Görüş Bildir
Haberler
RTÜK Üyesi Duyurdu: Bir TV Kanalı İçin Karartma Hazırlığı Gündemde

RTÜK Üyesi Duyurdu: Bir TV Kanalı İçin Karartma Hazırlığı Gündemde

RTÜK üyesi İlhan Taşçı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in 'TELE1’in 10 güne kadar fişinin çekilmesi için rapor hazırlattığını' iddia etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Basın özgürlüğü mü, ekran karartma mı diyecekler?'

'Basın özgürlüğü mü, ekran karartma mı diyecekler?'

'Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyesi İlhan Taşçı, Sansür Yasası' olarak bilinen Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'un Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesi ile birlikte RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in bir TV kanalı ile ilgili harekete geçtiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan İlhan Taşçı, 'RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin harekete geçti; TELE 1’in 10 güne kadar fişinin çekilmesi için rapor hazırlattı.' dedi.

'Dikkat program durdurma değil ekran karartma!'

Taşçı, yasağın proğram kapatma olmadığını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

''Sansür yasasının mürekkebi kurumadan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin harekete geçti; TELE1’in 10 güne kadar fişinin çekilmesi için rapor hazırlattı. Dikkat program durdurma değil ekran karartma! Üst Kurul'un tavrını yarın göreceğiz. Basın özgürlüğü mü yoksa ekran kapatma mı diyecek.'

İlginizi çekebilir👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
97
36
13
6
6
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Amaçları ülkeyi karartmak.... .... 🤪😡😠

Mavi Balik

Devam etsinler bakalım, bu halkta haziran seçimlerinde ak partiyi karartacak…

Parti kapatmakla tv kapatmakla bir arpa boyu yol alamayacagini israrla anlamamalari çok acı. Bu ülkede mazlum olmakla zalim olmak arasindaki pay bazen kil pa... Devamını Gör