Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan Montajlı Videoyu Savundu: "Gençlerin Kıvrak Zekasının Ürünü"

Erdoğan Montajlı Videoyu Savundu: "Gençlerin Kıvrak Zekasının Ürünü"

Emre Ordu
23.05.2023 - 20:34 Son Güncelleme: 23.05.2023 - 20:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK'lıların Millet İttifakı'nın reklam filmine montajla eklendiği videoyu 'gençlerin kıvrak zekasının ürünü' diyerek savundu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK elebaşının Millet İttifakı'nın 'Haydi' isimli reklam filmine montajla eklendiğini kabul ettiği görüntüleri savundu. Erdoğan Sivas mitinginde yaptığı konuşmada o görüntülerle ilgili şu ifadeleri kullandı:

'14 Mayıs'tan önce terör elebaşları Kandil'den bu videoları çekerek CHP Genel Başkanı'na alenen oy istediler. Şimdi çıkmışlar bu gerçekleri 5 saniyeye sığdıran gençlerimizin kıvrak zekasının ürünü bir video üzerinde arsızca tepiniyorlar.'

İşte o açıklama 📹

Ne olmuştu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan 14 Mayıs seçimlerinden önce PKK elebaşının Millet İttifakı'nın 'Haydi' isimli reklam filmine montajla eklenen görüntüleri seçim meydanlarında izletip Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu teröristlerle işbirliği yapmakla suçlamıştı. 

Erdoğan dün akşam katıldığı TRT yayınında söz konusu görüntülerin montaj olduğunu kabul etmişti. Erdoğan, 'Kandil'dekilerle video çekimleri var, bunları yayımladılar. Ama montaj ama şu ama bu...' ifadelerini kullanmıştı. 

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın itirafına tepki göstermişti. Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Montajcı sahtekâr. Ben iftiraya uğramaktan yoruldum, bu bana iftira atmaktan yorulmadı. Sen kimin temiz olduğunu, kimin kirli olduğunu herkese göster ya Rabbi. Amin!' demişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
169
67
19
9
7
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bryandes alpes

Etik Ar utanma duygusu diye bir şey Türkiyede geçerli değilmiş demekki ben bunu anladım.

yengegeldikmi

"Etik, ar, utanma duygusu" çoktan kaybedildi. Şu kazanma yarışında her yol mubah onlar için. Benim anladığım bu.

Heisenberg

İşin ironik yanı mitingde izletilen videoya alkış yapanlar, videonun montajlandığı ortaya çıkınca yine alkış yapıyorlar. Cidden çok ilginç bir kitle. Bilim ... Devamını Gör

Onlythe_Brave

Yalan senin götüne yuva yapmış..meşru kılmaya çalışıyor bi de üstüne insanlar buna inanıyor. İnanın hangisine üzüleceğimi şaşırdım, Cumhurbaşkanı sıfatı ile ... Devamını Gör

Nese Baskak

Her ikisine malesef ki bunlara inanan güruhlar var