Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Bir Milyon TL'lik "Montaj" Davası

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Bir Milyon TL'lik "Montaj" Davası

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seçim meydanlarında izlettiği montaj görüntüler için bir milyon TL'lik tazminat davası açtı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, Millet İttifakı'nı PKK ile işbirliği halinde gösteren montaj video nedeniyle bir milyon TL'lik tazminat davası açtıklarını duyurdu. Çelik, davadan elde edecekleri geliri şehit çocuklarına eğitim bursu olarak vereceklerini bildirdi. Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

'Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatı gereğince; Türk tarih ve kültürü ile özdeşleşmiş 'mertçe mücadele' etik değerinden bihaber olan, müfteriliği ise değer olarak benimseyip içselleştirmiş bulunan, montajcıbaşından yani Erdoğan'dan; montaj video sahtekârlıklarının hesabını sormak üzere davamızı açtık!

Ancak bu kez Erdoğan’ın ederini gözetmedik! Kişiliğine biçilen değeri aşarak, 1 Milyon TL miktarlı olarak dava açma yoluna gittik, şehitlerimizin çocuklarına eğitim bursu olarak dağıtılmak üzere....'

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan 14 Mayıs seçimlerinden önce PKK elebaşının Millet İttifakı'nın 'Haydi' isimli reklam filmine montajla eklenen görüntüleri seçim meydanlarında izletip Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu teröristlerle işbirliği yapmakla suçlamıştı. 

Erdoğan geçtiğimiz gün katıldığı TRT yayınında söz konusu görüntülerin montaj olduğunu kabul etmişti. Erdoğan, 'Kandil'dekilerle video çekimleri var, bunları yayımladılar. Ama montaj ama şu ama bu...' ifadelerini kullanmıştı. 

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın itirafına tepki göstermişti. Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Montajcı sahtekâr. Ben iftiraya uğramaktan yoruldum, bu bana iftira atmaktan yorulmadı. Sen kimin temiz olduğunu, kimin kirli olduğunu herkese göster ya Rabbi. Amin!' demişti. 

Erdoğan dünkü Sivas mitinginde söz konusu montaj görüntüleri 'gençlerimizin kıvrak zekasının ürünü' diyerek savunmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
7
3
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Koyundedilerkoyduk

TWİTTER FETÖCÜ ENES HALİFEKANIN ATTIĞI ŞİFRELİ MESAJLAR İLE ÇALKALANIYOR 6LI MASANIN SONU GELDİ HER ŞEY ORTAYA ÇIKTI 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Koyuldukça anıran koyuldukça anıran :) yooo hiçbir yerin çalkalandığı falan yok siz kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz çünkü sizin ne mal olduğunuzu çocukl... Devamını Gör

Burak büyükdeniz

herkesi duman'ın darmaduman albümündeki sınana sınana şarkısını dinlemeye davet ediyorum. bir şarkı bazen herşeyi anlatır...