Kadar Süreceğini Söyleyelim!

Hoşlandığın Kişiyi Anlat İlişkinizin Ne Kadar Süreceğini Söyleyelim!

Partnerin hakkında birkaç soru yanıtlamanı isteyeceğiz. Onu biraz tanıdıktan ve ilişkinizin dinamiği hakkında kafamızda bir fikir oluşturduktan sonra da bu ilişkinin ne kadar sürebileceğini söyleyeceğiz. 

Hazırsan, başla bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle karşı tarafın cinsiyetini seçer misin?

2. Şimdi de partnerinin yaş aralığını öğrenelim.

3. Seni bu ilişkide en çok zorlayan şey ne?

3. Seni bu ilişkide en çok zorlayan şey ne?

4. Partnerin tarafından yeterince takdir edildiğini hissediyor musun?

5. Peki, partnerinle ten uyumunuz olduğunu düşünüyor musun?

5. Peki, partnerinle ten uyumunuz olduğunu düşünüyor musun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Onda en sevdiğin şeyi sorsak?

6. Onda en sevdiğin şeyi sorsak?

7. Güneşin doğuşunu mu izlemeyi tercih edersin, batışını mı?

8. Birbirinize karşı ne kadar anlayışlısınız?

9. Damak tadınız ne kadar benzer? (1= hiç, 5= çok)

10. Geldik son sorumuza. Giyim tarzlarınız uyumlu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

4- 6 Ay!

4- 6 Ay!

Sizin ilişkiniz, yüksek nabızlarla; anlık heyecanlarla başlamış bir ilişki. Birbirinizi denediğiniz, ölçüp biçtiğiniz bir dönemdesiniz. Zıtlıklarınızın olduğunun farkındasın fakat bunu kendine çok itiraf edemiyorsun. Cicim aylarında olur böyle şeyler normaldir. Ama karnımızda uçuşan kelebekleri, aşka yormamalıyız. Bunlar vücudumuzun sinyalleri. Bir şeylerin yolunda gitmeyeceğini gösteren karın kıpırdanmaları ve çarpıntılar. Bu ilişkide eğer ki iki taraf da sabrını korur ve daha anlayışla yaklaşırsa birbirine belki çok daha uzun yol alabilirler. Ama şimdilik sizin ilişkiniz için öngörümüz maalesef 4- 6 ay arası.

2- 3 Yıl!

2- 3 Yıl!

Sizin şimdilik pırlanta gibi giden bir ilişkiniz var. Fakat bu ilişkinin sonundaki pırlanta yüzüğü bizler göremedik :( Sizin ilişkinizin temeli birbirinize alışmanız. Fakat zaman geçtikçe aynı evi paylaşamayacak iki kişi olduğunuzu anlayacaksınız gibi duruyor. Ama her şeye rağmen, ilişkinin süresi değildir önemli olan. Paylaşılan anlar, aşk, tutku ve verilen değerdir. Bu dinamiklerin hepsi sizin ilişkinizde mevcut. Fakat sizin ilişkinizden aldığımız enerjiyi şu şekilde özetlemek istiyoruz: Harika bir yemek yapılmış, leziz gözüküyor; ama tuz koymayı unutmuşsunuz.

Sonsuza Dek Mutlu!

Sonsuza Dek Mutlu!

Sizin aşkınız, masallardakileri aşıkları bile kendine hayran bırakacak cinsten!

Mecnun, Leyla'yı; Romeo, Juliet'i bu kadar sevmemiştir. Siz aynı elmanın iki yarısı gibisiniz. Anlayış ve saygı sizin için çok önemli. Tutkunuz ise ikinizin kalbine atılmış bir düğüm gibi. Nedeni, nasılı etrafınızdakilerin çözmesi imkansız bir bağ. Sadece ikinize özel. Bizim öngörümüzce bu ilişki evliliğe gidecek. Eğer haklı çıkarsak, davetiyenizi bekliyoruz :)

3 Ay!

3 Ay!

Sizin ilişkiniz biraz hızlı başlamış bir ilişki. Birbirinizi tanımaya çok fazla vakit ayırmamışsınız. İkiniz de zorlu bir yapıya sahipsiniz. İlişkinizin dinamiğini inatlaşmalarınız oluşturmuş. Bir şekilde devam ettiriyoruz ama nasıl biz de bilmiyoruz der gibisiniz. Bu yüzden, bizim öngörümüz ilişkinizin üç ay süreceği yönünde.

1 Ay!

1 Ay!

Sizin ilişkiniz bir deneyelim ne çıkar diye başlamış bir ilişki. Sosyal medyanın azizliğine uğramışsınız da diyebiliriz. Biz dde sizin ilişkinizde pek bir uyum göremedik. Kim bilir belki zıt kutupların birbirini çekmesi mantığıyla ilişkiniz tahminimizden daha uzun sürebilir. Ama ikinizin de huzuru çok farklı yerlerde aradığınızı düşünüyoruz. Siz belli ki farklı dünyaların insanısınız :(

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
26
19
15
4
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın