Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu Kasım Ayını İşaret Etti: 'Bay Kemal'i Bekleyin'

Kılıçdaroğlu Kasım Ayını İşaret Etti: 'Bay Kemal'i Bekleyin'

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden  ABD gezisini eleştirenlere cevap verdi. Kılıçdaroğlu, 'Sansür yasası oylanırken neden gittiniz' eleştirilerine, 'Ya her zamanki gibi Meclis’e gidip mücadele edecektik ancak saray elindeki sayısal çoğunlukla yasayı geçirecekti. Yani gençlere yeni bir şey söylemeden bu süreç tamamlanacaktı. Ya da gençlerin, yeni bir Türkiye’nin mümkün olduğunu görmelerini sağlayacaktım.' yanıtını verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Ben bu yolu seçtim'

'Ben bu yolu seçtim'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD gezisine gelen eleştirilere sosyal medya hesabından cevap verdi. KılıçdaroğluSansür yasası oylanırken neden gittiniz” eleştirilerine, 'Ya her zamanki gibi Meclis’e gidip mücadele edecektik ancak saray elindeki sayısal çoğunlukla yasayı geçirecekti. Yani gençlere yeni bir şey söylemeden bu süreç tamamlanacaktı.Ya da gençlerin, yeni bir Türkiye’nin mümkün olduğunu görmelerini sağlayacaktım. Ben bu yolu seçtim' yanıtını verdi.

'Kritik bir eşikteyiz'

Ak Parti ile muhalefeti gösterdiği fotoğraflar üzerinden kıyaslayan Kılıçdaroğlu'İki tablo arasında seçim yapacağımız çok kritik bir eşikteyiz. İlkinde sansür, yasaklar, zorbalıklar var. İkincisinde ise ümit, bilim, gelecek var.

İlkinde Silivri var, hapis var. İkincisinde özgürlükler var, müzik var, kültür var, sanat var.

İlkinde 5’li çeteler, varlıkçılar, ihaleciler, dolandırıcılar, pudracılar, aile gökdelenleri var. İkincisinde dinamik, teknolojik yeni bir Türkiye var.

İlkinde fıtratla kandırıp 1000 araçlık konvoylarla, koruma ordularıyla Saray’a dönmek var. İkincisinde akıl var, bilim var, tedbir var, cana kıymet vermek var.' ifadelerini kullandı.

'Bay Kemal'i bekleyin...'

'Bay Kemal'i bekleyin...'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kılıçdaroğlu'Ben ülkemizi bu çukurdan çıkartacak kendi bilim insanlarımızla büyük koalisyonumuzu gençlere göstermek istedim. Bu bilim insanları, girişimciler, insan hakları aktivistleri, yatırımcılar Türkiye’yi darboğazdan çekip almaya hazırlar.' ifadesini kullanarak, 'Yine tekrar ediyorum. Kasım ayını bekleyin. Bay Kemal’i bekleyin...' diye yazdı.

İlginizi çekebilir👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
77
33
21
11
7
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Erol Kayar

Aday olma

Mozambik cumhurbaşkanina karşi bidon koyun ona oy veririm.

Zeynep Güvenç

İyi birisiniz ama lütfen aday olmayın. Maalesef sizi istemeyen çok. Oy vermem o halde diyen çok.

Destan Yazan

Evet, bu durum yeni bir deyimi bize kazandırıyor; Sıtmayı görüp, ölüme razı olmak.