Görüş Bildir
Haberler
Kim Bu İnsanlar, Neden Binlerce Takipçileri Var? Paylaştıkları ve Yaptıklarıyla Her Daim Merak Edilen 16 Instagram Annesi

etiket Kim Bu İnsanlar, Neden Binlerce Takipçileri Var? Paylaştıkları ve Yaptıklarıyla Her Daim Merak Edilen 16 Instagram Annesi

'Nasıl oluyor da bu kadar insan onları takip ediyor?' diye düşünüyorsanız, 16 Instagram fenomeni anne hakkında merakınızı giderecek bilgileri veriyoruz.

Not: Sıralamada herhangi bir kıstas yoktur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ollaluna

1. Ollaluna

İki yüz elli binin üzerinde takipçisi olan Yeliz, namıdiğer 'ollaluna' bebekler ve çocuklarla ilgili organizasyonlara katılarak yazılar yazıyor; ürün tanıtımları yapıyor; hayatıyla ilgili paylaşımlarda bulunuyor. Aynı zamanda gezginannelerkulübü'yle Türkiye'yi gezen ve annelerle buluşan Ollaluna'nın dört yaşında Gece isminde bir oğlu var. 

(Bir de ilk evliliğinden Berk isminde bir oğlu var ancak yurt dışında yaşadığı için paylaşımlarda daha az yer alıyor.)

Kaynak: 1, 2

2. Esgimira

2. Esgimira

İki yüz elli binin üzerinde takipçisi bulunan ve üç yaşındaki Mira'nın annesi olan Ezgi Develi, namıdiğer esgimira Instagram hesabında bol bol ürün tanıtımı yapıyor. Kızı Mira'yı BLW yöntemiyle büyüten ve kendisini takip eden annelere de bu yönüyle örnek olan Esgimira diğer fenomenlerden farklı olarak Ankara'da yaşıyor.

Bir dönem kızına giydirdiği feminen kıyafetlerle gündeme gelmişti, hatırlarsınız.

Kaynak

3. Pembekoala

3. Pembekoala

Yüz yetmiş bini geçkin takipçisi ve heyecanlı geçen ikinci hamileliğiyle ön plana çıkan Funda Korkut, namıdiğer pembekoala dört yaşındaki Batuhan'ın ve henüz yeni doğan Leyla'nın annesi. Instagram profilinde ürün tanıtımları yapıyor ve etkinliklere katılıyor.

Kaynak: 1, 2

4. İmren Gürsoy

4. İmren Gürsoy

Beş yüz bine yaklaşan takipçi sayısıyla Instagram fenomeni anneler arasında öne çıkan İmren Gürsoy, pek çok firmayla iş birliği yapıyor. 2014'te dünyaya gelen oğlu Mete'yle de pek çok tanıtım yapıyor ve blog'unda annelerle sırlarını paylaşıyor.

Kaynak: 1, 2

5. Gül Kütevin

5. Gül Kütevin

Yüz binin üzerinde takipçisi bulunan ve aynı zamanda oyunculuk da yapan Gül Kütevin, özellikle duygusal iniş çıkışlarını yansıtmasıyla fenomen anneler arasında ön plana çıkıyor. Ürün tanıtımları ve iş birliklerinin yanı sıra anne-bebek etkinliklerine katılıyor ve kitap tanıtımları yapıyor. Instagram hesabında kızı Zeynep'le anılarını da sık sık paylaşıyor.

Kaynak: 1, 2

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gizem Zor

6. Gizem Zor

Üç yüz binin üzerinde takipçisi bulunan ve aynı zamanda sosyetenin ünlü simalarından biri olan Gizem Zor'un Alya isminde bir kızı var ve şu anda hamile. Ünlü bir otelin sahibi olan eşiyle sık sık seyahate çıkan ve çektirdiği fotoğraflarla ününe ün katan Gizem Zor hiç ihtiyacı olmasa da ürün tanıtımları yapıyor ve çeşitli sitelerde seyahat üzerine yazılar yazıyor.

Kaynak: 1, 2

7. Kokoshanne

7. Kokoshanne

Amerika'da yaşayan ve yüz otuz binin üzerinde takipçisi bulunan Meltem Bicioğlu, namıdiğer kokoshanne'nin Alin isminde bir kızı ve Aden isminde bir oğlu var. İş birliklerinin yanı sıra özellikle dış görünüşüne verdiği önemle ön plana çıkan fenomen anne kokoshgirl isimli Instagram hesabından da ürün tanıtımı yapıyor.

Kaynak: 1, 2

8. Puccito

8. Puccito

Yazdığı blog ve ardından çıkardığı kitaplarla fenomenlik piyasasına bomba gibi düşen Pınar Yıldırım, namıdiğer pucca, şimdiki ismiyle puccito geçtiğimiz yıl oğlu Batı'yı dünyaya getirdi. Fenomen bebek olma yolunda hızla ilerleyen Batı'yı büyüten ve iş birlikleri yaparak ürün tanıtan puccito'nun beş yüz binin üzerinde takipçisi var.

Kaynak

9. Melinasmom

9. Melinasmom

Kızı Melina'ya kavuşmak için yürüdüğü zorlu yolda herkesi duygulandıran Merve İpek Öztürk, fenomen ismiyle melinasmom'ın üç yüz binin üzerinde takipçisi var. Pek çok markayla iş birliği yapan ve özellikle tüp bebek konusunda takipçilerini bilgilendiren fenomen anne sıklıkla mutlu yuvasının fotoğraflarını paylaşıyor. 

Geçtiğimiz aylarda da kitabı çıktı tabii, hatırlatmakta fayda var.

Kaynak: 1, 2

10. Turuncubikiz

10. Turuncubikiz

Pırpır diye adlandırdığı oğlu Barış'la özel anlarını Instagram hesabından paylaşan Funda Karakılıç, namıdiğer turuncubikiz da tüm diğer fenomen anneler gibi reklam iş birlikleri ve tanıtımlar yapıyor. Yüz binin üzerinde takipçisi olan ve aynı zamanda kendisine ait butik bir giyim markası bulunan turuncubikiz Ankara'da yaşıyor.

Kaynak: 1, 2, 3

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Zynpzeze

11. Zynpzeze

Kızı Ece uğruna caps'ler yapılan ve mizahi diliyle ön plana çıkan Zeynep Aydoğan, namıdiğer zynpzeze'nin Instagram'da dört yüz binden fazla takipçisi bulunuyor. Kendi sitesi üzerinden kozmetik satışı yapan, tasarladığı ayakkabıları bir firmayla iş birliği yaparak piyasaya çıkaran ve tanıtım yapan fenomen annenin on parmağında on marifet desek, yanlış olmaz. 

Kaynak

12. Manyakanne

12. Manyakanne

Eski gazeteci Şebnem Seçkiner, namıdiğer manyakanne hem ailesiyle yaşadığı anları paylaşıyor hem de yazılarıyla annelerin yoluna ışık tutuyor. Farklı mecralarda da yazıları yazan Şebnem Seçkiner'in Ben Değil Hormonlarım Yaptı ve Kirpi Kirpik Nerede? isimli iki tane kitabı bulunuyor. 

Instagram'da seksen bin takipçisi bulunan fenomen anne aynı zamanda eşiyle çektiği 'Arkın n'aber?' videolarıyla bir dönem epey güldürmüştü.

Kaynak: 1, 2

13. Zeynep Gözübüyük

13. Zeynep Gözübüyük

Hamile yogası eğitmeni ve annekahvesi'nin kurucusu Zeynep Gözübüyük özellikle kızı Ayşe'nin beslenme düzenine gösterdiği özenle ön plana çıkıyor. BLW yöntemini benimseyen ve kızını da bu şekilde yetiştiren fenomen anne genellikle yemek tarifleri üzerinden iş birlikleri ve reklam yapıyor.

Kaynak

14. Akademisyenanne

14. Akademisyenanne

Hacettepe Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Seniye Bencik Kangal özellikle anne ve babaların çocuklarıyla oynayabilecekleri oyunları anlattığı videolarıyla ön plana çıkıyor. Oğlu Demir'le samimi videolar pek çok aileye yol gösteriyor. Altı yüz bini aşkın takipçisi bulunan akademisyenanne'nin ayrıca Korkma! İyi Bir Annesin isminde bir kitabı var. Reklam ve iş birliği yapmıyor, herhangi bir marka altında ürün satışı gerçekleştirmiyor

Bir not: Oyunlar için çektikleri videolar dışında oğlu Demir'in yüzünün göründüğü fotoğrafları paylaşmıyor ve olabildiğince onun hayatına saygı gösteriyor. Bu yönüyle de pek çok ailenin takdirini kazanıyor.

Kaynak

15. Oyuncuanne

15. Oyuncuanne

Yedi yüz binin üzerindeki takipçi sayısıyla fenomen anneler arasında açık ara birinci olan Şermin Yaşar, namıdiğer oyuncuanne'nin Tuna ve Mete isminde ikiz oğulları ve Name isminde bir kızı var. Çok geniş bir yaratıcı zekası olan ve çocukları için hayatın her anını bir oyuna çeviren fenomen annenin Tarihi Hoşça Kal Lokantası, Dedemin Bakkalı, Sihirli Değnek, Oyuncu Anne, Tilki Masalları, Kötü Alışkanlıklara İyi Öneriler, Cingo isimli kitapları; aynı zamanda çocuklarıyla birlikte oyun oynamak isteyen aileler için Oyun Takvimi bulunuyor.

Akademisyenanne ile benzer bir şekilde, Şermin Yaşar çocuklarının yüzlerini hiçbir şekilde paylaşmıyor.

Kaynak

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Blogcuanne

16. Blogcuanne

Blogger annelerin en eskilerinden biri olan ve Türkiye'de bu akıma hayat veren Elif Doğan, namıdiğer blogcuanne özellikle toplumsal meselelere hassasiyetiyle ön plana çıkıyor. Instagram sayfası üzerinden satış ya da reklam yapmayan, bunun için blog'unu kullanan fenomen annenin Deniz, Derin ve Derya isminde üç tane oğlu var. Dijital Topuklar Zirvesi ve Annelik Her Zaman Tozpembe Değil kitabıyla pek çok kadına örnek oluyor.

Kaynak: 1, 2

BONUS: Uçanbaba

BONUS: Uçanbaba

Türkiye'de nadir bulunan bir fenomen babayı bonus yapmazsak olmazdı! Instagram'da kırk bin takipçisi bulunan ve kızı Melina ile eşi İlkim'le yaşadıklarını sık sık paylaşan uçanbaba iyi bir baba olmanın detaylarını takipçileriyle paylaşıyor.

Kaynak: 1, 2

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
324
98
53
42
17
15
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?