Görüş Bildir
Haberler
Keşke Hiç Var Olmasalardı Diyeceğiz İşledikleri Cinayetlerle Dehşet Uyandıran Seri Katiller

Keşke Hiç Var Olmasalardı Diyeceğiz İşledikleri Cinayetlerle Dehşet Uyandıran Seri Katiller

Rana Önder
29.05.2022 - 11:44 Son Güncelleme: 31.05.2022 - 12:21

Seri katillerin hikayeleri genellikle hep dikkat çeken bir konu olmuşur. Her ne kadar içerisinde rahatsız edici ve sinir bozucu bir çok detay barındırsa da seri katillerin davaları, cinayet detayları merak edilen konulardan olmuştur. Sınırları aşan katillerden kurbanlarını yiyen seri katillere kadar hem Türkiye'den hem de dünyanın çeşitli yerlerinin içerisinde bulunduğu 'Bir insan nasıl bu kadar canileşebilir?' diye aklınızın almayacağı birçok başlığa göz atmak için bu içeriğe bakabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Moors Cinayetleri

Moors Cinayetleri

İngiltere Tarihinin En Korkunç Çiftinin Kan Donduran Hikayesi: Moors Cinayetleri

Kan dondurucu bir şekilde öldürülen 5 çocuğun katilleri: Moors Cinayetleri. Brady psikopat ruhlu bir caniyken Myra ise aşık ve bu yüzden Brady'nin işlediği suçlara göz yummuş ona suç ortaklığı yapmış bir kadındır. Brady bir çok küçük çocuğa tecavüz edip öldürmüştür, Myra ise tüm bu olanlara suç ortaklığı yapmıştır.

Her seri katilin kurbanlarını seçerken uyguladıkları bazı kriterleri vardır.

Her seri katilin kurbanlarını seçerken uyguladıkları bazı kriterleri vardır.

9 Farklı Örnekle Seri Katillerin Kurbanlarını Seçerken Kullandıkları İlginç Yöntemler

Kimisi kilitli olmayan kapı kimisi gazete ilanlarından olmak üzere hayat kadını, güzel kadınlar gibi kriterleri olan seri katiller vardır.

Columbine Lisesi katliamı

Columbine Lisesi katliamı

Tarihin En Dehşet Verici Eylemlerinden Biri: Columbine Lisesi Katliamı

Eric ve Dylan iki sorunlu çocuktur. Bu ikili ufak tefek suçlara karıştıkları için ceza alıyorlar. Sonrasında ise okulda bir katliam planlıyorlar ve 13 kişiyi öldürdükten sonra yakalanmak istemedikleri için kafalarına sıkarak intihar ediyorlar.

Josef Fritzl

Josef Fritzl

Öz Kızına 24 Yıl Boyunca Evinin Bodrumunda Tecavüz Eden Bir Ruh Hastası: Josef Fritzl

Kendi kızını bodruma kapatıp 24 yıl boyunca tecavüz eden ve kızından 7 çocuk sahibi olan: Josef bodrumda yaşayan çocuklarından biri olan Kerstin'in bir gün hastalanması sonucu hastaneye gitmesi ve burada cebindeki yardım çağrısı yazılı notu birisine vermesi sonucu kutlulurlar.

R.V Parks

R.V Parks

Her Yönüyle Tarihin Gördüğü En İlginç Cinayet Vakalarından Biri: 'R. V. Parks'

R.V Parks: Eşinin ailesini öldürüp, uyurgezer olduğu iddiasıyla hapisten çıkan en ilginç cinayet dosyalarından biridir. Parks en son televizyon başında oturduğunu söyler ancak sonrasında arabasına binerek eşinin ailesini öldürmeye gider. Herhangi bir akıl hastalığı olmayan Parks bir uyurgezerdir ve cinayetleri uyurgezerken işlediğini belirtir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anatoly Moskvin

Anatoly Moskvin

Genç Kız Cesetlerini Mezarlarından Çıkarıp Oyuncaklara Dönüştüren Adam: Anatoly Moskvin

Kız çocularını mezarlarından çıkarıp mumyalayan ve onları oyuncağa dönüştüren adam: Anatoly Moskvin. Bu kişi kötü bir niyeti olmadığını belirtiyor ama mezarından çıkardığı kızlara makyajlar yapıp doğum günlerini bile kutlamaya başlamıştır. O mezardaki kızlarla konuştuğunu ve onaylarını aldığını düşünüyor.

Harold Shipmen

Harold Shipmen

Kendisine Tedavi Olmak İçin Gelen 236 Hastayı Gözünü Bile Kırpmadan Öldüren Seri Katil ‘Harold Shipman’

Tedavi için kendisine gelen 236 kişiyi öldüren doktor: Harold Shipmen. Öldürmeye bağımlı bir kişiliktir. Kendisine gelen hastaları yüksek doz ilaç vererek öldürmüştür.

Adnan Çolak

Adnan Çolak

3 Yıl Boyunca 11 Yaşlı İnsanı Baltası ile Öldürerek 'Artvin Canavarı' Lakabını Alan Seri Katil: Adnan Çolak

11 yaşlı insanı öldüren Artvin Canavarı olarak tanınan seri katil: Adnan Çolak. 68 ve 95 yaşalrındaki 11 kişiyi baltayla öldürmüş, bu kişiler arasından kadın olanları ise öldürdükten sonra tecavüz etmiştir.

Hinterkaifeck Cinayetleri

Hinterkaifeck Cinayetleri

Tarihin En Karanlık Sayfalarından Birine Göz Atıyoruz: Hinterkaifeck Cinayetleri

Almanya'da Hinterkaifeck Çiftliği'nde katledilen ailenin cinayet zanlısı hala daha aranıyordur. Bu çiftiliğin hayaletli olduğu düşünülüyordur. Cinayette çiftlikte yaşayan bütün aile bireyleri ve bir hizmetçi öldürülmüştür. Yapan kişi ise bulunamamıştır.

Mobilyacı Katili

Mobilyacı Katili

Türkiye'nin En İlginç Seri Katil Cinayetleri Arasında Yer Alan Mobilyacı Katili ve Yaşanan Olaylar

11 yaşındayken arkadaşı ve kendisinin yaşadığı travma sonucunda seri katile dönüşen: Mobilyacı Katili. İlk olarak küçük yaşlarda Ahmet ve arkadaşına bir mobilyacı tecavüz etmeye çalışır. Ahmet'e etmez ancak gözü önünüde arkadaşına defalarca tecavüz eder ve arkadaşı intihar eder. Arkadaşının intiharı sonrasında mobilyacıları öldürmeyi kafasına koyar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seri Katillerle Aşk Yaşayan Kadınlar

Seri Katillerle Aşk Yaşayan Kadınlar

Okuduğunuz An 'Başlarım Böyle Aşka' Diyeceğiniz Seri Katillerle Aşk Yaşayan Bi' Garip Kadınlar

Bazı zamanlar katillere suç ortaklığı yapmış, bazı zamanlar ise yaptıklarını bilmelerine rağmen seri katillerin yanında duran kişiler vardır. Afton Burton,  Doreen Lioy bu kadınlardan bazılarıdır.

Kasımpaşa Katili

Kasımpaşa Katili

Türkiye'nin İlk Seri Katili Olarak Anılan Kasımpaşa Canavarı ve Filmlere Konu Olan Hikayesi

Türkiye'de meydana gelen seri katil vakası: Kasımpaşa Katili. İnsanları kafasına demir vurarak öldüren bu katil halkın ve güvenlik ekibinin uzun uğraşlarına rağmen bulunamamıştır.

Çumra Canavarı

Çumra Canavarı

Türkiye'nin İlk Homoseksüel Seri Katili Olarak Tarihe Geçen Çumra Canavarı ve İşlediği Akılalmaz Cinayetler

Köy haklı tarafından namazında kendi halinde sanılan katil: Çumra Canavarı. Abdullah Aksoy, kahvede gözüne kestirdiği erkekleri evine getirip kendisiyle kalmaya ikna ettikten sonra tecavüz edip öldürüyordu.

Richard Ramirez

Richard Ramirez

'Gece Avcısı' Olarak Bilinen Seri Katil Richard Ramirez'in Kan Donduran Hikayesi

Satanizm ve kuzenin kendisinde oluşturduğu etkiyle seri katile dönüşen: Richard Ramirez. Gece insanların evlerine girip tecavüz edip öldürüyordu ve birçok kişiyi öldüren bir seri katildir.

Wayne Williams

Wayne Williams

Yıllar Boyu Çocuk Cinayetleriyle ABD'ye Korku Salsa da Suçlu Olduğu Bir Türlü Kanıtlanamayan Seri Katil: Wayne Williams

Çocuk cinayetleriyle nam salan ama kanıtlanamayan katil: Wayne Williams. Hala daha masum olarak kabul edilir ancak çoğunluğunun siyahi erkek çocukların oluşan cinayetlerin katil zanlısı hala daha bulunamamıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Süleyman Aktaş

Süleyman Aktaş

Cinayet Silahı Yaptığı Çivileri Kurbanlarının Kafasına Çakan Çivici Katilin Hikayesi

Yaşadığı iş kazası sonucunda Çivici Katile dönüşen: Süleyman Aktaş. Yüksek voltlu elektrik akımına uğradıktan sonra uzun tedaviler sonucunda beyni hasar görür ve beyninden bir ses konuşmaya başlar. Bu yüzden de iç sesi dolayısıyla ilk önce yaşlı bir çifti sonra da diğer yaşlı çiftleri alnına çivi çakarak öldürmüştür.

Heilborn Hayaleti

Heilborn Hayaleti

Tarihin Tanık Olduğu En Gizemli Seri Katil Hikayesi: Heilbronn Hayaleti

Yüzü bilinmeyen bir kadın seri katil: Heilborn Hayaleti. 16 yıllık süreçte bir sürü kişiyi öldürmüş ancak yakalanamamıştır. Ancak bir gün Fransa'da çıkan yangında ölen adamın DNA'sına baktıkları zaman bu kişinin 16 yıldır aradıkları kadın olduğu ortaya çıkar.

Seri Katil Berber ve Sevgilisi

Seri Katil Berber ve Sevgilisi

Müşterilerini Bir Tuzakla Hapsettikten Sonra Parçalara Ayıran ve Turta Yapması İçin Sevgilisine Veren Seri Katil Berber

Müşterilerini parçalara ayıran berber ve kurbanların etinden turta yapan suç ortağı birçok kişiyi öldürmüşlerdir. Sweeny Told 18. yüzyılda Londra'da sorunlu bir ailede doğar. Todd dükkanının içerisine 360 derece dönebilen bir tuzak kurdu ve burada müşterilerini öldürdü. Sevgilisi ise öldürdüğü insanlardan turtalar yaparak neredeyse bütün halkın yemesini sağladı. Yaklaşık 160 kişinin ölümüne sebep oldular.

Yavuz Yapıcıoğlu

Yavuz Yapıcıoğlu

Kriminoloji Tarihimizin En Azılı Suçlusu Olan Tornavidacı Katil: Yavuz Yapıcıoğlu

Ülke tarihinin en çok cinayet işeyen seri katili olan Tornavidacı Katil çok fazla kişinin ölümüne neden olmuştur. En ufak şeylere sinirlenip insanları öldürüyordu ve neredeyse 50 kişinin ölümüne sebep oldu.

Steve Stephens

Steve Stephens

Yaşlı Birini Öldürüşünü Facebook'ta Yayınlayıp Dünyayı Ayağa Kaldıran Katil: Steve Stephens

İşlediği cinayeti Facebook'tan paylaşan katil: Steve Stephens. Eski aşkı olan Jane ile sorun yaşıyor ve sırf bu yüzden karşısına çıkan herhangi bir insanı silahla vurarak öldürüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaşarken Gömülen 10 Kişi

Yaşarken Gömülen 10 Kişi

Ölümün En Karanlık Şekli: Diri Diri Gömülerek Korkunç Bir Şekilde Öldürülmüş 10 Kişi

Yaşarken diri diri gömülen 10 kişi vardır. Octavia Smith Hatcher, Mina El Houari ve Angelo Hays gibi birçok isim yaşarken diri diri gömülerek ölüme mahkum edilmişlerdir.

Kırkağaç Yamyamı

Kırkağaç Yamyamı

İşlenişi ve Sonrasında Yaşananlarla Türkiye Tarihinin En Dehşet Verici Cinayeti

Türkiye'nin Hannibal'ı Kırkağaç Yamyamı'nın vahşet dolu cinayeti okuyanları dehşete düşürüyor. Bir gün Kırkağaç köyünde Mustafa isimli bir küçük çocuk kaybolur. Mustafa'nın yanında olan ama korkudan konuşamayan çocuk ise Oktay Rıfat isimli lokanta sahibinin onlara uygunsuz teklifte bulunup çocuklara tecavüz ediyor ve Mustafa'yı öldürüp parçalara ayırıp etinden lokantası için yemek yapmıştır.

Palyaço Pogo

Palyaço Pogo

Hayırsever İş Adamlığından Dehşet Saçan Seri Katile Dönüşen Palyaço Pogo'nun Hikayesi

İş adamlığından Katil Palyaço Pogo'ya uzanan bir seri katildir. Normal birisi gibi gözükmek için hayır işleri yapıp çocukları eğlendirme amacıyla palyaço kılığına giren Gacy çoğunluğu gençlerden oluşan 33 kişiyi türlü işkenceler ederek öldürmüştür.

Rostov Kasabı Çikatilo

Rostov Kasabı Çikatilo

Öldürdüğü Kurbanların Cinsel Organlarını Çiğneyen Seri Katil: Rostov Kasabı Çikatilo

Öldürüp kurbanlarının cinsel organını çiğneyen bir seri katilin yaptıklarını okuyunca dehşete düşmemek elde değil. Haz nedeniyle öldürdüğünü ileri süren katil kurbanlarına işkence ederek öldürüyor sonrasında da cinsel organlarını çiğniyordu ve toplamda 53 cinayet işledi.

Özgür Deniz

Özgür Deniz

İşlediği Cinayetten Sonra Kurbanının Etini Yiyen Ankara'nın Hannibal'ı: Özgür Dengiz

Ankara'nın yamyamı seri katil: Özgür Deniz. Parkta oturan bir kişinin yanına gidip normal bir şekilde sohbet ettikten sonra adamı öldürüp cesedini ormanlık bir alana götürür ve parçalara ayırır. Bir kısmını çiğ bir şekilde yer bir kısmını ise sokak hayvanlarına verir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jane Toppan

Jane Toppan

Hastalarını Morfinle Öldürüp, Geri Canlandırdığını İddia Eden Seri Katil Hemşire: Jane Toppan

Sorunlu bir çocukluk geçirmiş, hastalarını diriltmeye çalışan Katil Hemşire: Jane Toppan. Babası tarafında işkencelere maruz kalmış Jane, 31 kişiyi üzerinde deney yaparken öldürmüştür.

Issei Sagawa

Issei Sagawa

Öldürdüğü Kurbanını Önce Yiyen Sonrasında Bu Olayı Kitabında Anlatan Bir Cani: Issei Sagawa

İşlediği cinayetler ve yediği kurbanları hakkında kitap çıkaran: Issei Sagawa. Öldürdüğü kişilere önce tecavüz eder sonra da yerdi. Bunları ise kendi çirkinliğini kadının güzelliği için yaptığını belirtti. Günümüzde serbesttir ve bir gazetede köşe yazarlığı yapıyordur.

Charles Manson

Charles Manson

Hamile Kadını Öldürtüp, Bebeğini Karnından Aldıran Psikopat Bir Seri Katil: Charles Manson

Canice işlediği cinayetlere rağmen bir de hayran kitlesi olşuan katil: Charles Manson. Etrafında hayran kitlesi oluşturup insan toplamıştır ve bu insanlar Roman Polanski'nin evine girip hamile eşini katledip toplamda 4 kişiyi öldürüyorlar.

Seri Katillerin Bebeklikleri

Seri Katillerin Bebeklikleri

Bir Bebekten Katil Yaratan Dünya: Tarihinin En Eli Kanlı Kişiliklerinin Çocukluk Halleri

Katillerin bebeklik ve yetişkin hallerinin bulunduğu bir içeriktir. Hitler, Ted Bundy, Charles Manson, Myra Hindley'de bir zamalar bebekti ancak ileride en acımasız seri katillerden birisi oldular.

Jeffrey Dahmer

Jeffrey Dahmer

Korkunç Bir Tecavüzcü ve Nekrofile Dönüşerek Birlikte Olduğu Kişileri Öldürüp Saklayan Katil: Jeffrey Dahmer

Kurbanlara tecavüz edip öldürdükten sonra cesetlerini saklayan bir seri katil: Jeffrey Dahmer. Anormal fantezileri içinde barındıran katil, birilkte olduğu erkekleri öldürüp cesetlerini evinde saklıyordu. 17 kişiyi öldürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Armin Meiwes

Armin Meiwes

Kurbanının Penisini Kesip Ona Yediren, Etini İse Aylarca Kendi Yiyen Bir Yamyam: Armin Meiwes

İnsan yemeyi bir ayine çeviren Meiwes yalnız kendisi değil kurbanlarına da kendilerinin etlerini yediriyordu. Sonrasında hayatını vejeteryan olarak devam ettiren Armim Meiwes arkadaşının etini aylarca yiyen bir yamyamdır. Almanya’da yaşanmış bu olay tek başına dehşet verici iken kurbanının bunu kendi istediğini hatta bilinci kapanmadan önce kestiği penisini birlikte yediklerini iddia etmesi olayı daha da ürkütücü bir hale getirmiştir.

Leonarda Cianciulli

Leonarda Cianciulli

3 Kadını Öldürüp, Kemiklerinden Sabun Yapan Psikopat Bir Seri Katil: Leonarda Cianciulli

Hurafeler yüzünden oğlunu kaybetmemek için 3 kurban vermesi gerektiğini düşünür ve 3 tane kadını öldürerek onlardan sabun ve bisküvi yapar. İtalyan olan Cianciulli çocuğunun yaşaması için yaptığı bisküvileri hem kendisi yer hem de misafirlere ikram eder. Yakalanıp suçunu itiraf eder ama diğer seri katillerde olduğu gibi pişmanlık duymaz.

Leningrad Olayı

Leningrad Olayı

Açlıktan Ölmemek İçin Çocukların Öldürülüp Yendiği 'Kanlı' Bir Kuşatma: Leningrad

Açlıktan ölmemek için bir çocuğunu öldürüp diğer çocuklarına yediren anne olayında aynı zamanda savaş sonrası açlık dolayısıyla sayıları üç bine yaklaşan yamyamlardan cinayet işleyenler ölümle cezalandırılmış, diğerleri hapishaneye yollanmıştır.

Cinayetlerini Facebook üzerinden itiraf eden katiller.

Cinayetlerini Facebook üzerinden itiraf eden katiller.

Kan Dondurucu Cinayetlerine Dair Ayrıntıları Facebook Üzerinden İtiraf Eden Birbirinden Korkunç 6 Katil

Bazı katiller cinayetlerini facebook üzerinden itiraf etmiştir. Miami de karısını kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle öldüren Derek Medina, kızını çektiği migren ağrılarına dayanamadığı için, karısını ve kız kardeşini de üzülmemeleri için öldürdüğünü itiraf edip sonra intihar eden Randy Janzen, yıllarca kendisi üzerinden maddi çıkar sağlayan annesini öldüren Gypsy Blanchard bu katiller arasındadır.

Cinkota Vampiri

Cinkota Vampiri

Onlarca İnsanın Canını Alan ve Hiçbir Zaman Yakalanamayan Acımasız Katil: Cinkota Vampiri

İnsanları öldürüp bedenlerinden kanı boşaltıp alkol dolu bir fıçı içine koyan ve Cinkota Vampiri yakalanamamıştır. Bela Kiss’in Macaristan’da bulunan evindeki fıçılarda eşi de dahil olmak üzere 23 kadın ve eşinin kendisini aldattığı Paul Bikari’ nin cesedi bulunmuştur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Istakoz Çocuk

Istakoz Çocuk

İşlediği Cinayetlerle 'American Horror Story'ye Esin Kaynağı Olmuş Katil: 'Istakoz Çocuk'

Istakoz çocuk olarak anılan ve sirklerde çalışan çocuk alkol problemiyle birlikte öldürmeye başlar. İlk önce kızının sevdiği çocuğu öldürür sonrasında ise halkın da Istakoz Çocuk'tan rahatsız olması ile birlikte olaya el atılır.

Ann Spencer

Ann Spencer

Henüz 16 Yaşında Katil Olan Bir Genç Kız ve Dehşet Verici Hikâyesi: Brenda Ann Spencer

16 yaşındaki Brenda bir gün evinden bir ilkolkula karşı silahıyla birlikte ateş etmeye başlar. Normalde böyle bir niyeti olmadığını, kendisi bir türlü intihar edemediği için eğer böyle bir cinayet işlerse polisin onu vurup öldüreceğini düşündüğü için okula ateş ettiğini belirtiyor.

Katil en yakınları çıktı

Katil en yakınları çıktı

Baba Dedikleri Adam Babalarının Katili Çıktı

Baba dedikleri kişi asıl babalarını öldüren kişi çıkıyor. Annelerini sevdiği için 3 kardeşin babasını öldüren kişi bir gün sarhoşken cinayeti itiraf etmiştir.

Hannibal'a İlham Veren Doktor

Hannibal'a İlham Veren Doktor

Tüm Zamanların En Psikopat Karakteri Hannibal Lecter'a İlham Veren Katil Doktor'u Birlikte Tanıyoruz!

Görseldeki kişi Hannibal'a ilham olan katil doktordur. Alfredo Ballí Treviño bir cerrahken hastalarını öldürüp parçalarına küçük bir kutuya koymuş, sevgilisini ise öldürüp parçalamıştır.

12 Yaşındayken Katil Olan Kız

12 Yaşındayken Katil Olan Kız

Sevecen Bir Kızken Korkunç Bir Katile Dönüşen 12 Yaşındaki Kızın Tüyler Ürperten Hikayesi

Kanada'da tutuklanan en küçük katil 12 yaşındaki Jasmine'dir. Kendisinden büyük yetişkin birisine aşık olmasının ardından sevgilisi ile birlikte bir aileyi katletmişlerdir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Belçika Kralı II. Leopold

Belçika Kralı II. Leopold

Milyonlarca Çocuğu Öldürten, Bir de El veya Cinsel Organlarını Kestiren Bir Cani: Leopold

Belçika Kralı II. Leopold, tarihin en büyük soykırımlarından birini yaparak milyonlarca Kongoluyu öldürmüştür. Milyonlarca Afrikalıyı katletmesine rağmen resmi paralara basıldı ve heykelleri dikildi. Birçok çocuğun elini kesmış, istismar etmis ve insanları katletmiştir ancak Dünya basını bu katliam sırasında sessiz kalmıştır.

Amelia Dyer

Amelia Dyer

Bakmak İçin Aldığı Tam '400' Bebeği Öldüren Viktorya Döneminin En Acımasız Seri Katili: Amelia Dyer

Bakıcılık yaptığı 400'e yakın bebeğe kimyasal vererek öldüren seri katil: Amelia Dyer. Başlarda daha fazla para almak için bebekleri aç bırakırken daha sonraları bebekleri öldürüp cesetlerini gömdü.

Gece Avcısı

Gece Avcısı

Soğukkanlılığıyla Tüyler Ürperten Seri Katil Richard Ramirez'in Hikayesi

Satanizm ve kuzenin kendisinde oluşturduğu etkiyle seri katile dönüşen: Richard Ramirez. Kurbanlarını şeytana armağan ettiği de oluyordu ve yaptıklarından dolayı asla pişmanlık duymuyordu.

Bodom Gölü Cinayetleri

Bodom Gölü Cinayetleri

Kamp Yapmaktan Soğutan Bir Vaka! Finlandiya'nın En Ünlü Cinayet Serisi: Bodom Gölü Olayları

Ormanda yürüş yapan insanları öldüren ve Bodom Gölü Cinayeti olarak anılan olay Finlandiya'nın en zor çözülen davası olmuştur. Bir sürü ölüme tanıklık eden bu gölde katil zanlısı bir türlü bulunamaz. Tek şüpheli olan Gyllström ise cinayet olaylarından 9 yıl sonra gölde boğularak ölür.

İnsanlık tarihinde birçok kadın seri katil de olmuştur.

İnsanlık tarihinde birçok kadın seri katil de olmuştur.

Tarihte Yaşamış 10 Kadın Seri Katil

Öldürdüğü kişilerin kanıyla banyo yapan Kanlı Kontes'ten, dövmeli kişileri öldürüp derilerini işleyen Koch Ilse'nin içerisinde bulunduğu birçok kadın seri katil vardır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öldürdükleri kişilerin cenazesine katilan katiller

Öldürdükleri kişilerin cenazesine katilan katiller

Geri Döndüler! Katillerin Kendi Kurbanlarının Cenazesine Katıldığı 10 Şok Edici Cinayet

Öldürdüğü kişinin tabutunu taşımaktan, kurbanın ailesini teselli edecek ileri gitmiş bazı seri katiller, kurbanların cenazelerine gitmiştir.

Seri katiller hakkında birbirinden ilginç ve kötü bir sürü özellik vardır.

Seri katiller hakkında birbirinden ilginç ve kötü bir sürü özellik vardır.

Seri Katiller Hakkında Kanınızı Donduracak 21 Gerçek

Apartmanlarda oturan kişilere insan etinden yemek dağıtanından kurbanlarını bir doğaya bırakıp hayvan gibi avlayan seri katiller vardır.

Birbirinden soğuk kanlı katillerin kan donduran ifadeleri mevcuttur.

Birbirinden soğuk kanlı katillerin kan donduran ifadeleri mevcuttur.

Tüylerimiz Diken Diken! Soğukkanlılıkla İşledikleri Ürpertici Cinayetler ile Hafızalara Kazınan 21 Seri Katil

Kurbanlarının kanını içen Richar Chase, bir sürü kadını öldürüp tecavüz eden Fred-Rosemary West çifti ve yine aynı şekile Karla-Paul çifti olmak üzere birbirinden acımasız çok sayıda seri katil vardır.

Seri katiler tarafından söylenen birbirinden soğukkanlı ve acımasız sözler bulunuyor.

Seri katiler tarafından söylenen birbirinden soğukkanlı ve acımasız sözler bulunuyor.

'İnsanların Canını Acıtmayı Seviyorum!' En Azılı Seri Katiller Tarafından Söylenmiş Kanınızı Donduracak 15 Cümle

Seri katiller tarafından söylenen pek çok kan donduran söz vardır bunlar birisi de Ted Bundy'nin 'Yaşayan bedenindeki soluğu hissediyorsun. Onların gözlerine bakıyorsun. Yaşam ya da ölümlerine karar veriyorsun. Bu pozisyondaki varlık tanrıdır' sözüdür.

Yerli Seri Katiller

Yerli Seri Katiller

Psikopatlık Konusunda Dünyadan Bir Eksiğimiz Olmadığını Gösteren 18 Yerli Seri Katil

Her ne kadar Türkiye'den seri katil çıkmaz denilse de ülkemizden de Abdullah Palaz, Ali Kaya, Hamdi Kayapınar gibi bir çok seri katil çıkmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Albert H. Fish

Albert H. Fish

Küçük Çocukları Öldürüp, Pişirip, Yiyen Seri Katillerin En Psikopatı 'Brooklyn Vampiri' Albert H. Fish

Çocukları Tanrı'nın emriyle yediğini iddia eden katil Brooklyn Vampiri, önce öldürüp sonra da kesip pişirip yiyordu.

Dean Corl

Dean Corl

'Şeker Adam' Lakaplı Seri Katil Dean Corll'un Tüyler Ürperten Hikayesi

Tam 28 çocuğu öldürdüğü bilinen Şeker Adam olarak tanınan seri katil: Dean Corl. Çocukları kaçırıp tecavüz edip öldürüyordu.

Karındeşen Jack

Karındeşen Jack

İçindeki Psikopat Ruhu Kadınları Öldürerek Doyuran Bir Cani: Karındeşen Jack

İçindeki ruhun kadınları öldürmesi gerektiğini iddia eden ve yakalanamayan seri katil: Karındeşen Jack. 18 tane hayat kadınını öldürmüştür.

Russell Williams

Russell Williams

Öldürdüğü Kadınların İç Çamaşırlarını Giyiyordu! Örnek Bir Vatandaşken Seri Katil Olan Russell Williams

Çevresi tarafından örnek bir vatandaş, işinde de iyi yerlere gelen ideal bir insan gibi duran Russel Williams, kadınları öldürüp sonrasında da ilk çamaşırlarını giyiyordu.

Dennis Nilsen

Dennis Nilsen

Yalnız Kalmamak İçin Tanıştığı Erkekleri Öldürüp Onlarla Beraber Yaşayan Seri Katil: Dennis Nilsen

Dennis Nilsen: Birlikte olduğu erkekleri öldürüp cesetlerini evinde saklayan bir seri katildir. Bunu yapma nedeni ise yalnız kalmak istememesidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Enriqueta Marti

Enriqueta Marti

Barcelona Vampiri Olarak Bilinen Katil Enriqueta Marti Hakkında Bilinmeyenler

Enriqueta Marti, genelevinde küçük çocukları zorla çalıştıran ve kanlarından hastalıklara iyi geldiğini iddia ederek iksirler yaparak öldüren bir seri katildir.

Adını Tarihe Yazdırmış Kadın Seri Katiller

Adını Tarihe Yazdırmış Kadın Seri Katiller

Kabuslarımıza Girebilecek Derecede Korkunç Hikayeleriyle Adını Tarihe Yazdırmış 9 Kadın Seri Katil

Seri katil vakalarının yüzde 11'ni kadınlar oluşturuyor. Bu yüzde 11 arasında 9 çocuğunu öldüren Marybeth Tinning, eşlerini öldüren ve kızını da öldürmeye çalışan Stacey Castor olmak üzere çok fazla kadın seri katil bulunuyor.

Ölüm Meleği Mengele

Ölüm Meleği Mengele

Deney Bahanesiyle Binlerce Çocuğu Öldüren Bir Nazi Doktoru: Ölüm Meleği Mengele

Nazi zamanında birçok insan acımasızca katledilmiştir. Bu katliamı gerçekleştiren kişilerden birisi olan Ölüm Meleği Mengele de birçok çocuğu deney bahanesiyle katletmiştir.

Madam LaLaurie

Madam LaLaurie

Kölelerinin Kanını Gençleşmek İçin Kullanan Seri Katil Bir Kadın: Madam LaLaurie

Kölelerinde uyguladığı acımasız işkenceler ve öldürme yöntemleriyle bilinmesinin yanı sıra genç kadın kölelerinin kanıyla gençleşebileceğine inanıyordu.

Hannover Vampiri

Hannover Vampiri

Kurbanlarının Boğazını Kafaları Kopana Kadar Isıran ve Kanlarını İçen 'Hannover Vampiri'

Kurbanlarını ısırarak, kafaları bedenlerinden ayrılana kadar ısırmayı bırakmayak öldürüyordu ve Hannover Vampiri olarak biliniyordu. 27 çocuğu katletmiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Engizisyon Mahkemeleri

Engizisyon Mahkemeleri

İnsanları Yakarak Öldüren, İşkencenin Her Türlüsünü Barındıran Engizisyon Mahkemeleri

Engizasyon mahkemeleri de başvurdukları acımasız yöntemler bakımından 'mahkeme' adı altında işlenen seri cinayetlerdir. İnsanları yakmaktan, böğüren boğa tekniğine kadar çok fazla insanı katletmişlerdir.

Katherine Knight

Katherine Knight

Sevgilisini Kesip Çocuklarına Yemek Olarak Hazırlayarak Korku Filmlerini Aratmayan Psikopat Katil: Katherine Knight

Sevgilisini öldürüp etinden sevgilisinin çocuklarına yemek yapıp sofra kuran seri katil: Katherine Knight. Akıl sağlığı yerinde olmayan kadın daha önceleri de cinayetlere karışıp bebeğini ölmesi için tren rayına bırakmıştır.

Joseph James DeAngelo

Joseph James DeAngelo

13 Cinayet, 50 Tecavüz ve 120 Soygundan Yargılanırken 40 Yıl Kaçmayı Başaran Golden States Katili: Joseph James DeAngelo

Birçok cinayet ve suçtan yargılanması gerekirken 40 yıl boyunca kaçan: Golden States Katili. 13 cinayetten yargılanmasına rağmen  kaçmış ancak sonrasında yakalanıp ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştır.

James Bulger Cinayeti

James Bulger Cinayeti

Küçümsediğimiz Masumiyet: 11 Yaşındayken Katil Olan Venables-Thompson İkilisi ve 2 Yaşındaki James Bulger Cinayeti

11 yaşındayken işledikleri cinayet dolayısıyla en genç tutuklanan katil zanlıları olan: Venables-Thompson arkadaşlar, sonrasında serbest bırakılıp kimlikleri değiştirilmiştir.

Kan Donduran Açıklamalar

Kan Donduran Açıklamalar

Yaptıklarından Pişman Olmadıklarını Söyleyen Seri Katillerin Kanınızı Donduracak Açıklamaları!

Seri katillerin neredeyse büyük bir çoğunlu yaptıklarından dolayı pişmanlık hissi duymazlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rodney Alcala

Rodney Alcala

Amerika'da Bir İzdivaç Programına Katılıp Favori Damat Adayı Olan Seri Katil Rodney Alcala

Evlilik programında ünlenen ve çok kişinin sevgisini kazanan seri katil: Rodney Alcala. Birçok kadını öldürüp tecavüz eden katil 2013 yılında tutuklandı.

Carl Panzram

Carl Panzram

İdam Edilmeden Önce 'Acele Et' Diyen Gelmiş Geçmiş En Sadist Seri Katili: Carl Panzram

İdam etmeden önce ve yaptıklarıyla canilikte sınır tanımayan seri katil: Carl Panzram. Binden fazla genç ve yetişkin erkeğe tecavüz etmiştir ve bununla kalmayıp gemiciliği sırasında Afrika'da timsah avı için kiraladığı 8 işçiye tecavüz edip cesetlerini timsahlara yedirmiştir.

Aileen Wuornos

Aileen Wuornos

Karanlık ve Acı Dolu Yaşamıyla Yüzyılın En Tehlikeli Kadın Seri Katili: Aileen Wuornos

Yaşadığı acı hayat sonucunda seri katile dönüşen: Alieen Wuornos. 14 yaşındayken dedesinin arkadaşı tarafından tecavüz edilir ve hamile kalır. Sonrasında hayat kadınlığı yapmak zorunda kalır ve bu esnada kendisini korumak için birisini öldürür sonrasında ise peş peşe kendisine gelen kişileri öldürür.

Seri Katillerin Kurbanlarından Aldıkları Hatıralar

Seri Katillerin Kurbanlarından Aldıkları Hatıralar

Kafa Derisi, Gözler, Yüzler: Seri Katillerin Kurbanlarından Aldıkları 16 Ürkütücü Hatıra

Seri katillerden bazıları kurbanlarından kafa derisi, kafaları gibi kendilerince 'hatıra' alıyorlardı.

Henry Lucas

Henry Lucas

Abisi ile Ensest İlişki Yaşamış Ceset Aşığı Bir Seri Katil: Henry Lucas

Abisiyle ensest ilişki yaşayan, küçük yaşlarda hayvanları işkence ederek öldüren seri katil: Henry Lucas. En az 65 kişiyi öldürüp cestlerine tecavüz etti ve etlerini yedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gilles de Rais

Gilles de Rais

140 Çocuğa İşkence Edip Öldüren Bir Zamanların En Psikopat Seri Katili: Gilles de Rais!

Gilles de Rais: 140 çocuğa işkence ederek öldüren tarihin en acımasız seri katillerindendir. Kurbanların çektiği acılardan keyif ve cinsel haz alıyordu. Aynı zamanda bir nekrofilidir.

Yaptıkları açıklamalarla kan donduran seri katiller vardır.

Yaptıkları açıklamalarla kan donduran seri katiller vardır.

Soğukkanlı Cinayetleri ile İlgili Kan Donduran Açıklamalar Yapmış 18 Seri Katil

Seri katilllerin neredeyse tamamı işledikleri cinayetlerden zevk alıyorlardı. Bu yüzden de insanları öldürmek, yemek onlar için bir pişmanlık değil haz nedeniydi.

Seri Katillerin En Çok Yaptığı Meslekler

Seri Katillerin En Çok Yaptığı Meslekler

Her Ne Yapıyorsanız Hemen Durun! İşte En Çok Seri Katil Çıkaran 13 Meslek

Araştırmalara göre uçak tamircileri, kasapalar en çok seri katil çıkaran meslek dalları arasındadır.

Charles Cullen

Charles Cullen

300'den Fazla İnsanın Ölümüne Sebep Olduğu Düşünülen Tüm Zamanların En Büyük Seri Katili: Charles Cullen

Hemşirelik yaptığı sırada 300'e yakın kişiyi öldüren seri katil: Charles Cullen. 16 yıl boyunca yüksek dozda ilaçlar vererek hastalarını öldürmüştür ve diğer seri katillerin aksine kurbanların acı çekmemesi için bunu yaptığını belirtiyor.

İsimleriyle Değil Suçlarıyla Akıllarda Kalan Seri Katiller

İsimleriyle Değil Suçlarıyla Akıllarda Kalan Seri Katiller

Tarih Kitaplarında Adları Pek Geçmese de, İşledikleri Suçlar Asla Unutulmayacak 10 Cani Seri Katil

Tarih içerisinde bilenen olduğu gibi bilinmeyen de birbirinden cani seri katiller vardır. Janne Toppan, Vahşi Bill Longley, Jesse Pomeroy gibi birçok kişi yaptıkları dehşet verici olaylarla akıllara kazınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ted Bundy

Ted Bundy

Dehşet Verici Şekilde Akıllara Kazınan Seri Katil Ted Bundy'nin Kurbanlarına Yaptığı Korkunç Şeyler

Ted Bundy tarihin şahit olduğu en manipülatif ve cani seri katillerdendir. Kendisinin, Melek Yüzlü Şeytan olarak anıldığı da olur. Çok sayıda çocuğu ve  genç kızı tecavüz edip öldürmüştür.

Bazı seri katiller kurbanlarını öldürmeden önce fotoğraflarını çekiyordu.

Bazı seri katiller kurbanlarını öldürmeden önce fotoğraflarını çekiyordu.

Kanınızı Donduracak! Kurbanlarını Öldürmeden Önce Fotoğraflarını Çeken Seri Katiller

Seri katiller öldürdükleri kişilerden parçalar aldıkları gibi aynı sebeple hatıra olması için fotoğraflarını da çekiyorlardı.

İsimleri çok duyulmayan ama canice katlettiği insanlar olan seri katiller vardır.

İsimleri çok duyulmayan ama canice katlettiği insanlar olan seri katiller vardır.

İsimleri Diğerleri Kadar Duyulmasa da Kan Dondurucu Cinayetlere İmza Atmış Dehşete Düşüren Seri Katiller

İsimleri çok duyulmasada kan dondurucu cinayetler işleyen The Werewolf of Chalons, The Saltychickha gibi birçok isim vardır.

Garry Hilton

Garry Hilton

Orman Yürüyüşçülerinin Kellesini Kopartan Seri Katil Gary Hilton'ın Tüyler Ürpertici Cinayetleri

Orman yürüyüşü yapanları korkulu rüyası Garry Hilton birçok kişiyi parçalayarak öldürmüştür ve tutuklanıp idam cezasına çarptırılmıştır.

Katil Büyükanne

Katil Büyükanne

Dört Kocası, Öz Annesi ve Torunu Dahil 11 Cinayet! Evlilikten Sıkılıp Seri Katil Olan ‘Kıkırdayan Büyükanne’

4 kocası, öz annesi ve torunlarının da içerisinde bulunduğu 11 kişiyi öldüren Katil Büyükannne, aynı zamanda 2 çocuğunu da zehirleyerek öldürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Katillerin Olay Yerinden Çekilen Fotoğraflar

Katillerin Olay Yerinden Çekilen Fotoğraflar

Varoluştan Bu Yana Süregelen Vahşet Asla Sona Ermedi! Bunu Apaçık Gösteren Azılı Katillerin Olay Yeri Fotoğrafları

Görsel; Ted Bundy'nin cinayet silahlarıdır. Birçok katilin olay yeri fotoğrafı mevcuttur.

Joe Metheny

Joe Metheny

Kurbanlarını Köfte Yapıp Bir de Onları Müşterilerine Satan Yamyam ve Seri Katil Joe Metheny

Kurbanlarından köfte yapan ve müşterilerine satan seri katil. Metheny kurbanlarında köfte yapıp satarak kurtuluyordu. 2017 ylılnda hücresinde ölü bulundu.

Pedro Rodrigues Filho

Pedro Rodrigues Filho

Bir Nevi Dexter! Yalnızca Tecavüzcüleri ve Katilleri Öldüren Seri Katil: Pedro Rodrigues Filho

Sadece tecavüzcüleri ve katilleri öldüren seri katil. 71 kişiyi öldürüyor ve öldürdüğü kişerin hepsi tecavüzcülerinde dahil olduğu gerçekten suçlu olan insanlardır.

Lavinia Fisher

Lavinia Fisher

Kocasıyla Yüzlerce Kişiyi Öldürüp Kendi İdamına Gelinlik Giyerek Giden Amerika'nın İlk Kadın Seri Katili: Lavinia Fisher

Kocasıyla bir sürü kişiyi öldürüp idamına gelinlikle katılan ilk kadın seri katil. Lavinia hiç cinayet işlememişti ancak seri katil olarak anılıyordu çünkü otellerine gelen kişileri kocasının öldürmesine yardımcı oluyordu.

Mezarlardan ceset çalan ve evini cesetlerle döşeyen bir seri katil.

Mezarlardan ceset çalan ve evini cesetlerle döşeyen bir seri katil.

Karşınızda Ed Gein: Çaldığı Cesetlerle Hızını Alamayıp Evini Döşeyen Seri Katil!

Ed Gein; annesinin ölümünden sonra orta yaşlı kadınların mezarlarını açıp annesine benzeyen kişilerin cesetlerini alıp evine götürüyordu.Cinsiyet değiştimenin evine götürdüğü cesetlerin yüzlerinden maske yapmak olduğunu sanıyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jack Unterweger

Jack Unterweger

Hayat Kadınlarını 'Kendi İç Çamaşırlarıyla' Boğarak Öldüren Seri Katil: Jack Unterweger

Hayat kadınlarını iç çamaşırlarıyla boğarak öldüren katil Jack Unterweger, 15 yıl tutuklu kalmasının ardından iyileştiği bahanesiyle serbest bırakılır ancak tekrardan hayat kadınlarını öldürmeye devam eder.

Müge Anlı ile gündeme gelen kardeş olan seri katillerdir.

Müge Anlı ile gündeme gelen kardeş olan seri katillerdir.

Müge Anlı'daki Her Detayıyla Dehşete Düşüren Kayserili Seri Katil Kardeşler Olayı

Ailelerindeki birçok bireyi öldürme şüphesiyle gündeme gelen seri kardeş katillerin davası henüz bir çözüme ulaşmamıştır.

17 kişiyi canice öldüren seri katil bir kasaptı.

17 kişiyi canice öldüren seri katil bir kasaptı.

Kasap Olan Seri Katilin Evinde 17 Kişiye Ait Ceset Parçası Bulundu: 'Son Maktulden Fileto Yapmış...'

Andres olarak bilinen seri katilin evinin altından 17 kişiye ait kemik parçaları çıkmıştır. Son kurbanını da fileto yapan katil eski bir kasaptır.

Hiristo Anastadiyadis Ahilya

Hiristo Anastadiyadis Ahilya

Sizleri İstanbul'un İlk Seri Katiliyle Tanıştırıyoruz: Hiristo Anastadiyadis Ahilya

Hiristo Ahilya İstanbul'da bilinen ilk seri katildir. Hiristo ve çetesi İstanbul'da birçok cinayet olayına karışır ve sevgilisinin ihbarı sonucu öldürülür.

Diogo Alves

Diogo Alves

İdamından Sonra Koparılan Kafası 1841 Senesinden Beri Kavanozda Saklanan Psikopat Bir Seri Katil: Diogo Alves

Diago Alves'in idamı sonrası koparılan kafası hala kavanozda saklanıyor. 70 kişiyi hem öldürmüş hem de cesetlerini parçalamıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seri Katillerin Son Sözleri

Seri Katillerin Son Sözleri

İşledikleri Cinayetlerle Bir Dönem Büyük Korku Yaratan Ünlü Seri Katillerin İdam Edilmeden Önceki Son Sözleri

Seri katillerin asılmadan önce söyledikleri son sözleri bile pişmanlık içermez. Aksine çoğu, yaptıklarıyla adeta gurur duyar.

Dennis Rader

Dennis Rader

İzleyenleri Hayran Bırakan 'Mindhunter' Dizisindeki Seri Katil Dennis Rader Hakkında Rahatsız Edici 19 Gerçek

10 kişiyi öldüren Seri katil Dennis Rade, Gazetede ismimin yazması veya insanların dikkatini çekmek için daha kaç kişiyi öldürmem gerekiyor?' şeklinde bir mektup yazmıştı. Buna rağmen 30 yıl sonra yakalanabildi. Kurbanlarını bağlayıp, işkence edip öldürüyordu. Öldürürken bir tarzı olduğunu ve bunu durduramadığı bir dürtüyle yaptığını itiraf etmekten de kaçınmıyordu.

Seri Katiller Tarafından Söylenmiş Sözler

Seri Katiller Tarafından Söylenmiş Sözler

'İnsanların Canını Acıtmayı Seviyorum!' En Azılı Seri Katiller Tarafından Söylenmiş Kanınızı Donduracak 15 Cümle

Yaptıkları caniliklerle akıllarda kalan birçok seri katil vardır. 21 insana tecavüz eden ve cinayetlerden endişe duymadığını çünkü vicdanının olmadığını söyleyen öldüren Carl Panzramise gibi 1990 yılında, Florida'da 7 kişiyi öldürme nedenini insanlardan nefret etmesi olarak açıklayan kadın seri katil Aileen Wuornos  da soğukkanlılıkla kendisini 'yaratıcı bir manyak' olarak değerlendirmiştir.

Marc Dutroux

Marc Dutroux

Çocuklara Tecavüz Edip Öldüren Seri Katil Marc Dutroux Ailelere Mektup Yazdı: 'Sorularınız Varsa Cevaplayabilirim'

Öldürdüğü çocukların ailelerine mektup yazan seri katil: Marc Dutroux. Belçika'da1995-1996 yıllarında  4 kız çocuğunu öldüren, Marc Dutroux isimli seri katil cinayetlerden 10 yıl önce pedofili suçundan üç yıl tutuklu kalmıştı. Hapishaneden ailelere yazdığı mektuplarla şartlı tahliye için ailelerden af dilemiştir.

Psikopatlıkta Sınır Tanımayan Seri Katiller

Psikopatlıkta Sınır Tanımayan Seri Katiller

Abartmıyoruz, Kanınız Çekilecek! Psikopatlığı Allahuekber Dağları'na Çıkaran Seri Katiller

Erzsébet Báthory 600 tane bakire kızı öldürtüp kanlarını süzdürüp genç kızların kanının cildini güzelleştireceğini düşündüğü için kanlarında yıkanmıştır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
11
9
5
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kara

1. Türkçe bildiğine emin misin? 2. Böyle bir içerik hazırlarken keşke 2-3 parçaya ayırsaydın, Seri Katiller 1, 2 vs. olarak. Böylece kimse sıkılmaz, hızlıca ... Devamını Gör

zeyzeyy5

Onedio editörlerini acil değiş iğrenç bi içerik bi daha yapma sakın

Sananekiadımdan

Ne kadar korkunç ki tiplerinde ortak bir nokta, ayırt edici bir unsur yok. Kimisi deli gibi bakıyor kimisi normal, kimisi çirkin kimisi yakışıklı/güzel, kimi... Devamını Gör